Şimdi ayranı bıraktım kuzum ama vücudumu terbiye etmeye çalışıyorum aç değilim nefsim aç yaşamak için yiyorum yemek için yaşamıyorum artık bu menüye de ölmem yaşarım sonuçta güzel bir vücudum olması için bu lazım benim vücudum bundan anlıyorE sen yine bişey yemiyosun
Çok az geldi gözümebi ara sürekli ayran içiyordun aklıma o geldi
Bebeğim ağzıma biraz fazla alsam devamı gelecek diye korkuyorum bazen kahvaltımı sağlam yapıyorum 2 yumurta haşlıyorum protein e ağırlık veriyorum ideal kilomu içine gireyim kalanı yavaş yavaş versem de olur zaten hedefim hafta da 1 kgBugünlük mü bu kadar az beslendin bilmiyorum ama başlarda bu kadar az beslenirsen son kilolarda vücut yoksunluğa girer zaten son kiloları vermek çok zor oluyor o yüzden başlarda biraz daha fazla beslenip sonlara doğru listeni hafifleştirmelisin şahsi fikrim böyle
Ya bende yiyorum ama nereye yiyorum anlamıyorum. Midem bulanıyor bazen açıkıncaŞimdi ayranı bıraktım kuzum ama vücudumu terbiye etmeye çalışıyorum aç değilim nefsim aç yaşamak için yiyorum yemek için yaşamıyorum artık bu menüye de ölmem yaşarım sonuçta güzel bir vücudum olması için bu lazım benim vücudum bundan anlıyor
Haftada 1 güzel olur evet yavaş yavaş sindire sindireBebeğim ağzıma biraz fazla alsam devamı gelecek diye korkuyorum bazen kahvaltımı sağlam yapıyorum 2 yumurta haşlıyorum protein e ağırlık veriyorum ideal kilomu içine gireyim kalanı yavaş yavaş versem de olur zaten hedefim hafta da 1 kg
O Bi tık fazla yemeği dayanamadığım düşündüğüm zamanlar yicem kuzum şimdilik Bi 63 ün altına düşeyim de sonra bu kadar katı olmamYa bende yiyorum ama nereye yiyorum anlamıyorum. Midem bulanıyor bazen açıkıncasenin iraden çok güçlü zaten ama bi tık daha yiyebilirsin bence
Haftada 1 olması içinde böyle kısmam gerekiyor dünden bugüne sadece 100 gr gitmiş cumaya az kaldıHaftada 1 güzel olur evet yavaş yavaş sindire sindire
Ama işte başlarda fazla kısınca vücut yoksunluğa girip başka şeylere gözü kayıyor şeker dengesi falan bozuluyor az yiyeceksen ye ama öğün atlamadan ye benceBebeğim ağzıma biraz fazla alsam devamı gelecek diye korkuyorum bazen kahvaltımı sağlam yapıyorum 2 yumurta haşlıyorum protein e ağırlık veriyorum ideal kilomu içine gireyim kalanı yavaş yavaş versem de olur zaten hedefim hafta da 1 kg
Canim menun cok guzel aksami hafif gecirmissin11 ocak
Sabah
2dlm çavdar ekmeği
2dlm süzme peynir
Bol bol maydanoz
1bardak kayısılı Form çayı
Öğle
1fincan sütlü menengiç
1tane bebe bisküvisi
1 tane hurma
3 4 çatal makarna
(bunları aralıklı yedim)
Akşam
3 tane fırında mücver
Biraz da yoğurt
Su:1.5 lt
Spor: 700 ip 140p
3500 adım 35p
Toplam: 175p
El_Em
nnurc ortim göremedim seni nasıl geçti günün
Yok öğün atlamıyorum. Saat 12 kahvaltı en geç 7 akşam yemeği şeker ihtiyacımı arada meyve olarak alıyorum 7 den sonra su ve kahve haricinde ağzıma bişey sokmuyorum diğer gün 12 ye kadarAma işte başlarda fazla kısınca vücut yoksunluğa girip başka şeylere gözü kayıyor şeker dengesi falan bozuluyor az yiyeceksen ye ama öğün atlamadan ye benceama tabi yine de sen bilirsin bir şey diyemem☺
Sen iyisini bilirsin canım vücudunu tanıyan sensinHaftada 1 olması içinde böyle kısmam gerekiyor dünden bugüne sadece 100 gr gitmiş cumaya az kaldı
İf besleniyorsun yani ben de öyle besleniyorum sabaha uyanınca açlıkla uyanıyorum o durum beni çok mutlu ediyorYok öğün atlamıyorum. Saat 12 kahvaltı en geç 7 akşam yemeği şeker ihtiyacımı arada meyve olarak alıyorum 7 den sonra su ve kahve haricinde ağzıma bişey sokmuyorum diğer gün 12 ye kadar
Evet belki çok saçma gelecek ama gece yatarken karnım gurulduyor ve içine kaçıyor ya zevk alıyorum resmen öyle oluncaİf besleniyorsun yani ben de öyle besleniyorum sabaha uyanınca açlıkla uyanıyorum o durum beni çok mutlu ediyor
Bende merak ediyordum seni canım. Umarım sıkıntılı bir durum yoktur.Canim menun cok guzel aksami hafif gecirmissin
ben iki gundur cok yogunum ugrayamadim. Ama diyete devamsen nasilsin gunun nasil gecti?
