Teşekkür ederim canım.Resimlerle paylasmana bayildim. Ne guzel olmus
Canim diyetisyen menusu gibi olmys. Cook begendim. Merak ettim Kendin mi boyle yoyorsun yoksa profesyonel destek aliyor musun? Sporun da bir harika
Ayy Malatya mı. Kuru meyveler sucuklar uçuştu gözümün önündeKiz ben malatyadayim
Orticim sana yazacaktım ben de menünü göremedim. Nasıl oldun daha iyi mi moralinEskilerin gelmesi bize iyi olduneymis kilo versek de burayi birakmak yokmus
Canım ben de sana bir şey sorayım. Sen diyetisyen desteği alıyordun sanırım. Bu sucuk olayına ne diyorlar acaba diyette yeniyor mu. Belki hafta sonu bir sucuklu omlet yaparımBugunku menum
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 yumurtadan sucuklu yumurta, 5 zeytin, sutlu kahve.
Oglen: 100 gr kirmizi et, salata, 1 dilim ekmek.
Ara: 50 gr yulaf kepegi, 150gr yogurt ustune 150 gr elma, mandalina, 10 tane findik.
Aksam: tonbalikli salata, 1 dilkm ekmek.
Su:3 lt
Spor: 7000 adim
El_Em Nikinik @_Reyyan @zafer64
Yaptın mı ya da yazdın mı görmedim canim.Dun yapamadım,oğlumun ödevleri uzun sürdü ama bugün 20 dk yaptım.Sabah aç karna 10 dk ve akşam 20 dk ile 30 dk yarın yapmayi ümit ediyorumben varım persian zumba yapmayı planliyorum öğleden sonra.bitirince yazarım
Benim de bileklerim ağrıyorZumbaya ben varim hatta dunden basladim 25 dakika zumba yapmistimdaama bacaklarim pert oturup kalkamiyorum
Tesekkur ederim kaptanim
Fii tarihi demiştim de miSelam kızlar, ancak işten geldim yemeğimi yedim
Nabersiniz?
Ya sorma benim de az kaldıSabah:
-Sade filtre Kahve
Ara:
-1 bardak kefir
Akşam:
-1 kase mercimek çorbası
-2 közlenmiş kırmızı biber
-peynirli mor lahana salatası
Ara:
-1 fellas fındıklı bar(regl olacağım onun nimetleriyoksa bunu yemezdim akşam akşam)
-türk kahvesi
Spor: 750 trambolinde zıplama.
El_Em @_Reyyan S Suskunhanim
Canım iki gün kalmışken baklavaÖgle
Et sote
3 dilim ekmek
Salata
1 portakal
Ara
2 dilim ev baklavasi
1 avuc leblebi
1 bardak form cay
Su : 2 lt
Spor : 12000 adim
@azaydidem @_Reyyan
Canım biraz fazla olmuş bugün için çünkü menünde de lahmacun vardı sanırım. Ama artık telafi ye bakmak lazım. Spor yapmışsın zaten yarın ve perşembe de yap muhakkak derim benBugün gunahi 2 dilim baklava yedim annemin yaptigiAnnem tuz salca seker vs cok tuketmedigi icin cok az seker katmis serbetine. Tek ögün ve spor olarak yuruyus yaptim bir nevi telafi.
Eskilerin gelmesi bize iyi olduneymis kilo versek de burayi birakmak yokmus
Iyiyim canim sagolasinAyy Malatya mı. Kuru meyveler sucuklar uçuştu gözümün önündegeçenlerde elma kurusu, kayısı ve dut kurusu gelmişti malatyadan bayıldım yaa. Hele elma kurusu
Orticim sana yazacaktım ben de menünü göremedim. Nasıl oldun daha iyi mi moralin
Lahana corbasi icen birini daha buldum
12 Ocak salı
12.00: 1 haşlanmış yumurta, 3 küp beyaz peynir, 3 zeytin, 5 fındık, maydanoz, beyaz ve mor lahana
Ara: 1 dilim elma, 1 dilim armut, 1kase yoğurt karışımı(içinde 2 kaşık sade lifalif, yarım kaşık kinoa, biraz keten tohumu, 1 Adet gün kurusu)
17.30: 1 kepçe tarhana, 1 tabak türlü(kabak, patlıcan, domates, soğan, az tavuk göğsü), salata, 2 dilim elma
Su: 2 lt(devam)
Spor: 48+13 dk leslie+50 mekik (96 puan)
El_Em @_Reyyan Nikinik
.Ögle
Et sote
3 dilim ekmek
Salata
1 portakal
Ara
2 dilim ev baklavasi
1 avuc leblebi
1 bardak form cay
Su : 2 lt
Spor : 12000 adim
@azaydidem @_Reyyan
Afiyet olsunAyy Malatya mı. Kuru meyveler sucuklar uçuştu gözümün önündegeçenlerde elma kurusu, kayısı ve dut kurusu gelmişti malatyadan bayıldım yaa. Hele elma kurusu
Orticim sana yazacaktım ben de menünü göremedim. Nasıl oldun daha iyi mi moralin
Evet korumayi tamamlayip sabitleyene kadar asla birakmayin. Yeni gelenlerde vermis ve korumus kisileri gorunce daha cok motive oluyor. Hem kendinize hemde baskalarina faydali olursunuz. Bi tasla iki kusEskilerin gelmesi bize iyi olduneymis kilo versek de burayi birakmak yokmus
Ahh insallah hele o gunleri gorelim de boy boy foto atacagimEvet korumayi tamamlayip sabitleyene kadar asla birakmayin. Yeni gelenlerde vermis ve korumus kisileri gorunce daha cok motive oluyor. Hem kendinize hemde baskalarina faydali olursunuz. Bi tasla iki kus
Gorursun canim gorursun. Biz gorduk cok sevdik geri basa dondukAhh insallah hele o gunleri gorelim de boy boy foto atacagim
AhahahGorursun canim gorursun. Biz gorduk cok sevdik geri basa donduk
Ortim bugünki menün gercekten güzel günü düzel kapatmışsın sporda yapılmış harikasın
Cok iyi yapiyorsun canim, cok begendimTeşekkür ederim canım.
Yılların tecrübesi diyelim.
Diyetisyenle gitmiyorum . İf yapıyorum bir de sağlıklı şeyler tüketip kaloriyi çok düşürmeden gitmeye çalışıyorum.