Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yarimuhendis tabloyu görünce nasıl sabit geldiğini daha iyi anladım Perşembe bile onca cardio yapmışsın neyse unuttuk bunları bir daha yapmazsın
Hahaha kaptanım yahaklısın daha yok yani perşembe günleri kardiyoymuş oymuş buymuş varda sabahtan leslie o kadar akıllandım

Sporlarınızda menülerinizde harika kızlarrrr

Geldiiim ballı lokmalarım utanarak geliyorum ama sonuç itibariyle geldim
Hoş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijjjjjnnnnnnnnnnn
Canlarım nasılsınız valla çok özledim sizi yarışlarımızı bensiz neler yaptınız mezun olanlarınız var mı?
Aslında biz mezun olduk,korumak için hala buradayızdemeyi öyle çok isterdim ki
hayır canım 6 senedir burdayım atama ile geldim. tayinle 3 senedir gitmeye çalışıyorum :)
Görevin ne canim?özel değilse tabi
ben de yürüyüş yalnız yapmayı hiç sevmem çok iyi olur ya challenge günleri asi kenarının tozunu attıralım mı
El_Em bence aynı şehirden uyerleri yarışa dahil etmemeliyizbildiğin haksız rekabet

Kış kan dim

Aşırı kıskandım Mehfam biz de yapmalıyız

Canım WC ye götür telefonubı ön dk kazandırır
Benimde aklıma wc geldi yada kitabın arasına koy kitap okuyorsun sansın dkdjjdnsmkdk bir yuva nasıl yıkılır şahit oldunuz tşk

Biz sizi andık keşke bir araya gelebilsek hepimiz dedik

9 ocak
Saat 11:30 - Cevizli su
Saat 12:30 - 7 medine hurması , 4yk ev yoğurdu
Saat 4:30 - 7 medine hurması , 4yk ev yoğurdu
Su 3.5 litre
Yeşil çay 3 bardak
Spor 30.000 adım.
@muhursuzpusula
kaç gündür bu diyeti uyguluyorsun
30.000 asim süpermiş nasıl. başarmış bunu masallah

bence de ya nedir 30000 helal olsun
adana da da çay bardağı ile içerler kahveyi

Cumartesi tava biregine pazar da keke ragmen, bence gayet guzel olmus canim menulerin m. Spprun zaten sahane. Haftaici borek, kek olmazsa cumaya guzel bir eksi gorursun

Cok guzel canim gene masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…