Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #387.901
Cuma gunu olabilir o gun biraz abartiyoruz yediklerimizi yakmis oluruzBu ara baya zıplayan var yaaa haftada bir gün zıp Challenge yapalım mı hangi gün yapsak ??
Çok iyi canım menülerin hep güzel gidiyor zaten bu hafta sporlara ağırlık ver biraz olur mu inanıyorum kilo vermen hızlanacak16 ocak
12:30 2 yumurta, 2 dilim peynir, 4 zeytin, 2 ceviz, yesillik
18:30 1 kase lahana corbasi, buharda pismis karnabahar ve brokoli 2 kasik yogurtla
20:00 yarim elma
su 2.5 litre
Spor 1500 adim, 15 dakika leslie 42 puan
Cherry Mom Mehfam yarimuhendis
Olabilir canımCuma gunu olabilir o gun biraz abartiyoruz yediklerimizi yakmis oluruz
Evet kaptanım benim ortisiÇok iyi canım menülerin hep güzel gidiyor zaten bu hafta sporlara ağırlık ver biraz olur mu inanıyorum kilo vermen hızlanacakyarimuhendis galiba ortağın ikiniz birlikte güzel spor yaparsınız
15 Ocak cuma
Sabah 10:00
2 yumurta ile yapılmış kavurmalı omlet
Çökelek
2 çatal helva
2,5 dilim uno denge
ara
Elma
1 avuç fıstık
akşam 18:30
1 tabak karışık kızartma
Yarım tabak yoğurt
Ekmek ( dilimli olmayınca ne kadar yedim bilmiyorum)
ara
4 hoşbeş
1 kase patlamış mısır
spor 50 dk yürüyüş 50 puan
Toplamda 10.130 adım
Cherry Mom Mehfam
Cuma cumartesi yine yükümüzü almışız16 Ocak cumartesi
Sabah 11.00
Çökelek,5 zeytin
2,5 dilim uno denge
2 biber 4 patates kızartması
1 kibrit kutusu kadar helva
ara
1 avuç fıstık
Yarım elma
akşam 18:30
1 kase tarhana
1 tabak ( 3 servis kaşığı) sebzeli bulgur pilavı
1 haşlanmış tavuk but
Az salata
2 lt su bolca şekersiz çay
2 tane kıstırma
Petibör arası lokum
Cherry Mom Mehfam
Menü hafta sonu için iyi olmuş16ocak
12.00
2 dilim kepekli ekmek
3 4 tane patates kızartması
Biraz Domatesli biber kavurması
2kk süzme peynir
Maydanoz
17.30
Hibiscus ve yeşil çay demledim 1 fincan ondan
18.30
3 tane köfte
4 tk patates püresi
Su:1.5 lt
Spor:700 ip 140p.
Cherry Mom N Naz03
İnşaallah göreceğiz bakalım içmesine içiyorsunda ya sonrası wc de geçiyor günümün yarısıOoo su 2lt olmuş. Süpersin suyu böyle 2 gün iç ve tartıda farkı gör ödem falan kalmayacak.
Çok oldu biliyorum kaptanımCuma cumartesi yine yükümüzü almışız
Yarından itibaren dikkat edelim canım olur munoktayı koymuş olalım bugünle yeni bir haftaya geçelim
16 ocak cumartesi
10.30
1 tane haşlanmış yumurta, 30gr süzme peynir, yarım havuç, salatalık, 7 zeytin
14.00
1kepçeden biraz az mercimek çorbası, 150gr tavuk, 90gr yoğurt, salata
17.00
1sb kakaolu süt, 25gr fındık
Su : 3lt
Spor : 16dk kardiyo = 80p
Monica_ Cherry Mom Mehfam
Bugunku menum
Sabah: 2 yumurta tereyaginda, 2 dilim ekmej, 2 dilim peynir, domates.
Oglen: 1 kase sebzeli hindistancevizi sutlu corba, 5 tane mantarli kofte. 1 kase salata.
Aksam: 1 tabak sebzeli barbunya yemegi
Su: 2,5 lt
Spor: 30 dak full body workout:75 puan
Cherry Mom Mehfam Ceylansnn
16.01.2021
Sabah
1kk peynir
5 zeytin
1 domates
Yarım salatalık
Akşam
1 fırın tavuk
2 yk bulgur pilav
Bol salata
2 litre su
Spor leslie 1 mil
15 dakika bölgesel hareket= 60 p
Cherry Mom Mehfam Tempus ❤
16ocak
12.00
2 dilim kepekli ekmek
3 4 tane patates kızartması
Biraz Domatesli biber kavurması
2kk süzme peynir
Maydanoz
17.30
Hibiscus ve yeşil çay demledim 1 fincan ondan
18.30
3 tane köfte
4 tk patates püresi
Su:1.5 lt
Spor:700 ip 140p.
