Ayy Allah yardımcın olsun valla zorAyyy evet yaa o gün ilk ve son birinciliğimdi. Kurban olayım beni birinci yapmayın
Hahaha kaptanım yayarimuhendis tabloyu görünce nasıl sabit geldiğini daha iyi anladım Perşembe bile onca cardio yapmışsın neyse unuttuk bunları bir daha yapmazsın
Pazar
2d. Ekmek
3kaşık menemen
1d.peynir
1tatlı k.tahin pekmez
7 8 tefalde patates (yagsız sayılır)
Sütlü kahve 1 kare bitter
1havuc, 1kaşık zeytinyağı, 1ceviz ve sarımsaklı yogurtla yapılmış havuc tarator
2kaşık zeytinyağlı fasulye
2tavuk pirzola
Şimdi sade kahve içiyorum.
Vee spor olarak yarım saat koşu bandı
10 ocak pazar
11.15
2yk tb unundan yapılmış 2 orta krep, süzme ve varil peyniri, salatalık, fırında bal kabağı(120gr)
15.30
5tane fındık ve 1tane elma
17.10
Fırında kabak mücver(içindekiler 1 yumurta 1 kabak yarım havuç 2yk tb unu çok azıcık yağ ve süt)
Su: 3lt
Spor: 34dk kardiyo=170p
Namaria El_Em Mehfam
Sporlarınızda menülerinizde harika kızlarrrr
Hoş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijjjjjnnnnnnnnnnnGeldiiim ballı lokmalarım utanarak geliyorum ama sonuç itibariyle geldim
Aslında biz mezun olduk,korumak için hala buradayızCanlarım nasılsınız valla çok özledim sizi yarışlarımızı bensiz neler yaptınız mezun olanlarınız var mı?
Görevin ne canim?özel değilse tabihayır canım 6 senedir burdayım atama ile geldim. tayinle 3 senedir gitmeye çalışıyorum :)
ben de yürüyüş yalnız yapmayı hiç sevmem çok iyi olur yachallenge günleri asi kenarının tozunu attıralım mı
Merhaba canm eşim evde hep iş çamaşır yemek fırsat olmuyoki girmeye dün bayılmışım yine yazamadım menüyü bugün erken yazayım bari
Kış kan dim
Aşırı kıskandımAşırı ciddiyim
Canım WC ye götür telefonuAyyy okuyup okuyup yazamıyorum kızlar sebep eşim telefonu elimde görünce hemenyine mi diyor tartışıyoruz o yüzden kaçak göçek oluyor döneceğim inşallah
Benimde aklıma wc geldi yada kitabın arasına koy kitap okuyorsun sansın dkdjjdnsmkdk bir yuva nasıl yıkılır şahit oldunuz tşk
Geç kaldık canım hemen yapmalıyız
kaç gündür bu diyeti uyguluyorsun9 ocak
Saat 11:30 - Cevizli su
Saat 12:30 - 7 medine hurması , 4yk ev yoğurdu
Saat 4:30 - 7 medine hurması , 4yk ev yoğurdu
Su 3.5 litre
Yeşil çay 3 bardak
Spor 30.000 adım.
@muhursuzpusula
30.000 asim süpermiş nasıl. başarmış bunu masallah
09.01 WALK CHALLENGE SONUÇLARI
1. @yenibirben25 30.021 adım
2. @hawar 11.272 adım
3. S Suskunhanim 10.498 adım
4. @Nikinik 7.902 adım
5.DeryaOnDiet 4.543 adım
6.zafer64 922 adım
+ 100 paun @yenibirben25 in oluyor kendisine maşallah bize de darısı başımıza diyorum
Yine olmadi sporOzaman yarin ikimizde sporlarimizi yapiyoruz anlastikmi ortimbu arada menun guzel biskuviler diyetse hic bi sknti yok yarinda sporu eklersek super olucak
bence de ya nedir 30000 helal olsunBu arada o 30.000 adımı atan kimdi arada senin yazdığını gördüm kaybettim sonra mesajı S SuskunhanimArkadaşlar yürürken biraz insaflı olun 30.000 adım nedir ne yapıyorsunuz nasıl oluyor o 30.000 yahu! İnsanız insannn....
Bizim Ceylan vardı hatırlarsınızEl_Em Mehfam o da böyle 32.000 adımlar falan yürürdü. Sen nesin derdim aklım asla almazdı
@Ceylansnn nerelerdesin canım balımmmm özledik seni de dön yuvana sen de hadi!
adana da da çay bardağı ile içerler kahveyi
Cumartesi tava biregine pazar da keke ragmen, bence gayet guzel olmus canim menulerin m. Spprun zaten sahane. Haftaici borek, kek olmazsa cumaya guzel bir eksi gorursunpazar menüm
10.00 peynir domates.2 dilim tam buğday
1 tatlı ks reçel.6 zeytin
ara 2 ksk yulaf 1 bardak süt tarcın zerdeçal keten tohumu 1 elma
18.30 ıspanak yemeği 3 ksk yoğurt.2 silim.tam buğday.
ara 1 kare dilim ıspanaklı kek
şu yatana kadar 2.5 olur
spor 1 saat leslie 4 miles
Mehfam
El_Em DeryaOnDiet
Kamuda mimarim canimGörevin ne canim?özel değilse tabi
Sagol canim baslariz insallah yuruyuslereOoo harikasınız. Birlikte yürüyecek bir diyet arkadaşı ha. Artık kim tutar sizi
SPOR TABLOSU
(01-07 OCAK)
Geçtiğimizz haftanın spor tablosu
Haftanın bireyselde birincisi 2325 puan ileyarimuhendis
takım olarak birinci ekip ise NO KİLOOO tebriklerr kızlar
Eki Görüntüle 2758385
Cok guzel canim gene masallah10 ocak pazar
11.15
2yk tb unundan yapılmış 2 orta krep, süzme ve varil peyniri, salatalık, fırında bal kabağı(120gr)
15.30
5tane fındık ve 1tane elma
17.10
Fırında kabak mücver(içindekiler 1 yumurta 1 kabak yarım havuç 2yk tb unu çok azıcık yağ ve süt)
Su: 3lt
Spor: 34dk kardiyo=170p
Namaria El_Em Mehfam
Ahh deme nese yarin kesin bekliyorum ama ortim lutfenYine olmadi spor
Hahaha tamam tamam hafi bakalım
Senin de bekliyorum ortim beklemedeyimCok guzel canim gene masallah