Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben 5 ay almadım. Çok güzel korudum. Ama ağır geçirdim kovidi ağustos ayında. İlaçlar vs derken birde vücyt direncim çok düştü. Annemlerde kaldım annem baktı. Ee bi anneninde nasıl bakacağını zorla yedireceğini bilirsin🥰
Ve iştahım çok açıldı. Ne hikmetse kovidi geçiren herkes de aynısını söylüyor.
Sonrası 5 kilo aldım ve tekrar diyete başladım işte🙈
Çok geçmiş olsun tatlım. Valla bu virüs insanı paranoyak yapıyor çok şükür yakalanmadık biz ama acaba geçirdik de biz mi farketmedik oluyoruz. Kız bende 15 20 kg aldın sandım 5 kg ne ki senin 2 hafta ı ayırman yeter 😂😂

Semra yaaa bunu görünce beni yine aldı bi gülme dedim biizm kız menü sonunda yine ilaç etkisiyle uyumuş kalmış 🤭🤭

Aman canım buzluğa atsaydın hiç bişeycik olmazdı yine yerdin ama cuma yada cumartesi günleri 1 tane öyle haftanın her günü değil 😘

Kuzum zaten istesemde pat diye alamam listeye kurallar değişti listeden önceki cuma fotoğraflı kilo bildirimin lazım bu 1
İkincisi şuan listeyi bekleyen bir hayli eski üyem var ve maalesef eski üye dönüşü hep listeyi olumsuz etkilediği için malumunuz kilo alımları var🤣her hafta sırayla bir kişi sokmayı düşünüyorum bakalım 🤭 bir anda çok eski üyemiz oldu şaşkınız 🤩
Ben başla derken menü yaz takıma katıl ekip içinde ol diye dedim listeyi hallederiz nasılsa 😘😘
Selaaammm,
Menülerimi ayarlayıp, paylaşıma başlayayım öyleyse. IF yapmayı düşünüyorum kızlar. Uygulayan, sonuç alan var mı? Örnek menü önerebilir misiniz?

Selaaammm,
Menülerimi ayarlayıp, paylaşıma başlayayım öyleyse. IF yapmayı düşünüyorum kızlar. Uygulayan, sonuç alan var mı? Örnek menü önerebilir misiniz?
Tatlım ben saatlerimi if e göre uyguluyorum cumartesi başladım sonucu cuma günü tartıda belli olur. Kahvaltımı şimdi yaptım akşamı en geç 7 olmadan bitirmeye çalışıyorum

Tatlım ben saatlerimi if e göre uyguluyorum cumartesi başladım sonucu cuma günü tartıda belli olur. Kahvaltımı şimdi yaptım akşamı en geç 7 olmadan bitirmeye çalışıyorum
Umarım güzel bi eksi çıkar tartıda. Senin menülere de bi bakayım . Sporun nasıl? Ben de hiç yok gibi. IF yine de işe yarar mı acaba?

Ben diyete girdigim an hemen kabizlik basliyo oyuzden mecbur form cay iciyorum yesil cay flnda iciyorum atistirmalik diyetine 🤭

Bende kendime bole bi liste yaptim kaptanim buraya girmeden once bakalim tutucakmi🥰

Ya ise yariyomu ama ablamda soledi gecenler bana beden inceltiyomus sanirim benim kilolar govek asagisinda oyuzden tayt ise yarasa bende alirdim🙈

Ahh demeee🙈 nese gercekten 2 dilimle durabilmissin ne gzel ben yedimmi tam yiyorum oyuzden hic yememeye calisiyorum🙈 bgun ve yarin proteine yuklenirsen daha iyi kilo vericegine inaniyorum canim odem flnda kalmaz🥰
Düzenli kullandıktan sonra yazsam daha doğru olur ama acayip terletiyor.İc çamaşırlarım sirilsiklamdi🙈atletini de aldım ben
Karlı bir Ankara sabahından günaydınnnnnn kızlar ♥️
Buraya da gönder🤩
Burda da öyle bir rüzgar var ki geceden beri. Sürükleniyor herşey🥺 gece sesinden uyuyamadım çok korktum.
Burda bı binanın çatısı uçtu😔

Selam kizlar, nasil geciyor gununuz? Ben kahvaltimi yaptim. Sonra bebis az da olsa sakinlesince 30 dk sporumu yaptim, dusunu aldim. Simdi ogle yemegi zamani.
Su siralar zaradaki indirimden birkac kiyafet almistim, eski hilelik onceki bedenime gire. Ama bir elbise cook hosuma gitti ve icine gurmek icin hamilelik oncesinden de cok zayiflamam lazim. Geri vermedim, duruyor evde. Hedefim yaza kadar o elbisenun icine girmek. 😉

Karlı bir Ankara sabahından günaydınnnnnn kızlar ♥️
Biz de bekliyoruz heyecanla 🤩
En buyuk hobim zayiflamak. Zayiflarken yasadigimi mutluluk tarif edilemez ayni hazzi tekrar tekrar yasamak icin aliyorum sonra veriyorum. Oncesi sonrasida mutlulugun resmi 😂😂🤣
Off bitsin bu şarkı. Bu son olsun. 🙃
Eşim dün incecik oldun dedi. Karnımda kelebekler 🤩🤩 Arkasından da yine alacak mısın dedi😂😂 Dedim planlamıyorum ama nasip 🥴
Selaaammm,
Ben de Bayadır yapıyorum canım. Benim için bu düzen çok iyi oldu. Ben 6'da bırakıyorum yemeyi. Ama işin sırrı bence en geç yedide bırakmak ve gün içinde dengeli beslenmek. Bunlara uyuduğun sürece sana uyan farklı beslenmeler de deneyebilirsin 💞

Ayyy kızlar kar kar kar bitirdi beni kar bugün 2 kere çıktık durmuyor çocuk evde :rolleyes: valla gir çık üst baş at kurulan yorgunluktan bitik haldeyim saat oldu 4 yemek yapmam lazım 🙈🙈
Buda kardan adam görünümlü süs köpeğimiz :KK70:

Eklentiler

• IMG_20210113_131701.jpg
    IMG_20210113_131701.jpg
    147,7 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20210113_131611.jpg
    IMG_20210113_131611.jpg
    151,5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20210113_125713.jpg
    IMG_20210113_125713.jpg
    153,7 KB · Görüntüleme: 24
X