Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etiket yap canım bundan sonra madem. Görmem mümkün olur en azındanYanlış yerde paylaşmışım yine Mehfam
canım yoğundu dün dışardaydım iş için akşam da misafirim vardı çok uğrayamadım sen nasılsınNamaria napıyosun sesin çıkmıyor
Beni bırakamıyorlarAhahah kilo verme sureci hosunuza gitti heralde. Her cuma sabahi ayri bi adrenalin
yok canım ya evde almıştım sağlıklı diye ziyan olmasın diye yaptım :))O nasıl havalı kahvaltı yaaa
Burda da öyle bir rüzgar var ki geceden beri. Sürükleniyor herşey gece sesinden uyuyamadım çok korktum.Karlı bir Ankara sabahından günaydınnnnnn kızlar
Ee boşuna mı o kadar uğraşıp kilo alıyoruzBeni bırakamıyorlar
Siizn üst kat ya ondandır canım kıyamamBurda da öyle bir rüzgar var ki geceden beri. Sürükleniyor herşey gece sesinden uyuyamadım çok korktum.
Bende sizi seviyorum ama kilo almanıza gerek yok kilo korurkende takımda olabilirsinizEe boşuna mı o kadar uğraşıp kilo alıyoruz
Aa ne anladım o işten canım çok kötü umarım alışma evresidirHiç. Sorma ya ilaç beni mahvetti içince bayılıyorum ama gece uyuyamıyorum yine anlamadım ben bu işi gün içindede uyukluyorum hep
Oo bir promuz daha olmuş hayırlı olsun canımNamaria napıyosun sesin çıkmıyor
Tekrar tekrar yaşamak istiyorsun demkkiGorursun canim gorursun. Biz gorduk cok sevdik geri basa donduk
Evet 5.takım yoluna 474775585 kişiyle devam edecek bundan sonra :)))))Eskilerin gelmesi bize iyi oldu neymis kilo versek de burayi birakmak yokmus
Geçmiş olsun canımGünaydınlar ben dun giremedim buralara cok fazla ikizim hastaladi onu hastaneye goturdum simdi ondayim cocuklarla bende karabugdayimi aldim marketten ona gore yemegimi yaptim aksam tukettim genede bozmadim sanirim alisiyorum diyete buyuzden sporda yapamamdim eve gcersem bugun insallah yapicam
Ya evet öyle bir vakamız vardı değil miHahahah tempus çok tatlısın dikkat et kendine sen geçen sene de fazla spordan bayılmıştın bak hatırlatayım. Allah korusun tabii kötüyü hatırlatmayayım ama sağlık herşeyden önemli
Senin geleceğini hissedip hemen kilo aldım yalnız bırakmak istemedimMehfam kuzum sen mezun olmamış mıydın
Yapma bunu bana yapma.Senin geleceğini hissedip hemen kilo aldım yalnız bırakmak istemedim
Ya ben 5 ay almadım. Çok güzel korudum. Ama ağır geçirdim kovidi ağustos ayında. İlaçlar vs derken birde vücyt direncim çok düştü. Annemlerde kaldım annem baktı. Ee bi anneninde nasıl bakacağını zorla yedireceğini bilirsinYapma bunu bana yapma.