Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah hilalcim ben senin yaptığını daha önce yaptım çünkü o yüzden 2.yi kaldıracak gücüm yok ödüm patlıyor geri gelecek kilolar diye çünkü tekrar verecek inancım yok öyle söz verdim kendime geri alacaksan artık şişman biri olarak devam edeceksin hayatına kabullen dedim
Senin şanssızlığın hiç arada zaman olmamısı oldu ama sen inanıyorum bu sefer daha emin adımlarla ilerleyecek aynen benim gibi 2.seferinde akıllanacaksın. 2.sefer dediğme bakma burası için konuşuyorum yoksa sende bende sayısız diyetle sayısız kilo alıp vermişizdir 🤣
Kilo vermek gozumu korkutmuyor artik. Cunku burada hic inemedigim bir kiloya indim. Yillaraca 3-5 kilo verip kaldim kilo veremiyorum olayini ckk kabullenmistim bn kilo veremiyorum ne yaparsam yapayım gitmiyor kafasina girmistim. Ama burada gördüm ki gidiyormus. En azindan bunu kazandim kilo verebiliyorum. Insallah 65 kilo hedefiyle yeniden verecegim bu kilolari ve tabiki koruma da verme kadar disiplinli gececek.

Benimde aklıma wc geldi yada kitabın arasına koy kitap okuyorsun sansın dkdjjdnsmkdk bir yuva nasıl yıkılır şahit oldunuz tşk🤪😂

Biz sizi andık keşke bir araya gelebilsek hepimiz dedik 😍
Belki o da olur bir gün(çok amin)💜💜

Geç kaldık canım hemen yapmalıyız 🥰
Değil mi ya, hatunlara baksana hemen buluştular😡😅
Kamuda mimarim canim 🥰
Kolaylıklar diliyorum canım🥰
Amin canım cümlemizi Ankara'da ilk depremim oldu :/
Çok geçmiş olsun kaptanım,iyi misiniz?

08-15 OCAK HEDEF TABLOSU
Kızlar eksik olanlardan geri dönüş rica ederim tabloyu doldurup cuma günü hedefi tutturmakla kalmayalım hedeflerimizi aşalım bu hafta derece şart ona göreeeeee :halay::halay::halay::halay:

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
85,8​
85,2​
69,4​
68,9​
58,1​
??​
79,3​
78,8​
69,3​
68.9​
82,8​
82​
65,55​
65​
55,9​
55,6​
79,6​
?​
58,5​
58​
64,2​
63,5​
56,2​
55,9​
78​
77,5​
65,6​
65​
53,4​
??​
69,4​
68,5​
77,7​
77,2​
80,7​
79.7​
78,7​
77,5​
79,5​
77,5​
65,8​
64​
88​
87,5​
65​
??​
??​
??​
Kaptanım sabah tartılıp yazsam olur mu?

Genel olarak menuler iyi gibi biraz sıkıntı gorduklerim var onları yazayim

cumartesi menüm
kahvaltı 10.00 2 dilim tava böreği peynir 5 zeytin domates 1 tatlı ks reçel
öğle 15.00 2 yemek ks.yulaf .4 ksk yoğurt 1 elma
ara 1 bardak tarçınlı süt
akşam 2 ksk makarna .3 ksk kremasiz körili tavuk sote. salata yarim bardak şalgam
ara yarim porttakal
şu 2 lt
spor yok
El_Em El_Em
@_Reyyan
Canim tava boregi recel bi de makarna ayni gunde biraz fazla geldi ama miktarlar az ve ekmek yok o yuzden guzel canim spor da olsa daha iyi olurmus 🏃‍♀️
10 ocak
11.30
2dlm tb ekmek
Biraz patates kavurma
1kk peynir
1tk tahin pekmez
12.30
Slimfit çay
15.30
Kirazsaplı çay
17.00
1dilim yaşpasta
Ispanaklı börek(kızımın doğum gününü bugün kutladık)
Su:2lt
Spor:3000 adım 30 puan
300 ip 60p
Toplam:90 puan
El_Em El_Em @nnurc
Kuzuya mutlu seneler canim güzel yaslari olsun 🥰💞 dogumgununde yediklerin makul canim bence ama sabah dolu dolu olmus ama sporun sahane 💃
10.01.2021

Menüm;

12:00

1 Tost

17:00

1 yumurta
Kibrit kutusu kadar peynir
2 dilim ekmek

21:00
1 Sade Türk kahvesi

Su: Maalesef yine 1,5 lt

Spor: Yok :KK43: Hafta içi yürüyüş yapacağım hafta sonu yasaklar var diye çıkamıyorum evde de pek yürünebilecek yada rahat spor yapılabilecek bir alan yok :KK43:

El_Em El_Em @_Reyyan @yenibirben25
Canim dun de sabah yoktu aksam bi tost vardi
Bugun de tost ve aksam da kahvalti goruyorum insülin direnci vardi sende de ama maalesef insulin direncini azaltacak bir menu degil canim 😔
Hic yesillik yok sebze yok yogurt yok domates salatalik yok bunlari eklemen lazim
Spor icin de hepimiz evdeyiz canim bir mat serecegin bi yer bile olsa yeter o kadar yer yok mu hepimiz leslie chloe dance workout yapiyoruz.
Yavas yavas eklersin insallah 💞🥰

