Ay Amin canım yazarken aklıma gelmiştibalkuşum gene geliriz hataya ama inşallah o zamana tayin olmuş olurum :))
Vayy haksız rekabetben de yürüyüş yalnız yapmayı hiç sevmem çok iyi olur yachallenge günleri asi kenarının tozunu attıralım mı
Hoşbulduk bebeğim en baştan başlıyorum yine yaa ağlıcamKimlerrrr gelmiiiişşşhoş gelmişsin
Ayy kuzum sorma bunalımlardaydım hala iş bulamadım şimdi kafama çok takmıyorum nasip diyorum artık. Bunalımdayken kilo aldığımı farkettim. Dün diyete başladım içinize doğmuş gibi bugün de siz çağırdınız. Artık yollar beni beklesin yürüyüşe de yarın başlarım. Biliyorsunuz karantinada 20 binleri evin içinde yapıyordum halıyı eskitmiştim. Yeni halı aldık şimdi onu eskitme vaktiCeylaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn............
Nerelerdesin kuzum sennnn
30-35 bin adımlarını özledik. Senin yerine @yenibirben25 yürüyor burda kupayı kaptırmamak için.
Hadi gel başla! Utanacak ne var hepimiz rekorlarla geri döndük zaten!
Yine başarcaz birlikte. Bende aldım kilo. Buraya ilk katıldığım gibiyim. Ne yapalım işte hastalıklar, stresler ee azıcık da iştah sebep oluyor yiyoruzHoşbulduk bebeğim en baştan başlıyorum yine yaa ağlıcam
Ayy CeylanAyy kuzum sorma bunalımlardaydım hala iş bulamadım şimdi kafama çok takmıyorum nasip diyorum artık. Bunalımdayken kilo aldığımı farkettim. Dün diyete başladım içinize doğmuş gibi bugün de siz çağırdınız. Artık yollar beni beklesin yürüyüşe de yarın başlarım. Biliyorsunuz karantinada 20 binleri evin içinde yapıyordum halıyı eskitmiştim. Yeni halı aldık şimdi onu eskitme vakti
Halının yanlarındaki ipleri çıktı resmenAyy Ceylandemek eskidi mi halı
Dün başladım kuzum istikrarlı bir şekilde devam etmem lazım 27 nisana kadar 55 kg olmak istiyorumYine başarcaz birlikte. Bende aldım kilo. Buraya ilk katıldığım gibiyim. Ne yapalım işte hastalıklar, stresler ee azıcık da iştah sebep oluyor yiyoruz
Ama vermek isteyince onu da hallederiz. Yeter ki bırakmayalım kendimizi. İyiki geldin
Olursun inşallah. Başarırsın senDün başladım kuzum istikrarlı bir şekilde devam etmem lazım 27 nisana kadar 55 kg olmak istiyorum
Wynen canim mersine adanaya gelirsiniz insallahAy Amin canım yazarken aklıma gelmişti
Olsun mersin e geliriz kuzum. Bize gezmek olsun
Hosgeldin CeylanHoşbulduk bebeğim en baştan başlıyorum yine yaa ağlıcam
Hoşbulduk canım bende çok memnun oldum. Ayy ne mutlu oldum arkamdan güzel şeyler söylenmiş demekHosgeldin Ceylanben de Almıla memnun oldum
namini duyduk adimlardan masallah
Şimdi yine hırslanma vaktiCeylansnn Diyetten çıkamadık ki kuzu ben 2 günde bir diyete giriyorum bünye alt üst olmuştu. En son dedim yeter artık kendine gel Tempus!