Ceylaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn............Geldiiim ballı lokmalarım utanarak geliyorum ama sonuç itibariyle geldim
Gel annem gel bende o yollardan geçtimGeldiiim ballı lokmalarım utanarak geliyorum ama sonuç itibariyle geldim
Teşekkür ederim canım evet ama çok şükür ki hafif atlattımÇok geçmiş olsun canım. Zor geçiyor bu illet.
Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin. Çok mutlu olun inşallah
Kimlerrrr gelmiiiişşşCanlarım nasılsınız valla çok özledim sizi yarışlarımızı bensiz neler yaptınız mezun olanlarınız var mı?
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canım evet ama çok şükür ki hafif atlattım
Amin canım inşallah
hayır canım 6 senedir burdayım atama ile geldim. tayinle 3 senedir gitmeye çalışıyorum :)Namaria Hataylı mısın?
balkuşum gene geliriz hataya ama inşallah o zamana tayin olmuş olurum :))Oyy inşallah kuzu. Zaten Hatay ı görmeyi çok istiyorum
Geçmiş olsun canımşimdi gördüm.
Yaa neresindesin ben merkezdeyimhayır canım 6 senedir burdayım atama ile geldim. tayinle 3 senedir gitmeye çalışıyorum :)
ben de antakyadayım :)) öğretmenevinin karşısı kurumYaa neresindesin ben merkezdeyim
Şaka yapıyorsunben de antakyadayım :)) öğretmenevinin karşısı kurum
sen nerdesin
yaa iki adımmışızŞaka yapıyorsunbende antakya lisesinin yanındayım
Aaa evet bildim tamamyaa iki adımmışızsimge marketin üstü bizim lojman da
bigün kahve içelim inşallah
inşallah canım sana diyet öncesi sonrası resimlerimi de gösteririmAaa evet bildim tamamcidden 2 adımlık mesafedeymişiz çok sevinirim görüşelim mutlaka
Ahaha bende bendeinşallah canım sana diyet öncesi sonrası resimlerimi de gösteririm
ben de de ıspanak var akşamaDiyetik mücver yaptım şimdi bi tabak gönderem miiiğ
ben de yürüyüş yalnız yapmayı hiç sevmem çok iyi olur yaAslında akşamları birlikte yürüyebilirizz
Tamam anlaştıkkkben de yürüyüş yalnız yapmayı hiç sevmem çok iyi olur yachallenge günleri asi kenarının tozunu attıralım mı