Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hızlar ben de +400deyim.çok üzgünüm. ya ben 2 gün yürüyüş yapınca -400le başlayacağımı d0şünmüştüm 2 gündür wc ye çıkamıyorum belki ondandır.ya da alışık olmayınca koşu şişirmiştir inşallah.pes etmek yok bu hafta 63lerde olacağım inşallah.gerekirse akşamları yogurt yerim

Ay ben niye dönüp dolaşıp 69.2 de sabitleniyorum 10 gündür yaa O 2 nedir yani!??
Neyse, regl yakın herhalde ondan diye düşünüyorum ama şu yağ ölçen tartılardan alacağım galiba yaa.

Eklentiler

• C71BFCE6-AD85-4AE8-8BF4-5CFA9B2A19AC.jpeg
    50,6 KB · Görüntüleme: 17
Olsun ortim cumaya kadar dahasını görürsünben de şu anda yürüyüşten bildiriyorum eve gideyim tartılıp paylaşıcam hemen
ne artılarla gelip ne eksilere inmişliğim var sıkıntı yok canım :)
Tebriklerr canım aynen spor ödemide vardır kesin
aynen kaptanım iki gün ara verdikten sonra başlayınca böyle oluyor hep cumaya gidecek inşallah :)

Tamamdir kaptancin. Bugun 60 puanlik spor yapilacak yazdim ve evde hala krk var ama yemek yok tabiki

Harika otesisin tebrik ederim

Tunus daha iyi olmuş senin için:) Medine daha şekerli hatta bazen o kadar şeker var ki bazı diyetisyenler önce suya koyun öyle yiyin derler
Hadi yaa bende medine aliyorum hep ama etrafimda bulursam tunus alirim olmadi ogrendigim iyi oldu
Nese dun dunde kaldi bgun yeni bir gun yeni bir hafta bak ne guzel leslie kilo verdim diyosun ozman bgunde bi leslie patlat gitsin kaloriler

Eksi gelmişsin kuzum 100 200 farketmez, elbette spora yüklenmek lazım bunu sen yaparsın
Evet bu hafta her gün 30 dk zumba arkadaşı arıyorum var mı gelen
Çocuklarla spor mu oluyo zulüm mu bilemiyorum amaaç kalmayayın boşu boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…