Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy kızlar beni gruptan bilen bilir hamurişi ne dayanamam sağolsun annem yine börek yaptı ama inatlaştım yemiyorum kaçamak sız zayıflamak istiyorum. dün bir bugün iki sınanmaya başladım yine. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Ah ah ben buraya başladım annem en sevdiğim tatlıyı yaptı direndim. Taze pişmiş ekmekli kuymaklı pattis kızartmalı pişili ne kahvaltı sofralarından haşlanmış yumurta peynirle kalktım ah ahh😂😂

Naptın Ceylansnn Ceylansnn Cııımm adapte olabildin mi yeniden diyete 👀 ha bu arada bugün adım yarışı varmış kırdın mı rekorları?😂
Tempus Tempus um kuzum valla yavaş yavaş yürüyüşlere başlıcam biliyorsun burdan ayrılırken köye gitme durumum vardı. O sıralar yine ne çektiyse popomdan çekiyorum diye boşa söylemiyorum. Apse oluştu yine o zamanlar kasımda ameliyat dedi doktor sonra pandemiden dolayı iptal oldu sonra da doktorun tayini çıktı derken kıçımda hala şişlik var çok yürüyemiyorum önceki kadar en azından 10 bini tamamlamaya çalışıyorum zarzor

Sen ya yersin ya aç kalırsın ya yürürsün ya yatarsın 🙈🙈🙈 ortan yok biliriz :confused:
Nasılda iyi tanımışsın beni valla doğru ayarsızım resmen. Ama iki gündür kaptanım Bi kontrol et sence menüleri güzel değil mi?

yaptığımda skinti yok yani öylemi.
Canım şöyle açıklayayım

Ne yaptığına göre de değiişir bu durum mesela Leslie yaptıysan yarışmaya dahil zsadece Challenge olarak atabilirsiniz nikiye

Ama atıyorum koşu bandında adım sayar açıkken yarım saat yürümüşsündür nikiye 5000 adım menüye yarım saat koşu bandı yazma burda iki kere hesaplanma olur ✌️

Ah ah ben buraya başladım annem en sevdiğim tatlıyı yaptı direndim. Taze pişmiş ekmekli kuymaklı pattis kızartmalı pişili ne kahvaltı sofralarından haşlanmış yumurta peynirle kalktım ah ahh😂😂
Hahahah o da bişey mi kızlar bilir 3 gün ayran detoksu yaptım 2 3 hafta baklava diye ağladım. Detoks sonunda kendime ödül olarak tulumba tatlısı verdim El_Em El_Em de bana ceza verdi. Hem birinci oldum o hafta hemde ceza yedim 😂😂😂

Hahahah o da bişey mi kızlar bilir 3 gün ayran detoksu yaptım 2 3 hafta baklava diye ağladım. Detoks sonunda kendime ödül olarak tulumba tatlısı verdim El_Em El_Em de bana ceza verdi. Hem birinci oldum o hafta hemde ceza yedim 😂😂😂
Bak sen şunaaaaa kızlar bizde her şey kayıtlı kuyutlu buyrun o güne dair mesajım 😒😒
3 dilim börek 4 tulumba 🤯
Vaallaaa sen hiç kendinden örnek verme 🙈🙈 3 dilim börek 4.tulumba miydi bu kaçamak değil baya tıka basa yemek 🤭🤭🤭 @birsevgi öyle yapmıyor bak cuma yedi 1 kase sütlü tatlı 50 puan cezasinida peşine yaptı ohhh 😁😁

Tempus Tempus um kuzum valla yavaş yavaş yürüyüşlere başlıcam biliyorsun burdan ayrılırken köye gitme durumum vardı. O sıralar yine ne çektiyse popomdan çekiyorum diye boşa söylemiyorum. Apse oluştu yine o zamanlar kasımda ameliyat dedi doktor sonra pandemiden dolayı iptal oldu sonra da doktorun tayini çıktı derken kıçımda hala şişlik var çok yürüyemiyorum önceki kadar en azından 10 bini tamamlamaya çalışıyorum zarzor
Geçmiş olsun canım benim🥺 Olsun çok zorlama 10.000 adım bile kâfi 🥰

Ben adım yarışlarına ancak Namaria Namaria ile yürürsek katılabilirim😬 yoksa mesai sonrası yerimden kalkamıyorum👀

X