Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok iyi canım menülerin hep güzel gidiyor zaten bu hafta sporlara ağırlık ver biraz olur mu inanıyorum kilo vermen hızlanacak yarimuhendis galiba ortağın ikiniz birlikte güzel spor yaparsınız

Çok iyi canım menülerin hep güzel gidiyor zaten bu hafta sporlara ağırlık ver biraz olur mu inanıyorum kilo vermen hızlanacak yarimuhendis galiba ortağın ikiniz birlikte güzel spor yaparsınız
Evet kaptanım benim ortisidiyetisyen bana pilates ağırlıklı gitmemi söyledi pazartesi günü yağ yakımıyla beraber pilates serisine başlıyorum

Cuma cumartesi yine yükümüzü almışız
Yarından itibaren dikkat edelim canım olur mu noktayı koymuş olalım bugünle yeni bir haftaya geçelim

Menü hafta sonu için iyi olmuş
Ooo su 2lt olmuş. Süpersin suyu böyle 2 gün iç ve tartıda farkı gör ödem falan kalmayacak.
İnşaallah göreceğiz bakalım içmesine içiyorsunda ya sonrası wc de geçiyor günümün yarısı

Cuma cumartesi yine yükümüzü almışız
Yarından itibaren dikkat edelim canım olur mu noktayı koymuş olalım bugünle yeni bir haftaya geçelim
Çok oldu biliyorum kaptanım
Cezama razıyım
Kaç gündür bizimkiler yiyor gözümün önünde peskevütleri lokumları bu gün dayanamadım
Bide dün regl oldum ama tabi bunlar benim bahanelerim

Sabah
2,5 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim ekmek

Ara
2 bardak yesilcay
1 avuc leblebi

Ögle
Izgara inegol kofte
1 portakal

Su : 1,5 lt
Mehfam S Smr3535

Sabah
Roka, maydanoz, 1 haşlanmış yumurta, 1 kivi
1 dilim peynir

Ara
Cennet hurması
Tahin ceviz karışımı

Akşam
Tavuk sote
Brokoli - karnabahar haşlama
Yoğurt

Cumartesi

10.00
2 kasik sutle nescafe

13.00
Yulafli peynirli omlet

Ara
Madensulu form
1 gunkurusu

18.30
1 porsiyon alinazik

Cherry Mom Mehfam S Suskunhanim

Menüleriniz çok iyi kızlar harikasınız

Evet kaptanım benim ortisidiyetisyen bana pilates ağırlıklı gitmemi söyledi pazartesi günü yağ yakımıyla beraber pilates serisine başlıyorum
Canim pilates benim da kollar icin baslamam lazim dumbelim toz akitmaya basladi yenisini siparis verdim daha gelcek.
Ne yapiyorsun link atar misin pilates hakkinda hic fikrim yok ama top falan var evde aldim gecen

Canim pilates benim da kollar icin baslamam lazim dumbelim toz akitmaya basladi yenisini siparis verdim daha gelcek.
Ne yapiyorsun link atar misin pilates hakkinda hic fikrim yok ama top falan var evde aldim gecen
Ben instagramdan tuğba yükseli takip ediyorum o pazartesi günü 15 günlük sıkılaşma programı başlatıyor ve kullandığı aletlere denk evde bulunması kolay eşyaları da söylüyor ben çok çok memnunum chloeden bile daha çok etkili geldi benim vücudumadene bence pişman olmazsın ve youtubede eski yüklenmiş pilates videoları da var bi bak derim

65 canimcim, ama dun tartilamadim. Tarti siparis ettim gelsin hemen yazim guncel kilomu. Odemim gitti sanki ( gunde 1 ekmek yiyordum da bi de tatliya zaafim vardi. Sekeri ekmegi kesince bi sabahlari ince hissediyorum kendimi
yaa tAtli konusunda ayniyiz resmen bende tatliya dayanamam kesinlikle sanki sabhlari ustumuzden bi yuk kalkmis gibi oluyo insan hadi bakalim tartin gelsinde bakalim kac kilosun

Tamam canim bi bakayim cok sagol

Menü hafta sonu için iyi olmuş

İnşaallah göreceğiz bakalım içmesine içiyorsunda ya sonrası wc de geçiyor günümün yarısı
İlk zamanlar öyle oluyor ama alışıyorsun merak etme geçici bir süre. Akşam 9dan sonra pek içmezsen gecede rahat edersin

Yaa maşallah nasıl alıyorsun o kadar benim bacaklarım ağrıyor hemen. Bide iple atlamıyorsun demi yanlış hatırlamıyorsam.
Cherry Mom kaptanım yapalım zıp Challenge ama gözümde korktu baksana ne çok atlıyorlar. Bişey daha sorayım iple mi atlamak iyi yoksa ipsiz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…