Sabah 7 den akşam 17.30 a kadar arada hiç bir şey yok mu ?
Canım bana da az geldi menün. Aslında senin kilonda kilo vermek için alınması gereken kalori 1.500 civarı. Açıkçası ben de o kadar yemiyorum ama 1000 kaloriyi geçmezsen ve menülerin dengeli olursa haftada 1 kilo verirsin zaten. Bu şekilde uzun süre devam etmek vitamin değerlerini düşürebilir.
Canım aynı gün için kaşar, lokum, patates, kuru pilav biraz fazla olmuş. Sebzeyle desteklesen menülerini daha rahat verirsin12 ocak salı
10.00 kahvalti
Haslanmis yumurta
Marul maydonoz
Suzme peynir 2 dilim
Kasar 1 dilim
Ceviz ici 1 tane
Yesil cay
11.00
Ara
Sade Turk kahvesi
1 lokum
14.30
Ogle yemegi
Tavuk ve patates haslama 1 porsiyon
Yogurt yarim kase
17.00
Bi elmali kurabiye
Elma cayi
18.00
Aksam yemegi
Kurufasulye pilav sogan 1 porsiyon
Su bi bucuk litre ictim daha icerim yatana kadar
Lesli 1 mil yaptim
El_Em
Canım akşam yemeği karbonhidrat ağılıklı olmuş, biraz daha sebze eklemelisin bence
Tatlım bugünkü menüde pirinç var ya ıspanak ta karbonhidrat olduğundan kalorisi yüksek olmuştur zaten. Hemde benim öyle bir metobolizmam var ki çok zor kilo veriyorum. İnsülin direnci var zaten glifor kullanmam lazım ama ilaç kullanmak istemiyorum. Çok acıkıp dayanamayacak kısma geldiğim zaman kahvaltımı sağlam yapıyorum. Ekmeği pilavı makarnayı kızartmayı tamamen kestim ama kalorisi düşük gıdaları bol bol yerim. Bugün böyle oldu ama yarın yumurta mı haşlarım güzel Bi kahvaltı yaparım akşamı da dengelerimCanım bana da az geldi menün. Aslında senin kilonda kilo vermek için alınması gereken kalori 1.500 civarı. Açıkçası ben de o kadar yemiyorum ama 1000 kaloriyi geçmezsen ve menülerin dengeli olursa haftada 1 kilo verirsin zaten. Bu şekilde uzun süre devam etmek vitamin değerlerini düşürebilir.
Canım aynı gün için kaşar, lokum, patates, kuru pilav biraz fazla olmuş. Sebzeyle desteklesen menülerini daha rahat verirsin
Canım akşam yemeği karbonhidrat ağılıklı olmuş, biraz daha sebze eklemelisin bence
Yok canim cok sukur bi sorunumuz. Cocuklardan dolayi kosusturmali geciyorBende merak ediyordum seni canım. Umarım sıkıntılı bir durum yoktur.
Bugün sabah tahlil verdim bakalım yarın çıkacak insülin direncime bakılacak düşme var mı yokmu diye. Doktorum tiroidlerim normal çıkmasına rağmen detaylı bakmak istedi bakalım o nasıl çıkacak.Bu arada Sabah 1 saat kadar yürüdüm çok iyi geldi. Çocukların yanında büyük birisi olsa hergün çıkıcam yürüşe ama gurbette olunca zor oluyor tabi.