Oh super canim yasam stiline donmus masallahZaten kendimi fazla sıkmayı da istemiyorum ama maşallahım var nisandan beri düzenli spor yapıyorum en fazla 5 gün peşpeşe yapmadığım olmuştur
Canim menun guzel sadece aksamki ekmekler normal ekmekse olmamis
Basvuruyorum canim nereyi duysamPuanin cok iyi canim normal kpss alimlari varsa ona da basvursan insallah gönlüne göre hayirlisini versin Rabbim
Bize yeni baslayan sozlesmeli mimar 91 puanla kilise memur olarak atanmış alim olmadigi icin burasi olunca istifa etmis kiz. ulke ne hale geldi yazik puani olan atanamiyor mezun olan meslegini yapamıyor...
Ben 2014 kpss puaniyla atandim o zaman 90-100 kisi aliyolardi bizim bolumden su an 10 un alti yazik.
Ozelde desen maaslar düşük insallah olur canim heryere basvur
Canim herkesin yazdigina da inanma sakin benim alimda da memurlarda sayfa vardi kizin biri inatla puanina 84 kusur diyo ben de kusuratiyla kendi puanimi aynen yazmistim 84.52 diyeBasvuruyorum canim nereyi duysammerkezi alima da basvurdum orda biraz sansim dusuk ama kismet.evet kimse kendi bolumune atanamiyor alimlar cok az oldugu icin 90 ustu puanlar bile duz memurluklara basvuruyor arada derede puani olan da acikta kaliyor iste
Yasadigim ile suan alim diger illere gore fazla 2018 de 6 kisi almislar 87.1e dusmus puan bu sene 29 kisi cok sevindim olacak insallah diye.telegramda grup kurmuslar baktim puanlar ucmus herkes bir yere atanayim derdinde. Bugun onlari da gorunce iyice moralim bozuldu. Hayirlisi nasipten oteye yol yok.yiyecek ekmegim varsa girerim insallah. Mezun olur olmaz ise basladim 5 yil boyunca calistim.haftanin 7 gunu calistigim donemler bile oldu. Simdi 5 yildir evdeyim ve evde durmak bana gore degil cocuk kucuktu falan filan kendimi kandirdim ama benim calismam lazim bu ben degilim
Amin insallah canim agzindan bal damliyorCanim herkesin yazdigina da inanma sakin benim alimda da memurlarda sayfa vardi kizin biri inatla puanina 84 kusur diyo ben de kusuratiyla kendi puanimi aynen yazmistim 84.52 diyekiz surekli bana surayi yazican mi bunu yazican mi bilmemne ben de saniyorum benden yuksek puani oyle cok algi ceken oldu meger kiz 84.2 almis sonuclarda vana yerlestim diyince anladim benim agzimi yokluyomus sen hic bakma o gruplara falan algi oyunu yapiyolar.
Yaz dusundugun yerleri tabi ki nasipten ote yol yok elinden geleni yaptiktan sonra olmazsa mukadderat deriz canim Allah daha hayirli bi kapi acar
Evet menüm baya baya kötü, yavaş yavaş toparlayacağım inşallahGenel olarak menuler iyi gibi biraz sıkıntı gorduklerim var onları yazayim
Canim tava boregi recel bi de makarna ayni gunde biraz fazla geldi ama miktarlar az ve ekmek yok o yuzden guzel canim spor da olsa daha iyi olurmus
Kuzuya mutlu seneler canim güzel yaslari olsundogumgununde yediklerin makul canim bence ama sabah dolu dolu olmus ama sporun sahane
Canim dun de sabah yoktu aksam bi tost vardi
Bugun de tost ve aksam da kahvalti goruyorum insülin direnci vardi sende de ama maalesef insulin direncini azaltacak bir menu degil canim
Hic yesillik yok sebze yok yogurt yok domates salatalik yok bunlari eklemen lazim
Spor icin de hepimiz evdeyiz canim bir mat serecegin bi yer bile olsa yeter o kadar yer yok mu hepimiz leslie chloe dance workout yapiyoruz.
Yavas yavas eklersin insallah
Öğretmenim canımSagol canim sen calisiyor musun neler yapiyosunyeni gelenleri tanitim formundan az cok okuyoruz ama eski uyeleri bilmiyoruz
Oo erkencisinGünaydın kızlar , hayırlı çok iyi haberler alacağınız günleriniz olsun
Teşekkür ederim canımOo erkencisingünaydın, tebcik ederim canım eksin de çok güzel
Eksi gelmişsin kuzum 100 200 farketmez, elbette spora yüklenmek lazım bunu sen yaparsınCuma 58.5
Bugün 58.3
Fark -200 yalnız onca açlık çektim,en güzel eksileri spor olunca görebilirim.Bu da bana ders olsunsporda yarım saatin altına düşmemek gerekiyormuş
El_Em
(Bu arada uzuldugum düşünülmesin,üzülmedim sadece aralıklı aclikta 18 saat civarı aç kalırken daha çok ekşi gormeliydim,gormememin sebebi sporsuzluk demek istedim)
HEDEF 57,8Kızlar eksik olanlardan geri dönüş rica ederim tabloyu doldurup cuma günü hedefi tutturmakla kalmayalım hedeflerimizi aşalım bu hafta derece şart ona göreeeeee
08-15 OCAK HEDEF TABLOSU
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 85,8 85,2 69,4 68,9 58,1 ?? 79,3 78,8 69,3 68.9 82,8 82 65,55 65 55,9 55,6 79,6 ? 58,5 58 64,2 63,5 56,2 55,9 78 77,5 65,6 65 53,4 ?? 69,4 68,5 77,7 77,2 80,7 79.7 78,7 77,5 79,5 77,5 65,8 64 88 87,5 65 ?? ?? ??
Teşekkür ederim canım. Aslında doğum günü bugündü ama babamız sürpriz olsun diye dün kutlamak istedi. Ee önceden de konuşmayınca sabah kahvaltım dolu dolu olduKuzuya mutlu seneler canim güzel yaslari olsundogumgununde yediklerin makul canim bence ama sabah dolu dolu olmus ama sporun sahane
Günaydın canımGünaydın kızlar , hayırlı çok iyi haberler alacağınız günleriniz olsun
Süper sonuç canımCuma 58.5
Bugün 58.3
Fark -200 yalnız onca açlık çektim,en güzel eksileri spor olunca görebilirim.Bu da bana ders olsunsporda yarım saatin altına düşmemek gerekiyormuş
El_Em
(Bu arada uzuldugum düşünülmesin,üzülmedim sadece aralıklı aclikta 18 saat civarı aç kalırken daha çok ekşi gormeliydim,gormememin sebebi sporsuzluk demek istedim)