- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Supersin canim. Aaa dogru bughn challenge var, takayum saati. Baslayayim yurumeyeOğlan önde bisiklette ben arkada walkk walkk walkkyağmur başladı ama
Tamamdir canimKizlarr bugun walk challenge günü unutmayalim aksam en gec 23te. Adimlarinizi ya da yürüyüş surelerini ozel mesajla bekliyorum
Himm tmm adim yazmayalim menuye, haklisin canim surpriz olsunSadece atilan mesajlar baz aliniyor canim
Menünün altina yazmayin adimlari gizli kapakli bana atinsupriz olsun
Ben gecen haftaki diyetisyeni hiiic sevmemistim. Ama bu haftaki once soruyir saat kacta ne yiyorsun? Kacta en erken kacta en gec? Neti birakamazsin? Ne bileyim gunde kac kez yeneyi tercih edersin, en fazla kac saat ara verebiliyorsun filan? Boyle olmali yani bana uydurmali/bize uydurmali.Ben de çarşamba kan testimi yaptırıp pazartesi günü diyetisyene gidicem inşallah bana 2 öğün vermeye ikna edebilirim onu yoksa uymam verdiği listeye
Ben de öyle olmasını istiyorum işte ya ben hiçbir zaman 3 öğün beslenen birisi olmadım mesela ailecek hep sabah 10 11 gibi kahvaltı akşam 5 6 gibi yemek yeriz bana çok zor geliyor 3 öğün beslenmek inşallah benim dediğim tarzda bir şeyler verir bakalımBen gecen haftaki diyetisyeni hiiic sevmemistim. Ama bu haftaki once soruyir saat kacta ne yiyorsun? Kacta en erken kacta en gec? Neti birakamazsin? Ne bileyim gunde kac kez yeneyi tercih edersin, en fazla kac saat ara verebiliyorsun filan? Boyle olmali yani bana uydurmali/bize uydurmali.
Umarim senin de gidecegin diyetisyen sana gore diyet yazar canim
Insallah canim. Benim de tam aksine 3 saatten fazla ac kalamiyorum, yani o yuzden bize uygun olmali. Bakalim bu diyetisyen hosuma gitti. 1 ay sonra yine gorusecegiz , sevdim bunuBen de öyle olmasını istiyorum işte ya ben hiçbir zaman 3 öğün beslenen birisi olmadım mesela ailecek hep sabah 10 11 gibi kahvaltı akşam 5 6 gibi yemek yeriz bana çok zor geliyor 3 öğün beslenmek inşallah benim dediğim tarzda bir şeyler verir bakalım
Kız hilal getirtme beni orayaVe benim tarti gunune kadar eksiyi hic gorememem
Canım spor azdı evet birde Cumartesi karbonhidrat fazla olduAslında şaşırdım hatırladığım kadarıyla iyiydi menülerinspor mu azdı acaba tekrar bir bakmak lazım yinede geçen hafta artısına göre hiç birşey
Ben de emziriyorum canım. Gerçi benimki 1 yaşını geçti ama ben hiç emzirirken kilo verenlerden olmadım. Her doğum sonrası yine dikkat ederek ancak kilo verebildim. Emziren kalorisine göre beslenirsem yine kilo alıyodumInsallah canim. Benim de tam aksine 3 saatten fazla ac kalamiyorum, yani o yuzden bize uygun olmali. Bakalim bu diyetisyen hosuma gitti. 1 ay sonra yine gorusecegiz , sevdim bunuhem dolu dolu menu verdi, ben ac kalinca abur cubura saldiriyorim. Boylelikle saglikli beslenirim hic degilse. Az gitsin duzenli gitsin aylik 1,5 kilo bile versem super.
Süper olur canım atabildiğimiz kadar adım atalım
Zumbaya ben varim hatta dunden basladim 25 dakika zumba yapmistimdaEvet bu hafta her gün 30 dk zumba arkadaşı arıyorum var mı gelen
Çocuklarla spor mu oluyo zulüm mu bilemiyorum amaaç kalmayayın boşu boşuna
Tesekkur ederim kaptanimharikasın canım
Harikaaa olurSelam arkadaslar, benim gecen haftaki diyetisyen hala diyet yazmadi. Ben de bugun ona baska diyetisyenle gorustum ve cok guzel uzunca konusma taptik. Kan tahlillerome filan hep bakti sistemden inceledu ve gayet guzel diyet yazdi. Emzirdigim icin ayda diyetle 1-1,5 kilo vermem gerektigini soyledi. Eger daha cok kilo vermek istersem sporu arttirnam lazimmis ama yedimlerini azaltma dedi, 2300 kalorilik diyet verdi. Bu kaloriyle hic spor yapmadan ayda rahat 1 kilo verirsin, spor yaparsan daha cok gider dedi. Bugun basliyorum hemen diyete. Birazdan listeyi cevirip atarim buraya da. Belki 80 kilo ustu olan arkadaslar bakmak isterler.
Aynen canim, tek duzenli gitsin de yavas gitsin sorun degilHarikaaa olur
Sagol canim, insallah. Ne guzel guncel kilon. Masallah sana.Ben de emziriyorum canım. Gerçi benimki 1 yaşını geçti ama ben hiç emzirirken kilo verenlerden olmadım. Her doğum sonrası yine dikkat ederek ancak kilo verebildim. Emziren kalorisine göre beslenirsem yine kilo alıyodumMenün çok güzelmiş, doyurucu. Sağlıkla kilo verirsin sütün de bol olurinşallah
Masallah canim 45 dakikaSüper olur canım atabildiğimiz kadar adım atalım
Gerçi benim bebeyle zor oluyor ama yinede sana eşlik etmeye çalışacağım
Biraz önce 45 dk yürüyüp geldik