Sagol canim. Evet diyetisyen destegi aliyorum. 1 yumurta yedigimde sadece 20 gr kadar sucuga izin var. ama 2 yumurta yersem veya peyniri cok yersem yeme dedi.Canım ben de sana bir şey sorayım. Sen diyetisyen desteği alıyordun sanırım. Bu sucuk olayına ne diyorlar acaba diyette yeniyor mu. Belki hafta sonu bir sucuklu omlet yaparım
Bu arada senin de menün çok güzel afiyet olsun
ben de 1.5 ay önce 76 idim nasıl bi anda 4.5 kilo aldım süper başarı benimki deGorursun canim gorursun. Biz gorduk cok sevdik geri basa donduk
EVET FAZLA OLDU, FAKAT AÇ OLMADIĞIM HALDE NEDENSE YEME İHTİYACI HİSSETTİM VE YEDİMCanim sporun bir harika, masallah. Suyun da cok iyi. Ama aksam cok karbonhidrat olmus: bulgur, bezelye, ekmek. Mesela ekmek yerine 1 buyuk kase yogurt ve salata olsaydi veya et ve salata da olabilirdi bulgura ilave.
Dikkat et hasta olmayasin. Hem gec uyumak hem az yenek bunyeni zayiflatir, dikkat et canim kendine. Insan saglikliyken anlamiyor hayatta en onemli olanin saglik oldugunu.
Cok guzel olmussadece su az ama yatana kadar icersin daha galiba
Hiç. Sorma ya ilaç beni mahvetti içince bayılıyorum ama gece uyuyamıyorum yine anlamadım ben bu işi gün içindede uyukluyorum hepSemra yaaa bunu görünce beni yine aldı bi gülme dedim biizm kız menü sonunda yine ilaç etkisiyle uyumuş kalmış
Aman canım buzluğa atsaydın hiç bişeycik olmazdı yine yerdin ama cuma yada cumartesi günleri 1 tane öyle haftanın her günü değil
Kuzum zaten istesemde pat diye alamam listeye kurallar değişti listeden önceki cuma fotoğraflı kilo bildirimin lazım bu 1
İkincisi şuan listeyi bekleyen bir hayli eski üyem var ve maalesef eski üye dönüşü hep listeyi olumsuz etkilediği için malumunuz kilo alımları varher hafta sırayla bir kişi sokmayı düşünüyorum bakalım bir anda çok eski üyemiz oldu şaşkınız
Ben başla derken menü yaz takıma katıl ekip içinde ol diye dedim listeyi hallederiz nasılsa
Ben diyete girdigim an hemen kabizlik basliyo oyuzden mecbur form cay iciyorum yesil cay flnda iciyorum atistirmalik diyetineAfiyet olsun canım menüde sporda güzel olmuş
Sabahı biraz daha desteklerden daha iyi olur gibi kuzum
Menülerin hep çok dengeli zaten canım maşallah adımlarında güzeldi
Hoşbeş
Soğan halkası kızartma tabi değil minazcım geçen hafta artı geldiğini hatırlatayım yapma böyle canım bugün güzel kaçamaksız temiz bir menü gelsin olur mu
Reyyanım sabah yada öğlen mi Katsan acaba yiine az yemeye mi başladın
Tebriklerr canım çok güzel menün
Harikasın kuzu
Araya karışan Rus salatasını görmedik
Güzel menü canım afiyet olsun
Menün baya baya toparlanmış canım
Miraycım bu puding dünde vardı değil mine zaman bitecek saat itibariylede tehlikeli bir saatte yiyorsun canım
Yine poğacacanım her gün kahvaltıda poğaça ile nereye varacağız ? Böyle bir diyet nasıl olacak ben bilemedim
:) Peki
Sabah 7 den akşam 17.30 a kadar arada hiç bir şey yok mu ?
Canım menüm bana biraz az geldi o yüzden acıyor olabilir misin acaba
Mesala diyetisyenim bana yulaf karışımını 2 kaşık yulaf 3 kaşık yoğurt olarak vrmişti o zman senin kilolarındaydım içine 1 muz 2 ceviz içi ile birlikte ..
Akşam yemeği yanına birde çorba ekleyebilirsin mesalayetmediğini söylediğin için yazdım yoksa güzel menü
Birde form çayları ölçülü tüketin lütfen sonra gaz sıkışması ve kabızlık yapıyor vucudun dengesini bozabilir
Sporlar çok iyi canım
Menüye karar veremedimmücver her ne kadar fırında olsa unlu, öğlende makarna var bir tanede bisküvi var ölçüm olarak girsek karbonhidrat fazla gelmiş olur herhalde
Bitmedi mi patates salatası nikimmm
Muhtemelen bugün ödem tutmuşsundur iyice kombo yapmışsın bulgur kurufasulye ve turşu 3 lüsü ile
Su dediğin gibi az olmuş ama menü çok iyi canım
Afiyet olsun canım menü güzel adımlar şöyle 8000 flann olsaaaa :))
Bende kendime bole bi liste yaptim kaptanim buraya girmeden once bakalim tutucakmiVe o hesaplarNikinik çok işe yarıyor bende kendime öyle bir tablo yapmıştım bazen tuttu bazen tutmadı ama tutmadığı haftadan sonraki hafta daha çok vererek dengeledim herkese tavsiye ederim
Ya ise yariyomu ama ablamda soledi gecenler bana beden inceltiyomus sanirim benim kilolar govek asagisinda oyuzden tayt ise yarasa bende alirdimYaptın mı ya da yazdın mı görmedim canim.Dun yapamadım,oğlumun ödevleri uzun sürdü ama bugün 20 dk yaptım.Sabah aç karna 10 dk ve akşam 20 dk ile 30 dk yarın yapmayi ümit ediyorum
Benim de bileklerim ağrıyorSu zayıflatan taytlardan almıştım, bı yerleşim bı terledim sorma
Fii tarihi demiştim de miben yazana kadar bı daha gidip geldin ise
Ahh demeeeBugün gunahi 2 dilim baklava yedim annemin yaptigiAnnem tuz salca seker vs cok tuketmedigi icin cok az seker katmis serbetine. Tek ögün ve spor olarak yuruyus yaptim bir nevi telafi.
Canim gunaydinLahana corbasi icen birini daha buldumdetoks mu yapiyorsun canim yoksa menude o mu vardi
.
saka bi yana canim 2 dilimle durabildiysen ne mutlu ben yersem tam yiyorum2 gun cok dikkat etmen lazım cumaya bisi kalmadi
Ben de seninkini okudum ortim sen de her zaman ki gibi iyisingünaydın arkadaşlar huzurlu günler
yarimuhendis ortim dün giremedim menünü okudum gece, gayet iyi :)
Orticim güzel menü, spor da süper.
O nasıl havalı kahvaltı yaaa12 Ocak
9.40
4 yk avokadolu balli cevizli limonlu sos
2 dilim peynir yesillik
14.00
1 orta boy lahmacun yesillik ayran
Su 2 lt
Spor 7600 adim 76 p.
yarimuhendis El_Em Mehfam
bugun boyle gec oldu
Teşekkür ederim canım. Bu ölçüyü bildiğim iyi olduSagol canim. Evet diyetisyen destegi aliyorum. 1 yumurta yedigimde sadece 20 gr kadar sucuga izin var. ama 2 yumurta yersem veya peyniri cok yersem yeme dedi.
Kırmızılım