Ayy sağol canım bunu duymak ne iyi geldi.Sagol canim, insallah. Ne guzel guncel kilon. Masallah sana.
Iyi yapmissin canim. Yuruyus sana da bebise de iyi gelmistirNeler yapiyorsunuz kizlar. Haftasonu bebegim cok sıkıldıgından bugun bi yuruyuse goturdum kac adim attim bilmiyorum bazi bazi kostum bile. Bi de marketten form cayi aldim kayisili bakalim ise yarayacakmi
SuperBende hiç ummadığım şekilde;
88'den 87.5 çıktım
Grupta bi siddet eksikti oda oldu. Ne kadar zor sartlarda zayiflayacagim Allah im sen gor bunlari bi daha dusurme beni buralara aminKız hilal getirtme beni orayayakın zaman da gelicem o tarafa saçını başını yolarım bak
En iyisi canim, haklisin yuklenme biranda. Leslie iyi olur baslangic icinUzun zamandir spor yapmadigimdan birden yuklenmek istemiyorum lessi 1 mil falan mi yapsam acilsin biraz kaslarim arttiririm simdi basliyorum hadiiii
Cocuklar haylaz anlasilan ve sakacilarAyy sağol canım bunu duymak ne iyi geldi.Çünkü herkes kendinden şikayetçi biliyosun bana da sorsan hep göbeğime kalçama bakıp ne geniş diye hayıflanırım. Bide benim çocuklar çok fena.evde maskara oldum koca göbek anne, üff anne bi bebek daha çıkacak sanki deyip deyip gülüyolar yoksa eskiden bu kadar takmıyodum heralde
Hahahah zorla zayıflıcam işte kuzumGrupta bi siddet eksikti oda oldu. Ne kadar zor sartlarda zayiflayacagim Allah im sen gor bunlari bi daha dusurme beni buralara amin
Hoşgeldin kuzum bende şimdi akşam yemeğimi yedimSelam kızlar, ancak işten geldim yemeğimi yedim
Nabersiniz?
NaptınHoşgeldin kuzum bende şimdi akşam yemeğimi yedim
birlikte ins .orticimHarikasin ortim
Ayyy kızlar beni gruptan bilen bilir hamurişi ne dayanamam sağolsun annem yine börek yaptı ama inatlaştım yemiyorum kaçamak sız zayıflamak istiyorum. dün bir bugün iki sınanmaya başladım yine.
spor yaparken ben cebime koydum telefonu.spor ayrı yazılıp challeng ayrı mi yazilmaliSadece atilan mesajlar baz aliniyor canim
Menünün altina yazmayin adimlari gizli kapakli bana atinsupriz olsun
Insallah ortim. Bugun birinci gunum, basladim diyet listemi takip etmeyebirlikte ins .orticim
Sporu yazabilirsiniz.adimlar banaspor yaparken ben cebime koydum telefonu.spor ayrı yazılıp challeng ayrı mi yazilmali
hadi inşallah canm çok iyi olmuş.bebisin kaç aylık bu arada başka çocuklar da var miSelam arkadaslar, benim gecen haftaki diyetisyen hala diyet yazmadi. Ben de bugun ona baska diyetisyenle gorustum ve cok guzel uzunca konusma taptik. Kan tahlillerome filan hep bakti sistemden inceledu ve gayet guzel diyet yazdi. Emzirdigim icin ayda diyetle 1-1,5 kilo vermem gerektigini soyledi. Eger daha cok kilo vermek istersem sporu arttirnam lazimmis ama yedimlerini azaltma dedi, 2300 kalorilik diyet verdi. Bu kaloriyle hic spor yapmadan ayda rahat 1 kilo verirsin, spor yaparsan daha cok gider dedi. Bugun basliyorum hemen diyete. Birazdan listeyi cevirip atarim buraya da. Belki 80 kilo ustu olan arkadaslar bakmak isterler.
Sagol canim, insallah. Ne guzel guncel kilon. Masallah sana.
iyidir canm aksam telaşını az önce atlattım ben de .sen ne iş yapiyorsunSelam kızlar, ancak işten geldim yemeğimi yedim
Nabersiniz?
yaptığımda skinti yok yani öylemi.Sporu yazabilirsiniz.adimlar bana
hedefin neydi ortim cumaya tartıda kaçı göreceksin insInsallah ortim. Bugun birinci gunum, basladim diyet listemi takip etmeye