- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 35
Kilo vermek gozumu korkutmuyor artik. Cunku burada hic inemedigim bir kiloya indim. Yillaraca 3-5 kilo verip kaldim kilo veremiyorum olayini ckk kabullenmistim bn kilo veremiyorum ne yaparsam yapayım gitmiyor kafasina girmistim. Ama burada gördüm ki gidiyormus. En azindan bunu kazandim kilo verebiliyorum. Insallah 65 kilo hedefiyle yeniden verecegim bu kilolari ve tabiki koruma da verme kadar disiplinli gececek.Ah hilalcim ben senin yaptığını daha önce yaptım çünkü o yüzden 2.yi kaldıracak gücüm yok ödüm patlıyor geri gelecek kilolar diye çünkü tekrar verecek inancım yok öyle söz verdim kendime geri alacaksan artık şişman biri olarak devam edeceksin hayatına kabullen dedim
Senin şanssızlığın hiç arada zaman olmamısı oldu ama sen inanıyorum bu sefer daha emin adımlarla ilerleyecek aynen benim gibi 2.seferinde akıllanacaksın. 2.sefer dediğme bakma burası için konuşuyorum yoksa sende bende sayısız diyetle sayısız kilo alıp vermişizdir
Gene alindi hemen
Belki o da olur bir gün(çok amin)Benimde aklıma wc geldi yada kitabın arasına koy kitap okuyorsun sansın dkdjjdnsmkdk bir yuva nasıl yıkılır şahit oldunuz tşk
Biz sizi andık keşke bir araya gelebilsek hepimiz dedik
Değil mi ya, hatunlara baksana hemen buluştularGeç kaldık canım hemen yapmalıyız
Kolaylıklar diliyorum canımKamuda mimarim canim
Çok geçmiş olsun kaptanım,iyi misiniz?Amin canım cümlemizi Ankara'da ilk depremim oldu :/
Sagol canim sen calisiyor musun neler yapiyosunKolaylıklar diliyorum canım
Kaptanım sabah tartılıp yazsam olur mu?Kızlar eksik olanlardan geri dönüş rica ederim tabloyu doldurup cuma günü hedefi tutturmakla kalmayalım hedeflerimizi aşalım bu hafta derece şart ona göreeeeee
08-15 OCAK HEDEF TABLOSU
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 85,8 85,2 69,4 68,9 58,1 ?? 79,3 78,8 69,3 68.9 82,8 82 65,55 65 55,9 55,6 79,6 ? 58,5 58 64,2 63,5 56,2 55,9 78 77,5 65,6 65 53,4 ?? 69,4 68,5 77,7 77,2 80,7 79.7 78,7 77,5 79,5 77,5 65,8 64 88 87,5 65 ?? ?? ??
Canim tava boregi recel bi de makarna ayni gunde biraz fazla geldi ama miktarlar az ve ekmek yok o yuzden guzel canim spor da olsa daha iyi olurmuscumartesi menüm
kahvaltı 10.00 2 dilim tava böreği peynir 5 zeytin domates 1 tatlı ks reçel
öğle 15.00 2 yemek ks.yulaf .4 ksk yoğurt 1 elma
ara 1 bardak tarçınlı süt
akşam 2 ksk makarna .3 ksk kremasiz körili tavuk sote. salata yarim bardak şalgam
ara yarim porttakal
şu 2 lt
spor yok
El_Em
@_Reyyan
Kuzuya mutlu seneler canim güzel yaslari olsun
Canim dun de sabah yoktu aksam bi tost vardi10.01.2021
Menüm;
12:00
1 Tost
17:00
1 yumurta
Kibrit kutusu kadar peynir
2 dilim ekmek
21:00
1 Sade Türk kahvesi
Su: Maalesef yine 1,5 lt
Spor: YokHafta içi yürüyüş yapacağım hafta sonu yasaklar var diye çıkamıyorum evde de pek yürünebilecek yada rahat spor yapılabilecek bir alan yok
El_Em @_Reyyan @yenibirben25
Tesekkur ediyorum kaptanimharikasınnnn
Sagolasin canim dusundugun icin pek keyfim yok ya
Ortim artık menüne diyecek bir şeyim yok sporuna hiç hiç bir şey diyemem süpersin süper10 Ocak
11.00
2 dilim cecil peyniri yesillik
1 ceviz 1 muz yarim ck tahin 1 yk yulaf ezmesi
( İncir yerine muz yedim degisim iznim var listeden cikmadim yani)
16.30 @Tempus cumla kahve keyfi
sekersiz karamel extratli soya sutlu
17.30
1 bardak kefir 8 badem
19.00
7 yk ispanak yemegi 4 yk yogurt
2 wasa az salata
20.00
1 dilim peynir (canim cok cekti)
Su 2 lt
Spor 55 dk dance workout 165 p.
