Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet belki çok saçma gelecek ama gece yatarken karnım gurulduyor ve içine kaçıyor ya zevk alıyorum resmen öyle olunca 😂 nasıl Bi manyaksam artık 😂😂😂
Cok iyi yapiyorsun, masallah canim. gece ac yatmak cook saglikli ve bunu aliskanlik haline getirirsen hem cok iyi uykunu alirsin hem de verdigin kiloyu uzun sure koruyabilirsin 👍
Gece ac karnina uyumadigimizda vucut once o gidalari tuketip sonra dinlenme ve derin uyku moduna geciyor. O yuzden ac uyumayinca ne yazik ki sabahlari cok yorgun uyaniyoruz. Sen super yapiyorsun 👏

Kız seni vururum bak geçen seneyi hatırlatma bana yeni bir yıl yeni kararlar alındı. Artık yeni bir görüntü şart bize vericez o kadar yemeyeceksin kalorili şeyler. Al şimdi eline su şişesini su içmeye devam mayısa kadar sen de 15 kg vereceksin bozmak yok.. Aaaa getirtme beni oraya saçını başını yolarım bak 😂😂😂
Kiz bi zayiflamadan pes ettigini goreyim bunlari kaydediyorum hatirlatacagim sana 😂😂

Resimlerle paylasmana bayildim. Ne guzel olmus 👍
12 Ocak salı

12.00: 1 haşlanmış yumurta, 3 küp beyaz peynir, 3 zeytin, 5 fındık, maydanoz, beyaz ve mor lahana

Ara: 1 dilim elma, 1 dilim armut, 1kase yoğurt karışımı(içinde 2 kaşık sade lifalif, yarım kaşık kinoa, biraz keten tohumu, 1 Adet gün kurusu)

17.30: 1 kepçe tarhana, 1 tabak türlü(kabak, patlıcan, domates, soğan, az tavuk göğsü), salata, 2 dilim elma

Su: 2 lt(devam)
Spor: 48+13 dk leslie+50 mekik (96 puan)

El_Em El_Em @_Reyyan @Nikinik
Canim diyetisyen menusu gibi olmys. Cook begendim. Merak ettim Kendin mi boyle yoyorsun yoksa profesyonel destek aliyor musun? Sporun da bir harika 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

Kiz oyle deme ben 1 kilo verince manken gibi hissediyorum kendimj. Annem zayiflamayi durduramayip olecem saniyor o derece etkili
Geçen sefer bende öyle oldum aslında biliyomsn, bir süre sonra bünye alışıyor açlığı seviyorsun. Annemde aynı şeyi bana demişti hatta yememe hastalığına yakalanacaksın demişti😂

Eve donmeyi beklemeyip basliyacagim ama. Menuler musait degil. Baslayip bi de sacma sapan menuler yazarsam olmayacak. Kendime gorede ayri yapamiyorum. O yuzden mecbur donmeyi bekleyecegim. Zaten 6 ayda dolmadi benim
Tabi menüler fena olur oranın şişi meşhur su böreği meşhur ceviz ezmesi meşhur 😂😂

Pes etmeye başlarsam Bi çalkala beni kendime getir hilalim. Ne güne duruyorsunuz kız motive edelim birbirimizi işte
Bu grupta iki gunde +3 kilo gelmesine ragmen motivasyonunu hic kaybetmeyen, kardionun dibine vurup haftada 100 gr i zor veren biri olarak hic motivasyon kaybetmedim. Motivasyon esittir ben azicik feyz alin benden 😂😂😂

Kızlar nasılsınız şimdi yürüyüşten geldim. İzmir esiyor bayağı yürüyüşe gitmeye üşendim dedim kaldır poponu Ceylan yoksa hedefini göremezsin giydim taytımı yorgan kabanımı düştüm yollara. Bide aktarma uğradım ablam acı çehre istedi zayıflamaya iyi geliyormuş ama nasıl kullanılacak bilmiyorum. Aranız kullanan var mı?

Çok yağmur varmış İzmir’de! İstanbul’da da yağıyor ama İzmir’in yağmurunu ayrı özledim! 😍😍😍 S ni de özledim Ceylan kaç bin adım yürüdün bugün insafsız!🙈😂😂😂😂

X