- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.001
Etiketlemis canim seni dunku menuye biraz rahatsiz Reyyan da cok giremiyor canim dün yazmistiMehfam canım biz bu hafta ortak olmuşuz
Menü yazdın mı bakmadım ama yazarsan beni etiketle olur mu canım
Bütün mesajları okuyamıyorum maalesef
Çok sağol umarım aşarım gerçekten hayatı çok olumsuz etkiliyor. Benim çocuklar da çok istedi sahiplenelim diye ama o sorumluluğa hazır hissedemiyorum kendimi. tatillerde çok seyehat ediyoruz o zamanlar naparım bilmiyorum diye cesaret edemedimBu korkular çok kötü
Benim arkadaş yavru kedi alarak yendi kedi korkusunu
Kızımda köpeklersen çok korkuyordu
Daha 15-20 gün önce bir yavru sahiplendik bahçede kalıyor ama kızım kucaklıyor oynuyor oda yendi
Ama tabi korkunun boyutunda önemli
Sanırım seninki çöl fazla
Umarım aşarsın bu durumu
Çok imrendim sana ne güzel uzun yıllar sahiplenmenEvet canim lolis benim kedi kizim10 yildir beraberiz 3 aylikti bana geldiginde
Allah sifa versin canim anlayabiliyorum benim de böcek kelebek fobim var cocukluktan beri yillardir asamadim evi falan terkederim görsem cok zor
Ben de sana cok imrendim canim ben de isterdim korkmamak ama iste elden bisey gelmiyoÇok imrendim sana ne güzel uzun yıllar sahiplenmenben de böcekgillerden korkmam:)
Su konusunda kararlıyım inş. Böyle devam ederim yarın kayınvalidemler geliyor ağzıma fermuar çekmem gerekiyorŞaşkınım şu anda sen ve akşam kahvaltılık. Gerçekten değişik olmuş
Suya devam ettiğini görüyorum bence farkını tartıda da göreceksin. Böyle devam
Günü güzel kapatmışsın ortim yarın tartıda güzel haberler bekliyorum17 ocak
11.30
4/3 simit
2kk süzme peynir
1tk tereyağ
Biraz maydanoz
Bir ısırıkta İzmir bombası
15.30
1fincan kayısılı Form çayı
17.00
1 kepçe domates çorbası
5 6 yk Yumurtalı karnıbahar kavurması
Su: 2lt
Spor:600 ip atlama 120p
2000 adım 20p
Toplam:140p
Cherry Mom N Naz03
Geçmiş olsun kaptanım sabaha toparlarsın inş. Kendini belki yarın seni ve kendimizi sevindiririzSelam kızlar
Kk ya ilk defa bu saatte selam veriyorm sanıyorum bugün çok hastaydım migren çarptı beni ve acile gitmeden ayılamadım maalesef uzun zamandır hastanelik olmuyordum iyiydi herşey derken bugün yakaladım şimdilik ağrı yok yorgunluk var dinleniyorum
Yarın herkesten kilo bildirimlerini beklerim bomba gibi bir haftaya yarın güzel başlayalım inşallahhayırlı akşamlar herkese
Çoook geçmiş olsunSelam kızlar
Kk ya ilk defa bu saatte selam veriyorm sanıyorum bugün çok hastaydım migren çarptı beni ve acile gitmeden ayılamadım maalesef uzun zamandır hastanelik olmuyordum iyiydi herşey derken bugün yakaladım şimdilik ağrı yok yorgunluk var dinleniyorum
Yarın herkesten kilo bildirimlerini beklerim bomba gibi bir haftaya yarın güzel başlayalım inşallahhayırlı akşamlar herkese
Suyun faydasını göreceksin devam et. Bugün den itibaren çok dikkat o fermuar açılmasın tamam mıSu konusunda kararlıyım inş. Böyle devam ederim yarın kayınvalidemler geliyor ağzıma fermuar çekmem gerekiyor
Canııım çoook geçmiş olsun.Selam kızlar
Wooaww
Günaydın canım 100 gr hiç önemli değil. Kalkıp tartıldıysan ödem olabilir biraz dolanıp tekrar tartıl bakalımnGünaydııınn :)
Neden oldu anlamadım ama cuma günü 87,1 iken bu sabah 87,2 çıktım 100 grı nerde aldım :/
1 haftada 3 kg vermene göre 2 günde 400 gr gitmesi çok iyi bence hiiçç üzülmeye moral bozmaya gerek yoktebrik ederim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?