Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok geçmiş olsun tatlım. Valla bu virüs insanı paranoyak yapıyor çok şükür yakalanmadık biz ama acaba geçirdik de biz mi farketmedik oluyoruz. Kız bende 15 20 kg aldın sandım 5 kg ne ki senin 2 hafta ı ayırman yeter

Selaaammm,
Menülerimi ayarlayıp, paylaşıma başlayayım öyleyse. IF yapmayı düşünüyorum kızlar. Uygulayan, sonuç alan var mı? Örnek menü önerebilir misiniz?

Selaaammm,
Menülerimi ayarlayıp, paylaşıma başlayayım öyleyse. IF yapmayı düşünüyorum kızlar. Uygulayan, sonuç alan var mı? Örnek menü önerebilir misiniz?
Tatlım ben saatlerimi if e göre uyguluyorum cumartesi başladım sonucu cuma günü tartıda belli olur. Kahvaltımı şimdi yaptım akşamı en geç 7 olmadan bitirmeye çalışıyorum

Tatlım ben saatlerimi if e göre uyguluyorum cumartesi başladım sonucu cuma günü tartıda belli olur. Kahvaltımı şimdi yaptım akşamı en geç 7 olmadan bitirmeye çalışıyorum
Umarım güzel bi eksi çıkar tartıda. Senin menülere de bi bakayım . Sporun nasıl? Ben de hiç yok gibi. IF yine de işe yarar mı acaba?

Düzenli kullandıktan sonra yazsam daha doğru olur ama acayip terletiyor.İc çamaşırlarım sirilsiklamdiatletini de aldım ben
Karlı bir Ankara sabahından günaydınnnnnn kızlar
Buraya da gönder
Burda da öyle bir rüzgar var ki geceden beri. Sürükleniyor herşey gece sesinden uyuyamadım çok korktum.
Burda bı binanın çatısı uçtu

Selam kizlar, nasil geciyor gununuz? Ben kahvaltimi yaptim. Sonra bebis az da olsa sakinlesince 30 dk sporumu yaptim, dusunu aldim. Simdi ogle yemegi zamani.
Su siralar zaradaki indirimden birkac kiyafet almistim, eski hilelik onceki bedenime gire. Ama bir elbise cook hosuma gitti ve icine gurmek icin hamilelik oncesinden de cok zayiflamam lazim. Geri vermedim, duruyor evde. Hedefim yaza kadar o elbisenun icine girmek.

Karlı bir Ankara sabahından günaydınnnnnn kızlar
Biz de bekliyoruz heyecanla
En buyuk hobim zayiflamak. Zayiflarken yasadigimi mutluluk tarif edilemez ayni hazzi tekrar tekrar yasamak icin aliyorum sonra veriyorum. Oncesi sonrasida mutlulugun resmi
Off bitsin bu şarkı. Bu son olsun.
Eşim dün incecik oldun dedi. Karnımda kelebekler Arkasından da yine alacak mısın dedi Dedim planlamıyorum ama nasip
Selaaammm,
Ben de Bayadır yapıyorum canım. Benim için bu düzen çok iyi oldu. Ben 6'da bırakıyorum yemeyi. Ama işin sırrı bence en geç yedide bırakmak ve gün içinde dengeli beslenmek. Bunlara uyuduğun sürece sana uyan farklı beslenmeler de deneyebilirsin

Ayyy kızlar kar kar kar bitirdi beni kar bugün 2 kere çıktık durmuyor çocuk evde valla gir çık üst baş at kurulan yorgunluktan bitik haldeyim saat oldu 4 yemek yapmam lazım
Buda kardan adam görünümlü süs köpeğimiz

Eklentiler

• IMG_20210113_131701.jpg
    147,7 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20210113_131611.jpg
    151,5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20210113_125713.jpg
    153,7 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…