Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Heyyyy maşallah kuzucum böylesi daha şekilli amaa cuma günü bildirimi el yazısıyla yaz olur mu sana zahmet
Hiç birşey için geç değil canım sende yapabildiğin kadar 30 40 dakikalık spor eklersin hafta içinde tebriklerr

El_Em geçmiş olsun canım

El_Em geçmiş olsun kaptanım

El_Em geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim kızlar gece boyunca ufak ufak sallandık
Kaptanım sabah tartılıp yazsam olur mu?
Tabi olur canım
Biraz menu yorumlayim malum bu hafta toparlamamiz lazim
Aynen kızlar ortaklar haricide menüleri yorumlayalım lütfen bu hata zirve yapacağız

Kızlaaar menülerde hurma görüyorum da Bi sormak istedim. Diyetisyen bana da verdi hurma Tunus hurmasıyla Medine hurması arasında fark var mı eşim Tunus görmüş onu almış marketten de
Tunus daha iyi olmuş senin için:) Medine daha şekerli hatta bazen o kadar şeker var ki bazı diyetisyenler önce suya koyun öyle yiyin derler

Canim menun guzel sadece aksamki ekmekler normal ekmekse olmamis suyunu 2lt yapmalisin bence bide yarina senden spor bekliyorum unutma
maalesef normal ekmek. sabah az ekmek o da tam buğday ekmekti. Senin menünde güzel. Spor da eklemişsin ilk göz ağrım Leslie'den Yıllar önce ben Leslie ve Slim in 6 yaparak vermiştim kilo güzel. Geçenlerde yaptım gece bacağımın ağrısından duramadım. Yaşlandım mı bilmiyorum ya da hamladım biraz.

Diyordum kızlara yazayım Bi. Sen benden önce davrandın canım. Valla giden gelmiyor. Bir biz kaldık Ben kovulana kadar buradayım
Canım Allah gönlüne göre versin. Kpss yıpratıcı bir süreç. Ben bir kere denemiştim yıllar önce. Aldığım puana ile bir önceki yıla göre çok rahat atanıyodum. Sonuçlar açıklanınca şok oldum. O yüzden bir daha da denemedim. Ama senin puanın gerçekten çok güzel. Hayırlısıyla atan inşallah
Ortim yine masallahin var hafta ici spor olayini da halledersin bence regl de bitti bu cuma cok guzel eksi gelecek senden
Teşekkür ederim kuzu. Hafta sonu çok abanamıyorum spora dersten çalışmaktan. Benim genelde reglden sonraki hafta da çok gitmiyor ama ben her seferinde bir umut bekliyorum güzel bir eksi
Teşekkür ederim kızlar gece boyunca ufak ufak sallandık

Tabi olur canım

Aynen kızlar ortaklar haricide menüleri yorumlayalım lütfen bu hata zirve yapacağız
Ayy canım çok geçmiş olsun. Rabbim esirgesin hepimizi

Orticim sanırım ilk defa böyle bir menü görüyorum sende
Gün yapılmış galiba
Kaçamağın erken saatte olması yi olmuş
Bugün güzel bir spor yapalım. Hafta içi de aşırı dikkatli olalım. Cumaya güzel bir eksi görelim inşallah

Kızlar pazartesi oldu artık temiz menüler görelim lütfen birde yenen yemeklerin miktarlarını lütfen yazın uyanıklık yapmayın
patates kızartması kaç adet?

pilav kaç kaşık / simit tam mı yarım mı /yemek kaç kaşık gibi.
geçen yazdığım cezalar aynen duruyor yapıp etiketleyen yok mu ??

1 kare dilim ıspanaklı kek
Canım bunu 18.30 sonrası ara öğün diye yemişsin çok çok tehlikeli bence kesinlikle olmamalı yiyeceksende öğle yemeği yerine gündüz yesen harika olur 60 puan ceza yazdım
Deryacım seninki akşam yemeğinden önce yenmişti o yüzden sanada 60 puan ceza yazdım bunları yapalım lütfen
1 simit
1 kucuk borek
2 kaçamak birden çok fazla canım
90 puan ceza yazdım
3 tane tuzlu kurupasta(dayanamadim
Yeni geldin diye ceza ile hoşgeldin demek istemiyorum
2 küçük dereotu poğaça
Canım dikkat et bu aralar pek iyi gitmiyor ilaca suç bulma sonra :)) 90 puan ceza yazdım
5 kasik patates salatasi
1 dilim ispanakli borek
5 kaşık çok fazla olmuş nikicim ya
Birde börek sen zaten cuma günü kaçamaklı menü yapmıştın bu ekstra oldu dikkat edelim canım 100 puan ceza yazdım sanada canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…