Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uykusuzluk sinir bozucu bir durum canım Allah yardımcın olsun.
Evet aynen saglik olsun. Cok gecmis olsun canim
benim kizlarim 3 ve 1.5 yasindalar. Seninkiler kac yasinda?
Seninkiler küçükmüş canım benim kızım 11 yaşına girdi oğlumda 18 gün sonra 5 yaşına girecek

Hayatım biz geçen sene de bunları düşünüyorduk bu nedir ya kısır döngü falan mı
Neyse ben yarından itibaren buraya zımbalıyorum kendimi yaş 70 olana kdr burdayım inş
Kız seni vururum bak geçen seneyi hatırlatma bana yeni bir yıl yeni kararlar alındı. Artık yeni bir görüntü şart bize vericez o kadar yemeyeceksin kalorili şeyler. Al şimdi eline su şişesini su içmeye devam mayısa kadar sen de 15 kg vereceksin bozmak yok.. Aaaa getirtme beni oraya saçını başını yolarım bak

Canim sporun bir harika, masallah. Suyun da cok iyi. Ama aksam cok karbonhidrat olmus: bulgur, bezelye, ekmek. Mesela ekmek yerine 1 buyuk kase yogurt ve salata olsaydi veya et ve salata da olabilirdi bulgura ilave.
Dikkat et hasta olmayasin. Hem gec uyumak hem az yenek bunyeni zayiflatir, dikkat et canim kendine. Insan saglikliyken anlamiyor hayatta en onemli olanin saglik oldugunu.
Cok guzel olmus sadece su az ama yatana kadar icersin daha galiba

Tamam o zaman sen kendini daha iyi tanırsın tabi. İnşallah hedefimize ulaşır ve bir daha kilo almayız. Tabi sağlıklı bir şekilde dururz kilomuzda umarım

Canim gunluk magnezyum takviyesi al (tabii eger denemediysen). Yeterli miktarda magnezyum alirsan biraz da olsa faydasini gorursun. Gece yemeyi kesmen cook buyuk bir adim. Gece yeneyi birakmak cok zordur, masallah canim sana. Cok buyuk bir basari. Umarim yakinda uyku sorununu da cozersin.

Eveett suyu artırmam gerek

tamam bişey demedim
Haklısın aşkımsu yeni bir aşk yeni bir iş yine gülecek bir neden lazım

Saçımı yolma zaten 2 tel var ha birde bi yandan zıp yapıyorum tşkler

Uykusuzluk sinir bozucu bir durum canım Allah yardımcın olsun.

Seninkiler küçükmüş canım benim kızım 11 yaşına girdi oğlumda 18 gün sonra 5 yaşına girecek

Aslında uykusuzda kalmıyorum bence aksine çok fazla bile uyuyorum. Çünkü sabah 7-8 gibi uyuyabiliyorum ve akşam 5te uyanıyorum. Geceler gündüz, gündüzler gece olmuş gibi.
Kendimi gündüz uykusuz bırakıp gece uykularına dönmeye çalıştım bir kaç kez olmadı bir türlü. Biraz psikolojik sanırım panik atak ve depresyon başlangıcı demişti psikoloğumda o yüzden kimseyle iletişim kurmamak için sanırım psikolojim böyle bir tepki veriyor

Hiç denemedim ama deneyeyim

Pozitif enerjiyi okuyunca aciktim. Bu evren beni hep yanlis anliyor

Evet belki çok saçma gelecek ama gece yatarken karnım gurulduyor ve içine kaçıyor ya zevk alıyorum resmen öyle olunca nasıl Bi manyaksam artık
Kontrol git gecen seferki hataya dusme vucudu birden bire kitleme. Ac ac gezip kilo veremedigin gunleri unutma. Birden bire kesme ye. Zayiflamak ac kalmak degil sadece saglikli az kalorili beslenmek. Vucudunu sen daha iyi tanirsin tabj ama yasadigin sureci bizde bire bir gordugumuz icin neler yasadiginj biliyoruz. Tekrar ayni seyleri yasamani hic istemem

Anladim canim, Umarim en yakin zamanda sagligina kavusur ve uyku duzenini normale sokarsin canim. Seni mutlu eden sarkilar dinle, komik filmler diziler izle. Mutsuz edecek birsey dusunme, izleme. Hatta dert bile dinlene. ve gecmiste kalan kaldi gitti hic olmamis say eger kotu anilarin varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…