10 dk chloe karin 40 p.
Topl 205 p.
yarimuhendis El_Em
Puan kac canim bölüm neSagolasin canim dusundugun icin pek keyfim yok yaatanma atanamama durumlari kafami cok kurcaliyor yeni ic isleri bakanliginin ilani yayinlandi onun stresine girdim simdiden kafam cok daginik
Canim cok sagol sporda salliyalim listeyiOrtim artık menüne diyecek bir şeyim yok sporuna hiç hiç bir şey diyemem süpersin süper
87.4 tercumanlik bolumum suan kendi bolumumden alim yok düz memurluk icin basvuracagim.eski yillara bakarsam içişleri bakanlığinin puanim yetiyor ama mulakat var torpil diyorlar.... cok emek verdim cocukla calistim uykusuz kaldim acikta kalirsam bu puanla cok üzülürümPuan kac canim bölüm ne
Ortim yine masallahin var hafta ici spor olayini da halledersin bence regl de bitti bu cuma cok guzel eksi gelecek senden10 Ocak Pazar
13.30: 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim mayasız tam buğday ekmeği, 2 zeytin, biraz beyaz ve süzme peynir, beyaz ve mor lahana, turp
18.00: Yarım tabak karnabahar yemeği(şükür bitti :) ), yeşil salata, köz salata(biraz patlıcan, iki çatal pancar, 2 dilim havuç), yarım dilim mayasız tam buğday ekmeği
Su: 2, 5lt(devam)
Spor: 2000 adım (yine bilgisayar başında toto büyütmeceama bir markete gittim geldim yazayım da adımlarıma ayıp olmasın )
El_Em @_Reyyan Nikinik
Valla ortim bir haftalık kardiyo programına başladım instada bi kızın salı günü o bitiyor baya da yordu şu 5 günde o bitsin 2 gün leslie yapacağım fazla zorlamadanCanim cok sagol sporda salliyalim listeyi
Puanin cok iyi canim normal kpss alimlari varsa ona da basvursan insallah gönlüne göre hayirlisini versin Rabbim87.4 tercumanlik bolumum suan kendi bolumumden alim yok düz memurluk icin basvuracagim.eski yillara bakarsam içişleri bakanlığinin puanim yetiyor ama mulakat var torpil diyorlar.... cok emek verdim cocukla calistim uykusuz kaldim acikta kalirsam bu puanla cok üzülürüm
Canim ben de chloe 2021 challengea basladim 28 gun ama hergun yapmiyorum araya baska seyler koyuyorum falanValla ortim bir haftalık kardiyo programına başladım instada bi kızın salı günü o bitiyor baya da yordu şu 5 günde o bitsin 2 gün leslie yapacağım fazla zorlamadan
Zaten kendimi fazla sıkmayı da istemiyorum ama maşallahım var nisandan beri düzenli spor yapıyorum en fazla 5 gün peşpeşe yapmadığım olmuşturCanim ben de chloe 2021 challengea basladim 28 gun ama hergun yapmiyorum araya baska seyler koyuyorum falanelimizden geldigi kadar canim iyi yapmissin