Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hızlar ben de +400deyim.çok üzgünüm. ya ben 2 gün yürüyüş yapınca -400le başlayacağımı d0şünmüştüm😭 2 gündür wc ye çıkamıyorum belki ondandır.ya da alışık olmayınca koşu şişirmiştir inşallah.pes etmek yok bu hafta 63lerde olacağım inşallah.gerekirse akşamları yogurt yerim

Ay ben niye dönüp dolaşıp 69.2 de sabitleniyorum 10 gündür yaa🤷🏻‍♀️ O 2 nedir yani!??🙄
Neyse, regl yakın herhalde ondan diye düşünüyorum ama şu yağ ölçen tartılardan alacağım galiba yaa.

Eklentiler

• C71BFCE6-AD85-4AE8-8BF4-5CFA9B2A19AC.jpeg
    C71BFCE6-AD85-4AE8-8BF4-5CFA9B2A19AC.jpeg
    50,6 KB · Görüntüleme: 17
Olsun ortim cumaya kadar dahasını görürsün😍ben de şu anda yürüyüşten bildiriyorum eve gideyim tartılıp paylaşıcam hemen😂
ne artılarla gelip ne eksilere inmişliğim var sıkıntı yok canım :)
Tebriklerr canım aynen spor ödemide vardır kesin
aynen kaptanım iki gün ara verdikten sonra başlayınca böyle oluyor hep cumaya gidecek inşallah :)

Kızlar pazartesi oldu artık temiz menüler görelim lütfen birde yenen yemeklerin miktarlarını lütfen yazın uyanıklık yapmayın :confused:
patates kızartması kaç adet?

pilav kaç kaşık / simit tam mı yarım mı /yemek kaç kaşık gibi.
geçen yazdığım cezalar aynen duruyor yapıp etiketleyen yok mu ??

Canım bunu 18.30 sonrası ara öğün diye yemişsin çok çok tehlikeli bence kesinlikle olmamalı 😔 yiyeceksende öğle yemeği yerine gündüz yesen harika olur ✌️ 60 puan ceza yazdım

Deryacım seninki akşam yemeğinden önce yenmişti o yüzden sanada 60 puan ceza yazdım bunları yapalım lütfen

2 kaçamak birden çok fazla canım 😔
90 puan ceza yazdım

Yeni geldin diye ceza ile hoşgeldin demek istemiyorum 🙈🙈

Canım dikkat et bu aralar pek iyi gitmiyor ilaca suç bulma sonra :)) 90 puan ceza yazdım 👀

5 kaşık çok fazla olmuş nikicim ya :KK43:
Birde börek sen zaten cuma günü kaçamaklı menü yapmıştın bu ekstra oldu dikkat edelim canım 100 puan ceza yazdım sanada canım ✌️🙈
Tamamdir kaptancin. Bugun 60 puanlik spor yapilacak yazdim 😉 ve evde hala krk var ama yemek yok tabiki

Harika otesisin tebrik ederim🥰👏👏

Tunus daha iyi olmuş senin için:) Medine daha şekerli hatta bazen o kadar şeker var ki bazı diyetisyenler önce suya koyun öyle yiyin derler
Hadi yaa bende medine aliyorum hep ama etrafimda bulursam tunus alirim olmadi ogrendigim iyi oldu🤭
maalesef normal ekmek. sabah az ekmek o da tam buğday ekmekti. Senin menünde güzel. Spor da eklemişsin ilk göz ağrım Leslie'den :KK70: Yıllar önce ben Leslie ve Slim in 6 yaparak vermiştim kilo güzel. Geçenlerde yaptım gece bacağımın ağrısından duramadım. Yaşlandım mı bilmiyorum ya da hamladım biraz.
Nese dun dunde kaldi bgun yeni bir gun yeni bir hafta bak ne guzel leslie kilo verdim diyosun ozman bgunde bi leslie patlat gitsin kaloriler😍

Eksi gelmişsin kuzum 100 200 farketmez, elbette spora yüklenmek lazım bunu sen yaparsın🥰
Evet bu hafta her gün 30 dk zumba arkadaşı arıyorum var mı gelen😍
Heyyyy maşallah 🤩🤩🤩🤩 kuzucum böylesi daha şekilli amaa 🙈cuma günü bildirimi el yazısıyla yaz olur mu sana zahmet 🤗

Hiç birşey için geç değil canım sende yapabildiğin kadar 30 40 dakikalık spor eklersin hafta içinde ❤️ tebriklerr
Çocuklarla spor mu oluyo zulüm mu bilemiyorum ama😂aç kalmayayın boşu boşuna😅

X