Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

12 ocak
13:00 1 lahmacun, 1 bardak ayran, salata

16:00 1 mandalina

18:30 2 kase lahana corbasi

su:2.5 litre
Spor yok
El_Em Mehfam ummhnisa
Dengelemişsin bugünü ortim.
Uzun zamandır mı uyku düzenin bozuk yoksa yeni gelişen bir durum mu? Bu şekilde beslenme uzun vadede sıkıntı yaratabilir canım

Güzel menü canım.
Bu arada Menülerimize kaptanı reyyanı ve ortilerimizi etiketliyoruz
Canım o zaman gece geç yatıyorsun değil mi. Dayanabilir musun gece. Ben böyle az yeyince erkenden yatıyorum
Anladım tatlım. Afiyet olsun o zaman

Yok canim cok sukur bi sorunumuz. Cocuklardan dolayi kosusturmali geciyor
Insulin direncin mi vardi? Ilac kullaniyor musun? Insulin direnci olunca kilo vermek de zor oluyormus insallah iyi cikar sonuclarin
Sağlık olsunda koşuşturalım canım benim de aynı derslere gir çık derken. Yaşları kaç seninkilerin.
En son Ekim sonuna doğru tahlil yapılmıştı insülin direnci çıkmıştı ama doktor hemen ilaca başlamayalım belki diyetle düzelebilir demişti. Kilo vermem cidden çok yavaş ama diyetisyen de bunun normal olduğunu söyledi bakalım düşme olmuş mu.
Bi de bende trambosit üretimi baya yüksek çıktı eğer yükselmeye devam ediyorsa biraz riskli bir durum oluyormuş. Hazır kan vermişken hepsine bakılacak işte

Dengelemişsin bugünü ortim.

Uzun zamandır mı uyku düzenin bozuk yoksa yeni gelişen bir durum mu? Bu şekilde beslenme uzun vadede sıkıntı yaratabilir canım
Evet nerdeyse 2 aydır böyle biraz özel hayatımdaki bazı sorunlar ve pandemi sebebiyle hiç dışarı çıkmıyorum. Biraz psikolojik olarakta kötü dönemdeyim, o yüzden bir çok yöntem denememe rağmen gece uyuyamıyorum. En yakın zamanda psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum (psikologla görüştüm 4-5 seans ama maalesef düzelme olmadı)

Evet baya geç yatıyorum, eskiden geceleri de yiyodum sürekli ama şu ara onu kestim tamamen. Ahhh keşke erkenden uyuyabilsem

Evet aynen saglik olsun. Cok gecmis olsun canim
benim kizlarim 3 ve 1.5 yasindalar. Seninkiler kac yasinda?

Bugün tartılmadım ama kendimi hafif hissediyorum accık 77 kilo ile hafif hissetmekte ne biliym sjshskdkd
Diyete tekrar adapte olabilmek bile hafif hissettiriyor bence
Ve ne var ki o kiloda falan hemencecik verirsin

Canım Allah kolaylık versin. Hepimiz azıcık sıyırdık valla. Geçse hayırlısıyla şu dönem de rahatlasak.
Çok yüklenme kendine uyanacağım diye. Uyku da yakalamaya çalıştıkça kaçan bir şey Gece uyumamak gündüz işini falan aksatmıyorsa Biraz böyle devam etsin madem.
Bir de canım 4-5 seans çok az. Düzelmedi diye düşünüp çaresiz hissetme kendini. Benim ablam da klinik Psikolog ondan biliyorum.

Edecek Ceylan etmeli tabiki eder. Eksi adı üstünde eksilecek ve bitecek
Ama çok da az yeme. Ben bu sefer o hatayı yapmak istemiyorum. Yoksa az kaçırınca kiloya dönüşüyor
Kuzum biliyorsun ben hiç zayıf halimi görmedim çok merak ediyordum ya hala çok merak ediyorum biran önce zayıf halimi göreyim de eski halime dönmemek için elimden geleni yaparım yeterki artık şu ideal kilomu göreyim

Hayatım biz geçen sene de bunları düşünüyorduk bu nedir ya kısır döngü falan mı
Neyse ben yarından itibaren buraya zımbalıyorum kendimi yaş 70 olana kdr burdayım inş

Bu dönemde online olarak yapmak zorunda kaldım seansları belki onunda etkisi olabilir bilemiyorum. Birde bu süreçte hala çalkantılar devam ettiği içinde böyle düşünmüş olabilirim

Çok şükür şuan için günlük işlerimi aksatmıyor çünkü gerçekten yaptığım hiç birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…