Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Resimlerle paylasmana bayildim. Ne guzel olmus 👍

Canim diyetisyen menusu gibi olmys. Cook begendim. Merak ettim Kendin mi boyle yoyorsun yoksa profesyonel destek aliyor musun? Sporun da bir harika 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️
Teşekkür ederim canım.😍
Yılların tecrübesi diyelim. 😂😂😂
Diyetisyenle gitmiyorum . İf yapıyorum bir de sağlıklı şeyler tüketip kaloriyi çok düşürmeden gitmeye çalışıyorum.

Kiz ben malatyadayim 🤣
Ayy Malatya mı. Kuru meyveler sucuklar uçuştu gözümün önünde 😍 geçenlerde elma kurusu, kayısı ve dut kurusu gelmişti malatyadan bayıldım yaa. Hele elma kurusu 😍😍
Eskilerin gelmesi bize iyi oldu 😂 neymis kilo versek de burayi birakmak yokmus 🤭🤭
Orticim sana yazacaktım ben de menünü göremedim. Nasıl oldun daha iyi mi moralin

Bugunku menum
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 yumurtadan sucuklu yumurta, 5 zeytin, sutlu kahve.
Oglen: 100 gr kirmizi et, salata, 1 dilim ekmek.
Ara: 50 gr yulaf kepegi, 150gr yogurt ustune 150 gr elma, mandalina, 10 tane findik.
Aksam: tonbalikli salata, 1 dilkm ekmek.

Su:3 lt
Spor: 7000 adim
El_Em El_Em Nikinik Nikinik @_Reyyan @zafer64
Canım ben de sana bir şey sorayım. Sen diyetisyen desteği alıyordun sanırım. Bu sucuk olayına ne diyorlar acaba diyette yeniyor mu. Belki hafta sonu bir sucuklu omlet yaparım 🤭
Bu arada senin de menün çok güzel afiyet olsun 💞

ben varım persian zumba yapmayı planliyorum öğleden sonra.bitirince yazarım
Yaptın mı ya da yazdın mı görmedim canim.Dun yapamadım,oğlumun ödevleri uzun sürdü ama bugün 20 dk yaptım.Sabah aç karna 10 dk ve akşam 20 dk ile 30 dk yarın yapmayi ümit ediyorum 🤗
Zumbaya ben varim hatta dunden basladim 25 dakika zumba yapmistimda🤭 ama bacaklarim pert oturup kalkamiyorum🙈

Tesekkur ederim kaptanim 😍
Benim de bileklerim ağrıyor🙈Su zayıflatan taytlardan almıştım, bı yerleşim bı terledim sorma🙈
Selam kızlar, ancak işten geldim yemeğimi yedim 👀

Nabersiniz?
Fii tarihi demiştim de mi🙈ben yazana kadar bı daha gidip geldin ise😂😂😂

Sabah:
-Sade filtre Kahve

Ara:
-1 bardak kefir

Akşam:
-1 kase mercimek çorbası
-2 közlenmiş kırmızı biber
-peynirli mor lahana salatası

Ara:
-1 fellas fındıklı bar(regl olacağım onun nimetleri🙈 yoksa bunu yemezdim akşam akşam)
-türk kahvesi

Spor: 750 trambolinde zıplama.

El_Em El_Em @_Reyyan S Suskunhanim
Ya sorma benim de az kaldı😭 ama kendimi tutuyorum, cuma eksi gelirsem ya cuma sabahında bir şeyler yapmayı düşünüyorum
Ögle
Et sote
3 dilim ekmek
Salata
1 portakal

Ara
2 dilim ev baklavasi :KK43:
1 avuc leblebi
1 bardak form cay

Su : 2 lt
Spor : 12000 adim
@azaydidem @_Reyyan
Canım iki gün kalmışken baklava😔😔 buzluğa atıp cuma sabah yeseydin ne der kaptan bilmiyorum ama

Bugün gunahi 2 dilim baklava yedim annemin yaptigi :KK43: Annem tuz salca seker vs cok tuketmedigi icin cok az seker katmis serbetine. Tek ögün ve spor olarak yuruyus yaptim bir nevi telafi.
Canım biraz fazla olmuş bugün için çünkü menünde de lahmacun vardı sanırım. Ama artık telafi ye bakmak lazım. Spor yapmışsın zaten yarın ve perşembe de yap muhakkak derim ben 💞

Eskilerin gelmesi bize iyi oldu 😂 neymis kilo versek de burayi birakmak yokmus 🤭🤭

Ayy Malatya mı. Kuru meyveler sucuklar uçuştu gözümün önünde 😍 geçenlerde elma kurusu, kayısı ve dut kurusu gelmişti malatyadan bayıldım yaa. Hele elma kurusu 😍😍

Orticim sana yazacaktım ben de menünü göremedim. Nasıl oldun daha iyi mi moralin
Iyiyim canim sagolasin 🤗🤗 menumu hep eeteliyorum acaba biraz daha yurur muyum diye 🤭 yazayim bari yuruyecegjm yok 😂

12 ocak
13:00 1 lahmacun, 1 bardak ayran, salata

16:00 1 mandalina

18:30 2 kase lahana corbasi

su:2.5 litre
Spor yok
El_Em El_Em @_Reyyan @ummhnisa
Lahana corbasi icen birini daha buldum :KK19: detoks mu yapiyorsun canim yoksa menude o mu vardi
12 Ocak salı

12.00: 1 haşlanmış yumurta, 3 küp beyaz peynir, 3 zeytin, 5 fındık, maydanoz, beyaz ve mor lahana

Ara: 1 dilim elma, 1 dilim armut, 1kase yoğurt karışımı(içinde 2 kaşık sade lifalif, yarım kaşık kinoa, biraz keten tohumu, 1 Adet gün kurusu)

17.30: 1 kepçe tarhana, 1 tabak türlü(kabak, patlıcan, domates, soğan, az tavuk göğsü), salata, 2 dilim elma

Su: 2 lt(devam)
Spor: 48+13 dk leslie+50 mekik (96 puan)

El_Em El_Em @_Reyyan Nikinik Nikinik
:KK9::KK9::KK9:
Ögle
Et sote
3 dilim ekmek
Salata
1 portakal

Ara
2 dilim ev baklavasi :KK43:
1 avuc leblebi
1 bardak form cay

Su : 2 lt
Spor : 12000 adim
@azaydidem @_Reyyan
.:skandal::skandal:

saka bi yana canim 2 dilimle durabildiysen ne mutlu ben yersem tam yiyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️ 2 gun cok dikkat etmen lazım cumaya bisi kalmadi 😇

Evet korumayi tamamlayip sabitleyene kadar asla birakmayin. Yeni gelenlerde vermis ve korumus kisileri gorunce daha cok motive oluyor. Hem kendinize hemde baskalarina faydali olursunuz. Bi tasla iki kus 😂
Ahh insallah hele o gunleri gorelim de boy boy foto atacagim 🤭🤭

12 ocak
Sabah
1 bardak limonlu su
1.5 haslanmış yumurta
Yarım salatalık
Peynir
Zeytin
2 çarliston biber
1 domates

Ogle
10 tane fındık 5 tane çig badem

Akşam
1 tabak yogurtlu brokoli salatası
2 dilim ekmek
1 nescafe 2 si bir arada

Spor:Leslie 3 mil
El_Em El_Em @_Reyyan N Naz03
Ortim bugünki menün gercekten güzel günü düzel kapatmışsın sporda yapılmış harikasın 💕

X