Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sagol canim. Evet diyetisyen destegi aliyorum. 1 yumurta yedigimde sadece 20 gr kadar sucuga izin var. ama 2 yumurta yersem veya peyniri cok yersem yeme dedi.

EVET FAZLA OLDU, FAKAT AÇ OLMADIĞIM HALDE NEDENSE YEME İHTİYACI HİSSETTİM VE YEDİM NEYSE TELAFİ EDERİM HERALDE DeryaOnDiet

Hiç. Sorma ya ilaç beni mahvetti içince bayılıyorum ama gece uyuyamıyorum yine anlamadım ben bu işi gün içindede uyukluyorum hep

12 ocak menü
11 00 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 2 dilime yakın ekmek domates 1 kaşık tahin pekmez
14 00 şekersiz çay yanına küçük bir mevlana şekeri yedim
18 00 yumurtalı karnıbahar 7 8dilim vardı 2 bardak ayran soğan salatası
2 litre su
A asilr

Günaydınlar ben dun giremedim buralara cok fazla ikizim hastaladi onu hastaneye goturdum simdi ondayim cocuklarla bende karabugdayimi aldim marketten ona gore yemegimi yaptim aksam tukettim genede bozmadim sanirim alisiyorum diyete buyuzden sporda yapamamdim eve gcersem bugun insallah yapicam

Ben diyete girdigim an hemen kabizlik basliyo oyuzden mecbur form cay iciyorum yesil cay flnda iciyorum atistirmalik diyetine
Ve o hesaplar Nikinik çok işe yarıyor bende kendime öyle bir tablo yapmıştım bazen tuttu bazen tutmadı ama tutmadığı haftadan sonraki hafta daha çok vererek dengeledim herkese tavsiye ederim
Bende kendime bole bi liste yaptim kaptanim buraya girmeden once bakalim tutucakmi
Ya ise yariyomu ama ablamda soledi gecenler bana beden inceltiyomus sanirim benim kilolar govek asagisinda oyuzden tayt ise yarasa bende alirdim
Bugün gunahi 2 dilim baklava yedim annemin yaptigi Annem tuz salca seker vs cok tuketmedigi icin cok az seker katmis serbetine. Tek ögün ve spor olarak yuruyus yaptim bir nevi telafi.
Ahh demeee nese gercekten 2 dilimle durabilmissin ne gzel ben yedimmi tam yiyorum oyuzden hic yememeye calisiyorum bgun ve yarin proteine yuklenirsen daha iyi kilo vericegine inaniyorum canim odem flnda kalmaz

Lahana corbasi icen birini daha buldum detoks mu yapiyorsun canim yoksa menude o mu vardi

.

saka bi yana canim 2 dilimle durabildiysen ne mutlu ben yersem tam yiyorum 2 gun cok dikkat etmen lazım cumaya bisi kalmadi
Canim gunaydin lahana corbasini kendime yapiyorum zayiflama amacli evde benden baska kimse icmiyor
Ama detoksunu hic yapamadim henuz. Belki denerim. Sen yapmis miydin detoksu?

Orticim güzel menü, spor da süper.
Kahvenin içine 1 yk süt mü koyuyorsun.
12 Ocak
9.40
4 yk avokadolu balli cevizli limonlu sos
2 dilim peynir yesillik

14.00
1 orta boy lahmacun yesillik ayran

Su 2 lt
Spor 7600 adim 76 p.
yarimuhendis El_Em Mehfam
bugun boyle gec oldu
O nasıl havalı kahvaltı yaaa
Sagol canim. Evet diyetisyen destegi aliyorum. 1 yumurta yedigimde sadece 20 gr kadar sucuga izin var. ama 2 yumurta yersem veya peyniri cok yersem yeme dedi.
Teşekkür ederim canım. Bu ölçüyü bildiğim iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…