Nikinik Nikinik canim gorunmedin bugün bi sorun yok insallah 💞
Sagolasin canim dusundugun icin pek keyfim yok ya 😑 atanma atanamama durumlari kafami cok kurcaliyor yeni ic isleri bakanliginin ilani yayinlandi onun stresine girdim simdiden kafam cok daginik 🙄

10 Ocak

11.00
2 dilim cecil peyniri yesillik
1 ceviz 1 muz yarim ck tahin 1 yk yulaf ezmesi
( İncir yerine muz yedim degisim iznim var listeden cikmadim yani 😂)

16.30 @Tempus cumla kahve keyfi 😍
sekersiz karamel extratli soya sutlu

17.30
1 bardak kefir 8 badem

19.00
7 yk ispanak yemegi 4 yk yogurt
2 wasa az salata

20.00
1 dilim peynir (canim cok cekti 🤭)

Su 2 lt
Spor 55 dk dance workout 165 p.
10 dk chloe karin 40 p.
Topl 205 p.
yarimuhendis yarimuhendis El_Em El_Em
Ortim artık menüne diyecek bir şeyim yok sporuna hiç hiç bir şey diyemem süpersin süper😂👍🏻💃

Pain Killer Pain Killer canisi unutma bizi iyisindir insallah 🤗 70 dk eliptiklerini ozledik 😍💞
kirmizigitar kirmizigitar kuzu naptin nasi gidiyo kendi duzenine dondun mu 💞🥰
mavimli mavimli canim sen nasilsin yogunluk azaldi mi biraz son zamanlarda vaktin yoktu oyle hatirliyorum 💞🥰
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak aşk kuşum benim profil resmine kurban oldugum 😍 nasi gidiyo calismalar iyi misin masterchef de bitti sen de gittin yakiyim bi dal :KK14:
seyrekyagmur seyrekyagmur aysunum sen de gittin vay bee beraber basladigim herkes gitti bi belmayne belmayne cim le biz kaldik 🤗😍
Arada ugrasaniz noolurduuu 😂

Puan kac canim bölüm ne
87.4 tercumanlik bolumum suan kendi bolumumden alim yok düz memurluk icin basvuracagim.eski yillara bakarsam içişleri bakanlığinin puanim yetiyor ama mulakat var torpil diyorlar.... cok emek verdim cocukla calistim uykusuz kaldim acikta kalirsam bu puanla cok üzülürüm 🙁

10 Ocak Pazar

13.30: 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim mayasız tam buğday ekmeği, 2 zeytin, biraz beyaz ve süzme peynir, beyaz ve mor lahana, turp

18.00: Yarım tabak karnabahar yemeği(şükür bitti :) ), yeşil salata, köz salata(biraz patlıcan, iki çatal pancar, 2 dilim havuç), yarım dilim mayasız tam buğday ekmeği

Su: 2, 5lt(devam)
Spor: 2000 adım (yine bilgisayar başında toto büyütmece🤭 ama bir markete gittim geldim yazayım da adımlarıma ayıp olmasın😂😂)

El_Em El_Em @_Reyyan Nikinik Nikinik
Ortim yine masallahin var hafta ici spor olayini da halledersin bence regl de bitti bu cuma cok guzel eksi gelecek senden 🤩

87.4 tercumanlik bolumum suan kendi bolumumden alim yok düz memurluk icin basvuracagim.eski yillara bakarsam içişleri bakanlığinin puanim yetiyor ama mulakat var torpil diyorlar.... cok emek verdim cocukla calistim uykusuz kaldim acikta kalirsam bu puanla cok üzülürüm 🙁
Puanin cok iyi canim normal kpss alimlari varsa ona da basvursan insallah gönlüne göre hayirlisini versin Rabbim 🤲🏻💞
Bize yeni baslayan sozlesmeli mimar 91 puanla kilise memur olarak atanmış alim olmadigi icin burasi olunca istifa etmis kiz. ulke ne hale geldi yazik puani olan atanamiyor mezun olan meslegini yapamıyor...
Ben 2014 kpss puaniyla atandim o zaman 90-100 kisi aliyolardi bizim bolumden su an 10 un alti yazik.
Ozelde desen maaslar düşük insallah olur canim heryere basvur

Valla ortim bir haftalık kardiyo programına başladım instada bi kızın salı günü o bitiyor baya da yordu şu 5 günde o bitsin 2 gün leslie yapacağım fazla zorlamadan😍😊
Canim ben de chloe 2021 challengea basladim 28 gun ama hergun yapmiyorum araya baska seyler koyuyorum falan 🙃 elimizden geldigi kadar canim iyi yapmissin 🤸🙃

Canim ben de chloe 2021 challengea basladim 28 gun ama hergun yapmiyorum araya baska seyler koyuyorum falan 🙃 elimizden geldigi kadar canim iyi yapmissin 🤸🙃
Zaten kendimi fazla sıkmayı da istemiyorum ama maşallahım var nisandan beri düzenli spor yapıyorum en fazla 5 gün peşpeşe yapmadığım olmuştur😂

X