Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah hilalcim ben senin yaptığını daha önce yaptım çünkü o yüzden 2.yi kaldıracak gücüm yok ödüm patlıyor geri gelecek kilolar diye çünkü tekrar verecek inancım yok öyle söz verdim kendime geri alacaksan artık şişman biri olarak devam edeceksin hayatına kabullen dedim
Senin şanssızlığın hiç arada zaman olmamısı oldu ama sen inanıyorum bu sefer daha emin adımlarla ilerleyecek aynen benim gibi 2.seferinde akıllanacaksın. 2.sefer dediğme bakma burası için konuşuyorum yoksa sende bende sayısız diyetle sayısız kilo alıp vermişizdir

Bu aralar (son 2 aydır) özel hayatımda baya sorunlar yaşıyorum. Hiçbir şeyde umudum vs kalmadı gibi birşey, toparlamaya çalışıyorum
Umarım hallolur herşey
Ama kilo verme spor vs başka şeylere odaklanma bu süreçte bile iyi gelebilir o yüzden hiç uygun zman değil vs deme erteleme kilo aldıkça psikolojik olarak çöküş daha çok olacak çünkü

Zaten bu çöküş, evde olma vs diye diye bu kadar arttı ya bu kiloları aslında. İnşallah kilo vererek dikkat ederek kendime güvenim artar biraz daha iyi olurum

Canim tebrik ediyorum seni ben acikcasi Allah izin verirse hedefime ulasacagima inaniyorum ama koruma noktasında acabalarim var yazdijlarin iyi geldi
Ben suna inaniyorum mekanizma vucut sonucta yedigine dikkat edip sporunj da yaptiktan sonra koruma zaten gelir ama diyet bitti hadiiii yiyeyim dersen emekler boşa gider sonra sonsuz donguler baslar basima geldi bi daha gelmicek insallah

Maalesef sabah kahvaltı yok

Akşam 17:00
Bir tost

20:00
Sade türk kahvesi

Birazdan kekik çayı içeceğim.

Su: 1,5 LT

Spor olarak sayılırsa eğer;

10*4 sağ ve sol bacak için ayrı ayrı bacak hareketleri
Dün senin menüne bakıp yorumlayacaltım unutdum kusira bakma . Suyu artır canım. menünün zaten iyi olmadığını kendin yazmıştın. en kısa sürede yürüyüşe başlıyıcağını umuyorum. bugünün menüsünü göremedim uazınca benide etiketlermisin bulması kolay olsun

Evet canım hala uyku düzenimi de oturtamayınca ne yemek düzgün ne su

9 ocak
Saat 11:30 - Cevizli su
Saat 12:30 - 7 medine hurması , 4yk ev yoğurdu
Saat 4:30 - 7 medine hurması , 4yk ev yoğurdu
Su 3.5 litre
Yeşil çay 3 bardak
Spor 30.000 adım.
muhursuzpusula
Canim bu tar hurma diyet ya da x-y diyetleri uzun vadede sagliga zararli 3. gunum demissin daha uzatma bence hem vucut yoksunluga girabiliyor tum agzina attiklarini depolama egiliminde oluyor hem de eski diyetisyenimin dedigi bayilan danisanlari olmus 2 gun dedim 5 gun yapmis dedi dikkat et kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…