- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Harikasin ortim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasin ortim
Insallah canim, olur tabiki dikkat edip guzel de spor yaparsan hafrada 1 kilo gider yaniPazartesiye artıyla başlamak biraz canımı sıksa da hırs yapmama sebep oldu
+500 var ama bu gidek ve inşallah _500 olucam inanıyorum kendime
Nasıl da tanıyosun beniMehfam eksi isen söylemeseden olur
Canım dünkü menüden dolayıdır dediğin gibi bu seni hırslandırsınPazartesiye artıyla başlamak biraz canımı sıksa da hırs yapmama sebep oldu
+500 var ama bu gidek ve inşallah _500 olucam inanıyorum kendime
Çok iyi canım bravo
Moral bozmak yok canım kabızlık olabilir sebebi sen kendinden emin olduktan sonra önemli değil bir anda gider o artı ama pes edersen işte ozamn gerçek bir artı olur kalırHızlar ben de +400deyim.çok üzgünüm. ya ben 2 gün yürüyüş yapınca -400le başlayacağımı d0şünmüştüm 2 gündür wc ye çıkamıyorum belki ondandır.ya da alışık olmayınca koşu şişirmiştir inşallah.pes etmek yok bu hafta 63lerde olacağım inşallah.gerekirse akşamları yogurt yerim
Ve benim tarti gunune kadar eksiyi hic goremememHele cuma tartısı stresi... Yine başlıyor Hilallll
Ayrıca Bende seni seviyorum
Eksi olsa sabahin korunde paylasirdiMehfam eksi isen söylemeseden olur
Yok o kesin eksi cumaya güzel bir başlangıç yapacak inşallahEksi olsa sabahin korunde paylasirdi
ben ctesi yazmayı unuttum galiba menü sayfasına yazdım ahh neyse bugün büyük fark atacam NikinikKizlarr bugun walk challenge günü unutmayalim aksam en gec 23te. Adimlarinizi ya da yürüyüş surelerini ozel mesajla bekliyorum
Pazartesi ye sabit başlamakta güzel ortimGunaydin kizlar
Ben de eksi gorurum diyordum ama kilom sabit
Arti olmasindan iyidir
Evet yaa baya canım sıkıldı şu 79u birtürlü aşamadım. Anlamadım da neden böyle oluyor. Ama bu hafta full sporla falan taçlandırıcam menülerimiCanım dünkü menüden dolayıdır dediğin gibi bu seni hırslandırsın
Sadece atilan mesajlar baz aliniyor canimben ctesi yazmayı unuttum galiba menü sayfasına yazdım ahh neyse bugün büyük fark atacam Nikinik
tamam canım tabikiSadece atilan mesajlar baz aliniyor canim
Menünün altina yazmayin adimlari gizli kapakli bana atin supriz olsun
Kesin kus kadar yiyor zatenYok o kesin eksi cumaya güzel bir başlangıç yapacak inşallah
Oğlan önde bisiklette ben arkada walkk walkk walkk yağmur başladı amaKizlarr bugun walk challenge günü unutmayalim aksam en gec 23te. Adimlarinizi ya da yürüyüş surelerini ozel mesajla bekliyorum