Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam arkadaslar, benim gecen haftaki diyetisyen hala diyet yazmadi. Ben de bugun ona baska diyetisyenle gorustum ve cok guzel uzunca konusma taptik. Kan tahlillerome filan hep bakti sistemden inceledu ve gayet guzel diyet yazdi. Emzirdigim icin ayda diyetle 1-1,5 kilo vermem gerektigini soyledi. Eger daha cok kilo vermek istersem sporu arttirnam lazimmis ama yedimlerini azaltma dedi, 2300 kalorilik diyet verdi. Bu kaloriyle hic spor yapmadan ayda rahat 1 kilo verirsin, spor yaparsan daha cok gider dedi. Bugun basliyorum hemen diyete. Birazdan listeyi cevirip atarim buraya da. Belki 80 kilo ustu olan arkadaslar bakmak isterler.

Diyetisyen diyetim 1 ay icin:
2300 kcal düşük GI diyeti, öğün / gün, beslenme günlüğü (fitat uygulaması).

Ve 9:00: 2-3 dilim (bir dilim 35-40 gr) kepekli mayalı / kılçıksız / düşük GI, ince tereyağlı / zeytinyağı (2 çay kaşığı) serpiştirilmiş, yağsız sosis (60-70 gr) / yarı yağlı süzme peynir 100g / 2 yumurta, çiğ sebzeler 100g (istediğiniz zaman yapabilirsiniz);

Öğle yemeği 12:00: Et / balık 120 gr (haşlanmış, haşlanmış, folyo veya fırında pişirilmiş), karabuğday, inci arpa, kinoa / esmer pirinç, yabani pirinç, yarı haşlanmış, Basmati / tam tahıllı makarna, makarnalık buğday vb. dente (60g), çiğ / salamura / pişmiş sebzeler al. 1-2 çay kaşığı zeytinyağı ilavesiyle yaklaşık 200 g ;
15:00: meyve 200g (muz, üzüm hariç), yoğurt / kefir / ayran 250g, yulaf ezmesi 50g ve fındık / tohumlar 20g ilavesiyle.

Akşam yemeği 18:00: Sebze çorbası / Et / balık 100 gr (haşlanmış, haşlanmış, folyo veya ısıya dayanıklı tabakta fırınlanmış), karabuğday, inci arpa, kinoa / kahverengi pirinç, yabani, yarı haşlanmış, Basmati / tam tahıllı makarna, makarnalık buğday vb. dente (50g), çiğ / salamura / pişmiş sebzeler al. 1-2 çay kaşığı zeytinyağı veya Salata (isteğe göre sebze, 60 g protein ilavesi, örn. beyaz peynir / mozzarella / ton balığı / somon / uskumru / yağsız et, örn. tavuk göğsü, 2 çay kaşığı sıvı yağ) 2 dilim ekmekle birlikte yaklaşık 200 g.

Su:3lt

Ben de çarşamba kan testimi yaptırıp pazartesi günü diyetisyene gidicem inşallah bana 2 öğün vermeye ikna edebilirim onu yoksa uymam verdiği listeye
Ben gecen haftaki diyetisyeni hiiic sevmemistim. Ama bu haftaki once soruyir saat kacta ne yiyorsun? Kacta en erken kacta en gec? Neti birakamazsin? Ne bileyim gunde kac kez yeneyi tercih edersin, en fazla kac saat ara verebiliyorsun filan? Boyle olmali yani bana uydurmali/bize uydurmali.
Umarim senin de gidecegin diyetisyen sana gore diyet yazar canim

Ben de öyle olmasını istiyorum işte ya ben hiçbir zaman 3 öğün beslenen birisi olmadım mesela ailecek hep sabah 10 11 gibi kahvaltı akşam 5 6 gibi yemek yeriz bana çok zor geliyor 3 öğün beslenmek inşallah benim dediğim tarzda bir şeyler verir bakalım

Insallah canim. Benim de tam aksine 3 saatten fazla ac kalamiyorum, yani o yuzden bize uygun olmali. Bakalim bu diyetisyen hosuma gitti. 1 ay sonra yine gorusecegiz , sevdim bunu hem dolu dolu menu verdi, ben ac kalinca abur cubura saldiriyorim. Boylelikle saglikli beslenirim hic degilse. Az gitsin duzenli gitsin aylik 1,5 kilo bile versem super.

Ben de emziriyorum canım. Gerçi benimki 1 yaşını geçti ama ben hiç emzirirken kilo verenlerden olmadım. Her doğum sonrası yine dikkat ederek ancak kilo verebildim. Emziren kalorisine göre beslenirsem yine kilo alıyodum Menün çok güzelmiş, doyurucu. Sağlıkla kilo verirsin sütün de bol olurinşallah

Harikaaa olur

Sagol canim, insallah. Ne guzel guncel kilon. Masallah sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…