Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım ben biraz geri kaldım ceza nasıl oluyo 90 puanlık ne yapabilirim puan taplosu varsa etiketlermisin

Canım ben biraz geri kaldım ceza nasıl oluyo 90 puanlık ne yapabilirim puan taplosu varsa etiketlermisin
Menü spor sayfamızın ilk sayfasında cezalar ve spor puanları var canım

Geçen hafta etap sonuncusu olduğumuz için takımca ipin ucu kaçtı biz toplanan kadar yapılan kaçamaklara ceza yazıyorum

Harikasınnnn sakın bırakmaaa hatta maksimum yüzdeyi göre etap derecesi yap derim kilon az olduğu için yüzden fazla çıkıyor iyi avantaj
Cumaya kadar 600 daha versen yüzden 2,147 oluyor derece gelir
Ben de onu yapmak istiyorum da kaptanım birkaç gün sabit geldiğim zamanlar oluyor her gün 100 gitsin de sabit gelmeyeyim yeter ki

Masallah
Sagolasin canim hayirlisi olsun Allah gonlumuze gore versin insallah
Yaa esimle gün yaptik ispanagi yikadim yemegini yapacaktim baktim yogurt kalmamis esim girdi hep aklima kendimi tutamayacagimi bilseydim yapmazdim
Tamamdir kaptanim
Cuma 55.9
Pazartesi 55.3
Fark -600
Namaria El_Em
Masallah canim

Sabit olmak bile güzel bence canım nazarlara gelme dikkat et bugün bol su protein destekli git birşey olmaz
Tamam canim.buzluga lahana atmistim yine lahana corbasi mi yaosam diyorum dun odem de tuttu galiba vucudum sabah ellerim uyusuk uyandim diyete basladigimdan beri olmamisti hic

Canim gunaydin kizinin mutlu yillari olsun insallah. Iyi ki dogmus dogum gunu olunca karbonhidrat kacinilmaz oluyor toparlariz ortim bu haftayi da guzel gecirelim
Kaptanim gunaydin ben ceza sporumu yapmistim gordun degil mi bir daha yapamam diyormusum

Tamam canim.buzluga lahana atmistim yine lahana corbasi mi yaosam diyorum dun odem de tuttu galiba vucudum sabah ellerim uyusuk uyandim diyete basladigimdan beri olmamisti hic
Bence olabilir lahana biraz gaz yapıyor ama nasılsa önümüzde tartı yok yağ yakıcı etkisi var birde idrar söktürücü galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…