Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ceylaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn............😍😍😍😍😍😍😍😍
Nerelerdesin kuzum sennnn😂
30-35 bin adımlarını özledik. Senin yerine @yenibirben25 yürüyor burda kupayı kaptırmamak için.😂
Hadi gel başla! Utanacak ne var hepimiz rekorlarla geri döndük zaten!😬😬😬
Ayy kuzum sorma bunalımlardaydım hala iş bulamadım şimdi kafama çok takmıyorum nasip diyorum artık. Bunalımdayken kilo aldığımı farkettim. Dün diyete başladım içinize doğmuş gibi bugün de siz çağırdınız. Artık yollar beni beklesin yürüyüşe de yarın başlarım. Biliyorsunuz karantinada 20 binleri evin içinde yapıyordum halıyı eskitmiştim. Yeni halı aldık şimdi onu eskitme vakti 😂

Hoşbulduk bebeğim en baştan başlıyorum yine yaa ağlıcam
Yine başarcaz birlikte. Bende aldım kilo. Buraya ilk katıldığım gibiyim. Ne yapalım işte hastalıklar, stresler ee azıcık da iştah sebep oluyor yiyoruz🤭
Ama vermek isteyince onu da hallederiz. Yeter ki bırakmayalım kendimizi. İyiki geldin 💙

Ayy kuzum sorma bunalımlardaydım hala iş bulamadım şimdi kafama çok takmıyorum nasip diyorum artık. Bunalımdayken kilo aldığımı farkettim. Dün diyete başladım içinize doğmuş gibi bugün de siz çağırdınız. Artık yollar beni beklesin yürüyüşe de yarın başlarım. Biliyorsunuz karantinada 20 binleri evin içinde yapıyordum halıyı eskitmiştim. Yeni halı aldık şimdi onu eskitme vakti 😂
Ayy Ceylan 😁 demek eskidi mi halı

Yine başarcaz birlikte. Bende aldım kilo. Buraya ilk katıldığım gibiyim. Ne yapalım işte hastalıklar, stresler ee azıcık da iştah sebep oluyor yiyoruz🤭
Ama vermek isteyince onu da hallederiz. Yeter ki bırakmayalım kendimizi. İyiki geldin 💙
Dün başladım kuzum istikrarlı bir şekilde devam etmem lazım 27 nisana kadar 55 kg olmak istiyorum

Allah'ımmm ben şimdi Ceylansnn Ceylansnn ye nasıl anlatacağım yeni kuralları foto çek tarih yaz nick yaz onların hepsi tek bir karede olsun diye 🙈
Nasıl ezberletcem Challenge günlerini kime saaat kaçta yazacağını 🤯🙈
Yine sonuncu olunca 1.ler sırrını paylaşıyorda paylaşım yapacak,1. Olunca mezunlarda paylaşım yapacak nasıl göz kulak olacağım :ruh:
Çok dertliyim :KK14: 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

X