• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Neler yapacaksiniz bugun arkadaslar
Ben az kitap okurum sonra biraz pilates bolgesel arastirmasi yapcam resistance band ile falan kol calismam lazim sarkma olacak gibi hissediyorum kol altlarim bildir bildir oldu
Benımde bugun ev isim yok hava kapalı tam yatma modu. Biraz yarın için hazırlık yapacagım. Sonrada şu zıplayanlar kervanına katılmayı düşünüyorum. Ufaklık izin verirse tabi.😊bende band aldım ama hic kullanmadım.

Namaria Namaria canım instagramda ayrı ayrı bölgeleri paylaştıkları da var üzerlerinde yazıyor hepsi bakmak istersen bakabilirsin😊
Canim instagrama da baktim ordan bakip yapmasi benimnicin zor 😶 cok kullanmiyorum zaten video bakicam youtubedan indiricem insallah 💞😍 cok sagol balim
Bugun ev isim yok sukur oglumun oyuncaklarini ve kitap boya kalem ne varsa ayirmayi düşünüyorum.kirik dökük seyleri nasil atacagim diye düşünüyorum hicbir seyden ayrilmak istemiyor 😂 2 gundur spor yapmaya calisiyorum gunduz oglum rahat vermiyor aksam da esim bisi buluyor🤦‍♀️ dun yine film izleyelim dedi walk challenge sonuclarini zor yazip attim
Ay kiyamam benim yegenim de oyle hicbiseyi attirmiyo ablam diyo TLC deki istifciler gibi 😂😂 oglusunla leslie yapsan belki hisuna gider onu da 🙃
Benımde bugun ev isim yok hava kapalı tam yatma modu. Biraz yarın için hazırlık yapacagım. Sonrada şu zıplayanlar kervanına katılmayı düşünüyorum. Ufaklık izin verirse tabi.😊bende band aldım ama hic kullanmadım.
Oh mis gibi canim aktivite olsun ben ziplayamiyorum maalesef bilek burkulmasi yasadim bi kav kere spor yaparken o yuzden yuklenmek istemiyorum. Kac aydir duruyo band yani hayirladim ben de 🤣

Günaydın kızlar. Kahvaltıya Instagram'da hep karşıma çıkan lavaş tosttan yaptım. Ben hazır lavaştan değil de bir yumurta birazcık süt 2 kaşık nohut unuyla krep olarak yaptım. İçine 1d.kaşar biraz domates ve 3d.sucuk koydum. kahvaltıda tüm yiyeceğini toplayıp tost makinesinde basmışsın gibi pratik bir şey oluyor;) Çok beğendim. Tavsiye ederim. Akşama dengeli bir öğünle diyete uygun bence. Akşama mantar ve salata yapacağım inşallah. Pazar gün bizim de yatış modu oluyor o yüzden bugün ip atlama yapacağım yarına eksi gelmek istiyorum

Canim instagrama da baktim ordan bakip yapmasi benimnicin zor 😶 cok kullanmiyorum zaten video bakicam youtubedan indiricem insallah 💞😍 cok sagol balim

Ay kiyamam benim yegenim de oyle hicbiseyi attirmiyo ablam diyo TLC deki istifciler gibi 😂😂 oglusunla leslie yapsan belki hisuna gider onu da 🙃

Oh mis gibi canim aktivite olsun ben ziplayamiyorum maalesef bilek burkulmasi yasadim bi kav kere spor yaparken o yuzden yuklenmek istemiyorum. Kac aydir duruyo band yani hayirladim ben de 🤣
Butun cocuklar ayni demekki 😂 yok canim ya baslarda ara ara katiliyordu simdi sıkıldı ondan da bana da huzur vermiyor yaparken 🤦‍♀️🤣

Balim menun gayet iyi mor bugday nasi bisey ki ilk duydum 🙃 ince de olsa en sagliklisindan olsa 5 dilim azcik fazla gibi spor da yok full calistin zaten bugün ama haftaici eklersin kuzum 🥰
Evet canım ya. Benim de hiç hoşuma gitmedi menüm. Karbonhidrat fazla oldu. Mutfağı erkeklere bırakınca böyle oluyor🙈
Canım mor buğday da bir çeşit tam buğday gibi. Bu pandemi döneminde bütün ata tohumu unlarını keşfettik 😂 bime de kappadokya markasının ata tohumundan unları gelmişti. Almıştım baya. Yavaş yavaş tadıyoruz 🙃
Ben az kitap okurum sonra biraz pilates bolgesel arastirmasi yapcam resistance band ile falan kol calismam lazim sarkma olacak gibi hissediyorum kol altlarim bildir bildir oldu 👀 @yarimuhendis dedigin kiza baktim genelde yag yakma full vucut pilates videolari vardi bana bolgesel laim 🙃
belmayne belmayne nasi gidiyor canim tez
Canımcım bölümü bitirdim, hocaya yolladım şükür. İnceleyip dönüş yapacağım dedi. Bakalım inşallah güzel olur. Şimdi yeni bölüme geçeceğim. Zorlu ama keyifli bir süreç oluyor 🤗
Bugün biraz spor yaparım diye düşünüyorum. Gece oturunca Bi tembellik oluyor. Onu atmam lazım üstümden. 🤸‍♀️🤸‍♀️

