Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canlar babamin 85 kiloya inince soz verdigi nakit hediyesiyle yaptigim alisverislerin bi kismi geldi 44 ve xl aldim genellikle bikac bol bikac dar var ama uzun vadede cok iyi oldu 😂😍
Gözün aydın tatlım darısı benim başıma bende 55 olunca ablam istediğim elbiseyi alacakmış. Gözünüze altın ya da pırlantası elbise takılırsa bana ekran resmi yollayın emeğimin karşılığı ancak altın ya da pırlanta elbise olur çünkü 😂😂😂

Gözün aydın tatlım darısı benim başıma bende 55 olunca ablam istediğim elbiseyi alacakmış. Gözünüze altın ya da pırlantası elbise takılırsa bana ekran resmi yollayın emeğimin karşılığı ancak altın ya da pırlanta elbise olur çünkü 😂😂😂
Ayy sagol canim ne guzel boyle motivasyonlar gercekten ise yariyor.
Sana Emporio Armani nin 50 bin dolarlik elbiselerinden bulmak sart oldu 🤣🤣

Canlar babamin 85 kiloya inince soz verdigi nakit hediyesiyle yaptigim alisverislerin bi kismi geldi 44 ve xl aldim genellikle bikac bol bikac dar var ama uzun vadede cok iyi oldu 😂😍
Ay çok almasaydın kuzu. 2 aya olmayacaklar nasılsa 😍
Benim de eşimin bir alış veriş sözü var. İstediğim her şeyi alacakmış. 😂😂Şimdiden sepete atmaya başladım 😂😂😂

Ay çok almasaydın kuzu. 2 aya olmayacaklar nasılsa 😍
Benim de eşimin bir alış veriş sözü var. İstediğim her şeyi alacakmış. 😂😂Şimdiden sepete atmaya başladım 😂😂😂
Balim cok mu az mi bilmiyorum ama kime gore neye göre 🤣🤣 yok kuzu paranin yarisini ayirdim 70lerde alisveris yaparim diye insallah 😍💞
Ayy ne guzel eklemeye basla canim istediğin herşeyse eşine kolayliklar diliyorum soz agizdan bir kere cikar :rolleyes: :deli:

Merhaba arkadaslar annemi yolculadim ev bi bos geldi 😔 neyse insallah yollari acik sagliklari iyi olsun yeter 🤲🏻
Bugun persembe hadi bakalim yarina bomba gibi geliriz insallah 🥰
Oyy Allah kavuştursun kuzum benim kıyamam ya :anne::KK200:
Allah razi olsun canim ozledik seni
Canım her pazartesi perşembe burdayım :KK70: işlerim de halloluyor yavaştan. 22 ocakta ölçümle başlıcam sanırım en geç 29 ocak :dondurma:
Yaaa can kuşummm mesajini gordum sabah gozum gönlüm acildi 💞😍 çok sağol ama dedigin gibi harfi harfine uydum 🤣 uyuyorum da bu hafta daha rahat ama 🙃
70 lere daha var canim ben yakalamadan sen 60lara in :rolleyes:
Tamam canım sevindim et peynir yiyecek olmana :KK200:inşallah bebişim diyet de araşturıyorum bi yandan bana uyacak,haftada 1-2 kaçamağı olacak :dondurma:
Kızlar dün alt listeyi yapmamıştım şimdi ekledim
@Amor-a @balpamuk DeryaOnDiet DeryaOnDiet @zafer64 @azaydidem eksileriniz daim olsun tebriklerr kızlar cuma günü daha güzel eksiler bekliyoruz tüm takım unutmayın herkesten min -500gr veremeyen kalan gramı ortağına verdirtsin bişey yapsın 🤣🤩🤣

