Canım ben biraz geri kaldım ceza nasıl oluyo 90 puanlık ne yapabilirim puan taplosu varsa etiketlermisinKızlar pazartesi oldu artık temiz menüler görelim lütfen birde yenen yemeklerin miktarlarını lütfen yazın uyanıklık yapmayın
patates kızartması kaç adet?
pilav kaç kaşık / simit tam mı yarım mı /yemek kaç kaşık gibi.
geçen yazdığım cezalar aynen duruyor yapıp etiketleyen yok mu ??
Canım bunu 18.30 sonrası ara öğün diye yemişsin çok çok tehlikeli bence kesinlikle olmamalıyiyeceksende öğle yemeği yerine gündüz yesen harika olur 60 puan ceza yazdım
Deryacım seninki akşam yemeğinden önce yenmişti o yüzden sanada 60 puan ceza yazdım bunları yapalım lütfen
2 kaçamak birden çok fazla canım
90 puan ceza yazdım
Yeni geldin diye ceza ile hoşgeldin demek istemiyorum
Canım dikkat et bu aralar pek iyi gitmiyor ilaca suç bulma sonra :)) 90 puan ceza yazdım
5 kaşık çok fazla olmuş nikicim ya
Birde börek sen zaten cuma günü kaçamaklı menü yapmıştın bu ekstra oldu dikkat edelim canım 100 puan ceza yazdım sanada canım
Menü spor sayfamızın ilk sayfasında cezalar ve spor puanları var canımCanım ben biraz geri kaldım ceza nasıl oluyo 90 puanlık ne yapabilirim puan taplosu varsa etiketlermisin
Harikasınnnn sakın bırakmaaa hatta maksimum yüzdeyi göre etap derecesi yap derim
Ben de onu yapmak istiyorum da kaptanım birkaç gün sabit geldiğim zamanlar oluyor her gün 100 gitsin de sabit gelmeyeyim yeter kiHarikasınnnn sakın bırakmaaa hatta maksimum yüzdeyi göre etap derecesi yap derimkilon az olduğu için yüzden fazla çıkıyor iyi avantaj
Cumaya kadar 600 daha versen yüzden 2,147 oluyor derece gelir
Tabi o da olabilir canım kısmet böyle devam Perşembe off dayBen de onu yapmak istiyorum da kaptanım birkaç gün sabit geldiğim zamanlar oluyor her gün 100 gitsin de sabit gelmeyeyim yeter ki
Masallah
Sagolasin canim hayirlisi olsun Allah gonlumuze gore versin insallahDiyordum kızlara yazayım Bi. Sen benden önce davrandın canım. Valla giden gelmiyor. Bir biz kaldıkBen kovulana kadar buradayım
Canım Allah gönlüne göre versin. Kpss yıpratıcı bir süreç. Ben bir kere denemiştim yıllar önce. Aldığım puana ile bir önceki yıla göre çok rahat atanıyodum. Sonuçlar açıklanınca şok oldum. O yüzden bir daha da denemedim. Ama senin puanın gerçekten çok güzel. Hayırlısıyla atan inşallah
Teşekkür ederim kuzu. Hafta sonu çok abanamıyorum spora dersten çalışmaktan. Benim genelde reglden sonraki hafta da çok gitmiyor ama ben her seferinde bir umut bekliyorum güzel bir eksi
Ayy canım çok geçmiş olsun. Rabbim esirgesin hepimizi
Yaa esimle gün yaptikOrticim sanırım ilk defa böyle bir menü görüyorum sende
Gün yapılmış galiba
Kaçamağın erken saatte olması yi olmuş
Bugün güzel bir spor yapalım. Hafta içi de aşırı dikkatli olalım. Cumaya güzel bir eksi görelim inşallah
Tamamdir kaptanimKızlar pazartesi oldu artık temiz menüler görelim lütfen birde yenen yemeklerin miktarlarını lütfen yazın uyanıklık yapmayın
Canım bunu 18.30 sonrası ara öğün diye yemişsin çok çok tehlikeli bence kesinlikle olmamalıyiyeceksende öğle yemeği yerine gündüz yesen harika olur 60 puan ceza yazdım
Deryacım seninki akşam yemeğinden önce yenmişti o yüzden sanada 60 puan ceza yazdım bunları yapalım lütfen
90 puan ceza yazdım
Canım dikkat et bu aralar pek iyi gitmiyor ilaca suç bulma sonra :)) 90 puan ceza yazdım
Birde börek sen zaten cuma günü kaçamaklı menü yapmıştın bu ekstra oldu dikkat edelim canım 100 puan ceza yazdım sanada canım
Masallah canim
Sabit olmak bile güzel bence canım nazarlara gelme dikkat et
Bugün sabitler günüGunaydin kizlar
Ben de eksi gorurum diyordum ama kilom sabit
Arti olmasindan iyidir
Tamam canim.buzluga lahana atmistim yine lahana corbasi mi yaosam diyorum dun odem de tuttu galiba vucudum sabah ellerim uyusuk uyandim diyete basladigimdan beri olmamisti hicSabit olmak bile güzel bence canım nazarlara gelme dikkat etbugün bol su protein destekli git birşey olmaz
Ahahha şaşkın yavrukuşum koptum ona
Canim gunaydin kizinin mutlu yillari olsun insallah. Iyi ki dogmus
Kaptanim gunaydinKızlar pazartesi oldu artık temiz menüler görelim lütfen birde yenen yemeklerin miktarlarını lütfen yazın uyanıklık yapmayın
90 puan ceza yazdım
Tamamdır kaptanım perşembe günü off dayTabi o da olabilir canım kısmet böyle devam Perşembe off day
Bence olabilir lahana biraz gaz yapıyor ama nasılsa önümüzde tartı yok yağ yakıcı etkisi var birde idrar söktürücü galibaTamam canim.buzluga lahana atmistim yine lahana corbasi mi yaosam diyorum dun odem de tuttu galiba vucudum sabah ellerim uyusuk uyandim diyete basladigimdan beri olmamisti hic
Persembeye kadar yapayim olmazsaBence olabilir lahana biraz gaz yapıyor ama nasılsa önümüzde tartı yok yağ yakıcı etkisi var birde idrar söktürücü galiba