16 Ocak

10.20
1 yumurta azcik sut 1 yk yulaf ezmesi ve bol yesillik baharatli omlet
1 dilim peynir 1 ceviz 1 incir

15.00
1 kefir 1 mandalina 8 badem

18.00
4 köfte (150 gr etmez)
8 yk lahana salatasi havuclu

Su 2 lt daha icerim
Spor 3000 adim 30p.
30 dk dance workout 90 p.
45 dk leslie resistance band ile 3 mil ( tavsiye ederim kollari calistiriyo) 67 p.
Topl 187 p.
Total adimlar Nikide
belmayne belmayne Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Menüne artık diyecek bişi yok zaten canım yine süper.😍
Ama sporuna bittim 🤩 Benim de acilen sahalara dönmem lazım. Yoksa bu hafta çok gitmeyecek🥴

Evet canım ya. Benim de hiç hoşuma gitmedi menüm. Karbonhidrat fazla oldu. Mutfağı erkeklere bırakınca böyle oluyor🙈
Canım mor buğday da bir çeşit tam buğday gibi. Bu pandemi döneminde bütün ata tohumu unlarını keşfettik 😂 bime de kappadokya markasının ata tohumundan unları gelmişti. Almıştım baya. Yavaş yavaş tadıyoruz 🙃

Canımcım bölümü bitirdim, hocaya yolladım şükür. İnceleyip dönüş yapacağım dedi. Bakalım inşallah güzel olur. Şimdi yeni bölüme geçeceğim. Zorlu ama keyifli bir süreç oluyor 🤗
Bugün biraz spor yaparım diye düşünüyorum. Gece oturunca Bi tembellik oluyor. Onu atmam lazım üstümden. 🤸‍♀️🤸‍♀️
İnsallah yenisini de kolayca guzelce yaparsin canim yanimda olsan sana portakal dilimler getirirdim anneler ders calisirken getirir ya 🤣
Yaparsin canim 10 dk bile terletiyo insani 😍

Menüne artık diyecek bişi yok zaten canım yine süper.😍
Ama sporuna bittim 🤩 Benim de acilen sahalara dönmem lazım. Yoksa bu hafta çok gitmeyecek🥴
Evet canim ben de gecen hafta cok yapamadim yogunluktan bu haftasonu musaitken yapayim dedim insan yaptikca yapmak istiyo yapmadikca da yapmamak istiyo neye alistirirsan 🙃

İnsallah yenisini de kolayca guzelce yaparsin canim yanimda olsan sana portakal dilimler getirirdim anneler ders calisirken getirir ya 🤣
Yaparsin canim 10 dk bile terletiyo insani 😍
Oyy kuzum getirmiş kadar oldun 😍
Yapiciimm inşallah bugün. Totomu kaldırabilirsem 🙃
Yok valla Bugün spor yapmadan yatmak yok 🙏

Cumartesi

10.00
2 kasik sutle nescafe

13.00
Yulafli peynirli omlet

Ara
Madensulu form
1 gunkurusu

18.30
1 porsiyon alinazik

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam S Suskunhanim
Canım hiçbir şey yememissin, bilrek mi yemedim?Daha önceki menülerini yanlış mı hatırlıyorum acaba
Ben az kitap okurum sonra biraz pilates bolgesel arastirmasi yapcam resistance band ile falan kol calismam lazim sarkma olacak gibi hissediyorum kol altlarim bildir bildir oldu 👀 @yarimuhendis dedigin kiza baktim genelde yag yakma full vucut pilates videolari vardi bana bolgesel laim 🙃
belmayne belmayne nasi gidiyor canim tez
Ben sabah çocuklar uyurken okudum🙈sonra kar topu oynamaya çıktık, yağan bütün kar eridi😭 şimdi biraz ev toplayıp yemek yapacağım.
Sizler de ne var yok canlar?

Canım hiçbir şey yememissin, bilrek mi yemedim?Daha önceki menülerini yanlış mı hatırlıyorum acaba

Ben sabah çocuklar uyurken okudum🙈sonra kar topu oynamaya çıktık, yağan bütün kar eridi😭 şimdi biraz ev toplayıp yemek yapacağım.
Sizler de ne var yok canlar?
Kolay gelsin canim ben kar gormeyeli baya oldu ama cocuklar sevinmiştir yaginca 😍
Ben kitap okudum kurumumuzda bi abimizin kopegi var şila cok tatli alman kurt kopegi onu cikardim biraz geri donmek istemiyo beni öldürdü 🤭 simdi de pilates videosu arastiricam yemegim var turluden kaldi biraz onu yicem aksama da 🥰

Back
X