@thequeensgambit kaynadın izne de ayrıldın ha Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Pain Killer ile birlikte alırız senide listeye geri kilo alanı vururummmmmmm almam 😒😒
:KK70: yarım kilo-1 kilo arası artıyla dönebilirim hehehe ama yeni bi diyet denicem kapticim dönünce yani alt listeden giderim 1 hafta :super:
@Pain Killer canisi unutma bizi iyisindir insallah 🤗 70 dk eliptiklerini ozledik 😍💞
@kirmizigitar kuzu naptin nasi gidiyo kendi duzenine dondun mu 💞🥰
@mavimli canim sen nasilsin yogunluk azaldi mi biraz son zamanlarda vaktin yoktu oyle hatirliyorum 💞🥰
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak aşk kuşum benim profil resmine kurban oldugum 😍 nasi gidiyo calismalar iyi misin masterchef de bitti sen de gittin yakiyim bi dal :KK14:
@thequeensgambit aysunum sen de gittin vay bee beraber basladigim herkes gitti bi belmayne belmayne cim le biz kaldik 🤗😍
Arada ugrasaniz noolurduuu 😂
eski izinlilerden kim kaldı di mi :KK70:
her pazartesi perşembe kk fmde sizlerleyim gençler :KK70:
derse alıştım biraz kuşum, çalıştığım günleri artırcam şimdi ya da saat olarak artırcam,2. aşamaya geçtim çok şükür :KK200:
masterchef bitti de gitmedim kız ayyy :63: profil resmime miii hahaha sevsinlerr :KK15:senin yeni de çok tatlış canım benim
şimdi de survivor var kızzzzz :KK8:

Oyy Allah kavuştursun kuzum benim kıyamam ya :anne::KK200:
Kuzuuum Allah razi olsun anca toparladim annem gideli 🤭🥰 cok alismistim
Tamam canım sevindim et peynir yiyecek olmana :KK200:inşallah bebişim diyet de araşturıyorum bi yandan bana uyacak,haftada 1-2 kaçamağı olacak :dondurma:
Cok sagol canim ya valla eti peyniri erol tas gibi yiyorum 🤣🤣 sen neler bakiyosun diyette hem kacamaklar hem kilo veriyim diyetleri 🙃💞 onun yontemini biliom kacsmak gunu 2 saat spor yapınca bisey kalmiyo kacamaktan 🤣
eski izinlilerden kim kaldı di mi :KK70:
her pazartesi perşembe kk fmde sizlerleyim gençler :KK70:
derse alıştım biraz kuşum, çalıştığım günleri artırcam şimdi ya da saat olarak artırcam,2. aşamaya geçtim çok şükür :KK200:
masterchef bitti de gitmedim kız ayyy :63: profil resmime miii hahaha sevsinlerr :KK15:senin yeni de çok tatlış canım benim
şimdi de survivor var kızzzzz :KK8:
Oh masallah canim Allah zihin acikligi versin aşama ne canim yani toplam kac asama var ben de teyzeler gibi anlamayinca soruyorum 🤣
Ay sorvivor masterchef yeroni tutmuyo ya 😔 ben cok seviyodum bosluga düştüm 🤣

🎵🎵Yemeeee yedikce o kilolar gitmeyeceek 🎶🎶 🎶🎶
Bu muzik hep benim kafamda su siralar 😁
Yanlis sarki ve yanlis mesaj canim dogru mesaj bilincaltina hep olumlu olmali dikkat ettikce kilolarim gidecek. Ac degilim diil tokum doydum kilo vermem devam ediyor dikkat ettikce yaglardan kurtuluyorum hep olumlu mesaj veriyoruz beynimize Hoppa

Kuzuuum Allah razi olsun anca toparladim annem gideli 🤭🥰 cok alismistim

Cok sagol canim ya valla eti peyniri erol tas gibi yiyorum 🤣🤣 sen neler bakiyosun diyette hem kacamaklar hem kilo veriyim diyetleri 🙃💞 onun yontemini biliom kacsmak gunu 2 saat spor yapınca bisey kalmiyo kacamaktan 🤣

Oh masallah canim Allah zihin acikligi versin aşama ne canim yani toplam kac asama var ben de teyzeler gibi anlamayinca soruyorum 🤣
Ay sorvivor masterchef yeroni tutmuyo ya 😔 ben cok seviyodum bosluga düştüm 🤣
yakışıklılar var yine yaa :KK70:
Senden de razı olsun canım :KK200:
erol taş :KK70: ahaha canım yaa
5:2 diyeti diye bişey buldum haftada 2 gün 800 kalori yeniyomuş protein ağırlıklı,diğer günler de akdeniz diyeti ama modifiye ederim onu :KK70:
şimdi ders dışında hobileri de katıcam cnm , 4 aşamada biter heralde :rolleyes:
Sen neler yapıyorsun nasılsın canım benim

X