Cherry Mom N Naz03
16 Ocak Cumartesi
12.30: 2 dilim ev yapımı Mayasız mor buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 4 küp peynir, turp, bir kaç çatal ev yapımı muhammara
18.00: 3 dilim mor buğday unundan incecik ev yapımı lavaş, üzerine biraz beyaz peynir ve yeşil biber, 1 gün kurusu, 1 dilim armut
Su: 2 lt(biraz daha içerim)
Spor yok
Namaria Cherry Mom Mehfam
Sabah
Roka, maydanoz, 1 haşlanmış yumurta, 1 kivi
1 dilim peynir
Ara
Cennet hurması
Tahin ceviz karışımı
Akşam
Tavuk sote
Brokoli - karnabahar haşlama
Yoğurt
16 Ocak
10.20
1 yumurta azcik sut 1 yk yulaf ezmesi ve bol yesillik baharatli omlet
1 dilim peynir 1 ceviz 1 incir
15.00
1 kefir 1 mandalina 8 badem
18.00
4 köfte (150 gr etmez)
8 yk lahana salatasi havuclu
Su 2 lt daha icerim
Spor 3000 adim 30p.
30 dk dance workout 90 p.
45 dk leslie resistance band ile 3 mil ( tavsiye ederim kollari calistiriyo) 67 p.
Topl 187 p.
Total adimlar Nikide
belmayne Cherry Mom Mehfam
Cumartesi
10.00
2 kasik sutle nescafe
13.00
Yulafli peynirli omlet
Ara
Madensulu form
1 gunkurusu
18.30
1 porsiyon alinazik
Cherry Mom Mehfam S Suskunhanim
Canim pilates benim da kollar icin baslamam lazim dumbelim toz akitmaya basladi yenisini siparis verdim daha gelcek.Evet kaptanım benim ortisidiyetisyen bana pilates ağırlıklı gitmemi söyledi pazartesi günü yağ yakımıyla beraber pilates serisine başlıyorum
Ben instagramdan tuğba yükseli takip ediyorum o pazartesi günü 15 günlük sıkılaşma programı başlatıyor ve kullandığı aletlere denk evde bulunması kolay eşyaları da söylüyor ben çok çok memnunum chloeden bile daha çok etkili geldi benim vücudumaCanim pilates benim da kollar icin baslamam lazim dumbelim toz akitmaya basladi yenisini siparis verdim daha gelcek.
Ne yapiyorsun link atar misin pilates hakkinda hic fikrim yok ama top falan var evde aldim gecen
Çarşamba olabilir bence kaptanım, perşembe dinlenme oluyor zaten karar sizin tabiiBu ara baya zıplayan var yaaa haftada bir gün zıp Challenge yapalım mı hangi gün yapsak ??
65 canimcim, ama dun tartilamadim. Tarti siparis ettim gelsin hemen yazim guncel kilomu. Odemim gitti sanki ( gunde 1 ekmek yiyordum dabi de tatliya zaafim vardi. Sekeri ekmegi kesince bi sabahlari ince hissediyorum kendimi
Tamam canim bi bakayim cok sagolBen instagramdan tuğba yükseli takip ediyorum o pazartesi günü 15 günlük sıkılaşma programı başlatıyor ve kullandığı aletlere denk evde bulunması kolay eşyaları da söylüyor ben çok çok memnunum chloeden bile daha çok etkili geldi benim vücudumadene bence pişman olmazsın ve youtubede eski yüklenmiş pilates videoları da var bi bak derim
Rica ederim canımTamam canim bi bakayim cok sagol
İlk zamanlar öyle oluyor ama alışıyorsun merak etme geçici bir süre. Akşam 9dan sonra pek içmezsen gecede rahat edersinMenü hafta sonu için iyi olmuş
İnşaallah göreceğiz bakalım içmesine içiyorsunda ya sonrası wc de geçiyor günümün yarısı
Yaa maşallah nasıl alıyorsun o kadar benim bacaklarım ağrıyor hemen. Bide iple atlamıyorsun demi yanlış hatırlamıyorsam.Ben memnunum etkili buluyorumbir zamanlar zıp challenge yapardık 6000 7000 zıp yaptığım olmuştu hatta bi defa hiç unutmam tek seferde 1500 veya 1700 zıp yapmıştım dün 900 yaptım tek seferde yavaştan alışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?