- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #387.921
Tenrikler ortim
16 Ocak Walk Challenge
1.Ceylansnn 14.233 adim
2.Namaria 11.576 adim
3. @hawar 10.200 adim
4.DeryaOnDiet 9.376 adim
5.Cherry Mom 5.306 adim
6. @asilr 4.500 adim
+100 puan Ceylansnn a gidiyor
Tebrikler
Gunaydin canimGünaydın mutlu ve huzurlu bir pazar olsun bizim için
Afiyet olsun ortim. Cok guzelSaat 13.00
1 rafadan yumurta
1 domates
1 Salatalık
1 yk lor
Roka ve tere
Saat 15.30
1 büyük portakal (kafam kadar)
Saat 18.00
2,5 kase tavuk çorbası
2 lt su
DeryaOnDiet
İlk günler bacak ağrısı oluyor evet. Ama buda bacaklarımızın çalıştığına işaretYaa maşallah nasıl alıyorsun o kadar benim bacaklarım ağrıyor hemen. Bide iple atlamıyorsun demi yanlış hatırlamıyorsam.
Cherry Mom kaptanım yapalım zıp Challenge ama gözümde korktu baksana ne çok atlıyorlar. Bişey daha sorayım iple mi atlamak iyi yoksa ipsiz mi
Teşekkür ederim tatlım havalar düzelsin at gibi koştururum artık ortalardawalk da methini çok duymuştukCeylansnn tebrik ederim
Teşekkür ederim kaptanım
Aynen canım benim, yeni yeni hissediyoruz kış'ıGunaydin arkadaslar verimli bir gun olsun insallah
Kac gündür Londra ya döndük burda sabah yagmur aksam yagmur cok sukur di mi canisiTempus
Günaydın bal, Açım sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız?
İple atlıyorum bende. Tabi senin kadar değilİlk günler bacak ağrısı oluyor evet. Ama buda bacaklarımızın çalıştığına işaretİpsiz zıplıyorum ben. İp varsa daha iyi, hele de trambolin varsa çok çok daha iyi
Günaydın tatlım. Ohh ne güzel güne nasıl başlarsan öyle de devam ederGünaydın güzellerben bugün bi mutlu uyandım devamı da böyle gelir inşallah
Bugun ev isim yok sukur oglumun oyuncaklarini ve kitap boya kalem ne varsa ayirmayi düşünüyorum.kirik dökük seyleri nasil atacagim diye düşünüyorum hicbir seyden ayrilmak istemiyorNeler yapacaksiniz bugun arkadaslar
Ben az kitap okurum sonra biraz pilates bolgesel arastirmasi yapcam resistance band ile falan kol calismam lazim sarkma olacak gibi hissediyorum kol altlarim bildir bildir olduyarimuhendis dedigin kiza baktim genelde yag yakma full vucut pilates videolari vardi bana bolgesel laim
belmayne nasi gidiyor canim tez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?