- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 35
Verirken kilolarin gramina bile sahitiz ama alirken takip edemiyoruz. Bi bak 2 3 almisiz.ben de 1.5 ay önce 76 idim nasıl bi anda 4.5 kilo aldım süper başarı benimki de
Oyle tadi olmuyorBende sizi seviyorumama kilo almanıza gerek yok kilo korurkende takımda olabilirsiniz
En buyuk hobim zayiflamak. Zayiflarken yasadigimi mutluluk tarif edilemez ayni hazzi tekrar tekrar yasamak icin aliyorum sonra veriyorum. Oncesi sonrasida mutlulugun resmiTekrar tekrar yaşamak istiyorsun demkki
İyiyim canım bende gündüz çok yoğun akşam gelebiliyorum geneldecanım yoğundu dün dışardaydım iş için akşam da misafirim vardı çok uğrayamadım sen nasılsın
Tşk ederim :d ödül verdim kendimeOo bir promuz daha olmuşhayırlı olsun canım
Çok geçmiş olsun tatlım. Valla bu virüs insanı paranoyak yapıyor çok şükür yakalanmadık biz ama acaba geçirdik de biz mi farketmedik oluyoruz. Kız bende 15 20 kg aldın sandım 5 kg ne ki senin 2 hafta ı ayırman yeterYa ben 5 ay almadım. Çok güzel korudum. Ama ağır geçirdim kovidi ağustos ayında. İlaçlar vs derken birde vücyt direncim çok düştü. Annemlerde kaldım annem baktı. Ee bi anneninde nasıl bakacağını zorla yedireceğini bilirsin
Ve iştahım çok açıldı. Ne hikmetse kovidi geçiren herkes de aynısını söylüyor.
Sonrası 5 kilo aldım ve tekrar diyete başladım işte
Selaaammm,Semra yaaa bunu görünce beni yine aldı bi gülme dedim biizm kız menü sonunda yine ilaç etkisiyle uyumuş kalmış
Aman canım buzluğa atsaydın hiç bişeycik olmazdı yine yerdin ama cuma yada cumartesi günleri 1 tane öyle haftanın her günü değil
Kuzum zaten istesemde pat diye alamam listeye kurallar değişti listeden önceki cuma fotoğraflı kilo bildirimin lazım bu 1
İkincisi şuan listeyi bekleyen bir hayli eski üyem var ve maalesef eski üye dönüşü hep listeyi olumsuz etkilediği için malumunuz kilo alımları varher hafta sırayla bir kişi sokmayı düşünüyorum bakalım bir anda çok eski üyemiz oldu şaşkınız
Ben başla derken menü yaz takıma katıl ekip içinde ol diye dedim listeyi hallederiz nasılsa
Tatlım ben saatlerimi if e göre uyguluyorum cumartesi başladım sonucu cuma günü tartıda belli olur. Kahvaltımı şimdi yaptım akşamı en geç 7 olmadan bitirmeye çalışıyorumSelaaammm,
Menülerimi ayarlayıp, paylaşıma başlayayım öyleyse. IF yapmayı düşünüyorum kızlar. Uygulayan, sonuç alan var mı? Örnek menü önerebilir misiniz?
Telafi edersin canim tabiki bugun dikkat edeesin. Ki kalori olarak cok degil zaten sadece karbonhidrat orani olarak cok olmus. Yani protein yok yanindaEVET FAZLA OLDU, FAKAT AÇ OLMADIĞIM HALDE NEDENSE YEME İHTİYACI HİSSETTİM VE YEDİMNEYSE TELAFİ EDERİM HERALDE DeryaOnDiet
Gubaydin canim, masallah guzelligine. Fotograftaki sensin degil mi?Günaydıııınnnnn güzel hatunlaryeni bir güne daha merhaba dedik çok şükür her günümüz bir önceki günümüzden daha güzel ve daha kalorisiz olsun inşallah.
Umarım güzel bi eksi çıkar tartıda. Senin menülere de bi bakayım . Sporun nasıl? Ben de hiç yok gibi. IF yine de işe yarar mı acaba?Tatlım ben saatlerimi if e göre uyguluyorum cumartesi başladım sonucu cuma günü tartıda belli olur. Kahvaltımı şimdi yaptım akşamı en geç 7 olmadan bitirmeye çalışıyorum
Allah kolaylik versin canim ayni ayni bitmedi yogunlukİyiyim canım bende gündüz çok yoğun akşam gelebiliyorum genelde
Düzenli kullandıktan sonra yazsam daha doğru olur ama acayip terletiyor.İc çamaşırlarım sirilsiklamdiBen diyete girdigim an hemen kabizlik basliyo oyuzden mecbur form cay iciyorum yesil cay flnda iciyorum atistirmalik diyetine
Bende kendime bole bi liste yaptim kaptanim buraya girmeden once bakalim tutucakmi
Ya ise yariyomu ama ablamda soledi gecenler bana beden inceltiyomus sanirim benim kilolar govek asagisinda oyuzden tayt ise yarasa bende alirdim
Ahh demeeenese gercekten 2 dilimle durabilmissin ne gzel ben yedimmi tam yiyorum oyuzden hic yememeye calisiyorum bgun ve yarin proteine yuklenirsen daha iyi kilo vericegine inaniyorum canim odem flnda kalmaz
Buraya da gönderKarlı bir Ankara sabahından günaydınnnnnn kızlar
Burda bı binanın çatısı uçtuBurda da öyle bir rüzgar var ki geceden beri. Sürükleniyor herşeygece sesinden uyuyamadım çok korktum.
Biz de bekliyoruz heyecanlaKarlı bir Ankara sabahından günaydınnnnnn kızlar
Off bitsin bu şarkı. Bu son olsun.En buyuk hobim zayiflamak. Zayiflarken yasadigimi mutluluk tarif edilemez ayni hazzi tekrar tekrar yasamak icin aliyorum sonra veriyorum. Oncesi sonrasida mutlulugun resmi
Ben de Bayadır yapıyorum canım. Benim için bu düzen çok iyi oldu. Ben 6'da bırakıyorum yemeyi. Ama işin sırrı bence en geç yedide bırakmak ve gün içinde dengeli beslenmek. Bunlara uyuduğun sürece sana uyan farklı beslenmeler de deneyebilirsinSelaaammm,
Menülerimi ayarlayıp, paylaşıma başlayayım öyleyse. IF yapmayı düşünüyorum kızlar. Uygulayan, sonuç alan var mı? Örnek menü önerebilir misiniz?