Hahahah tempus çok tatlısın dikkat et kendine sen geçen sene de fazla spordan bayılmıştın bak hatırlatayım.Valla akşam yemeğini yiyene kadar elim ayağım titremeye başladı babaannem gibi oldumyaşlandım sanırım
Pamukcum sorma maşallah muhteşem yağıyor gök gürlüyor şimşek çakıyor özlemişim yağmur sesini. Azıcık attım kuzum 10 bin adımÇok yağmur varmış İzmir’de! İstanbul’da da yağıyor ama İzmir’in yağmurunu ayrı özledim!S ni de özledim Ceylan kaç bin adım yürüdün bugün insafsız!
Hayatım biz geçen sene de bunları düşünüyordukbu nedir ya kısır döngü falan mı
Neyse ben yarından itibaren buraya zımbalıyorum kendimi yaş 70 olana kdr burdayım inş
Kız seni vururum bak geçen seneyi hatırlatma bana yeni bir yıl yeni kararlar alındı. Artık yeni bir görüntü şart bize vericez o kadar yemeyeceksin kalorili şeyler. Al şimdi eline su şişesini su içmeye devam mayısa kadar sen de 15 kg vereceksin bozmak yok.. Aaaa getirtme beni oraya saçını başını yolarım bak
Hahahah gönlümün bütün puanları seninBunu okuyunca önümde duran bardağı fondip yapmam kaç puan!??
Ne zaman başlıyorsun Hilaaalll eve dönüş ne zaman?Cok da acele etmeyin ya ben daha baslamadim
Hahahah hatırlıyorum annenle olan bu diyalogların bombaydıKiz oyle deme ben 1 kilo verince manken gibi hissediyorum kendimj. Annem zayiflamayi durduramayip olecem saniyor o derece etkili
AşksınHahahah gönlümün bütün puanları senin
6 ay sonra biz mezun olunca dönerNe zaman başlıyorsun Hilaaalll eve dönüş ne zaman?
Aklımdan çıkmıyor balımHahahah tempus çok tatlısın dikkat et kendine sen geçen sene de fazla spordan bayılmıştın bak hatırlatayım.Allah korusun tabii kötüyü hatırlatmayayım ama sağlık herşeyden önemli
Bu sana yakışmadı Ceylan ahahahahahPamukcum sorma maşallah muhteşem yağıyor gök gürlüyor şimşek çakıyor özlemişim yağmur sesini. Azıcık attım kuzum 10 bin adım
Daha belli degilNe zaman başlıyorsun Hilaaalll eve dönüş ne zaman?
Kız benim totoş rahat bırakmıyor beni bilmiyor musunBu sana yakışmadı Ceylan ahahahahah
Ahahahha canımıza okuyacakBunu okuyunca önümde duran bardağı fondip yapmam kaç puan!??
Tabiki sen gel kahveye kayisi kolay6 ay sonra biz mezun olunca dönerC Cagrihilal1 kuru kayısı getir bari sana geldiğimde kahvenin yanında nasipleneyim
O totişler hangimizi rahat bırakıyor kiKız benim totoş rahat bırakmıyor beni bilmiyor musun
O zamana kadar incecik olursam kayısı dan vazgeçtim tatar yap sen banaTabiki sen gel kahveye kayisi kolay
Kız apse var kocaman yürüyemiyorum daha ameliyat olamadım tekrarlayıp duruyorO totişler hangimizi rahat bırakıyor ki
Canım fırsatın olursa d vitaminine de baktır. Düşük olunca uyku düzeni bozuluyor. İnşallah kısa zamanda düzenine kavuşursunAslında uykusuzda kalmıyorum bence aksine çok fazla bile uyuyorum. Çünkü sabah 7-8 gibi uyuyabiliyorum ve akşam 5te uyanıyorum. Geceler gündüz, gündüzler gece olmuş gibi.
Kendimi gündüz uykusuz bırakıp gece uykularına dönmeye çalıştım bir kaç kez olmadı bir türlü. Biraz psikolojik sanırım panik atak ve depresyon başlangıcı demişti psikoloğumda o yüzden kimseyle iletişim kurmamak için sanırım psikolojim böyle bir tepki veriyor