Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahahah sesli güldüm

Mezun olayım iş için tüm ülkeyi tarayacağım malum orda da ortim vardı orayı da değerlendireyim derimve afiyet olsun size Tempus ben de diyetik mücverimi yiyorum şimdi
Mutlaka görüşelim buraya gelirsen
Afiyet olsun diyetik mücverlerimiz

Oy kuzum çok teşekkür ederim kahve için ellerine sağlık eve bir gidişim var koştur koştur neyseki baya yakınız
Ne demek canim her zaman olsun aynen spor oldu El_Em kaptanim bi de bana cikolata almis kahvenin yanina senin zopalardan lazim
Mezun olayım iş için tüm ülkeyi tarayacağım malum orda da ortim vardı orayı da değerlendireyim derimve afiyet olsun size Tempus ben de diyetik mücverimi yiyorum şimdi
Ayy insallah ortim mezuniyet diyince aklima diyet grubu mezuniyeti geliyo artik malum mezun olali on seneyi gecti benim kocadim

Ayy hadi insallah canim mezun olunca da korumaya gelirsin gene guşlar yuvadan ucuyor

Ayy hadi insallah canim mezun olunca da korumaya gelirsin gene guşlar yuvadan ucuyor
Ben burdan daha çıkmam gibi sürekli menü veririm kaptanımdan cezamı da isterim her şeyi yaparım yeter ki kilo almayayım El_Em bi de neden 1ay 10 gün dedim kuzenlerle istanbula gitme planımız var hep öyle olur ya bilirsin

Ayy Allah yardımcın olsun valla zor Ayyy evet yaa o gün ilk ve son birinciliğimdi. Kurban olayım beni birinci yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…