Canim spor hangi gun yaparsan yaz spor listesi icin yapmiyoruz sonucta kendimiz icin yapiyorus sporu gerilmene gerek yokEvet o tablodan bahsediyorum canım,spor düzenli yapamam muhtemelen diye. Yaparsam yazarım ama listede olma sorumluluğu beni gerer şimdi
tamam canım anladım.Sen yazdığında @_Reyyan çoktan mevcut listesini paylaşmıştı canım en geç sabah erkenden mümkünse aynı gün günün menülerinin yazılmış olmasını bekliyoruz geriye dönük düzeltme yapmıyoruz :)
Sonraki yazmaları da reyyanı ve beni etiketlersen kolaylık olur bizim için
Çeyrekte kalmayacagimi bildiğimden hiç bulasmadim kaptancim
Geçmiş olsun canım,şimdi basilsin?Günaydın kızlar dün akşam pek aktif olamadım acayip bir baş ağrısı çektim
Neyseki bu sabah düne göre -1.400 gördüm
İyiyim şükür canım, covidten sonra baş ağrısı gelmeye başladı bana 2 günde 1 aslında bir doktora gitmem lazım ama bu şartlarda zorÇeyrekte kalmayacagimi bildiğimden hiç bulasmadim kaptancim55 olduğumda cuma sabahında tüm ceyrekleri toplayıp yerim
Geçmiş olsun canım,şimdi basilsin?
Ooo 1,4 mubak bu da ben de baş ağrısı yaptı balpamuk
Canım covid sonrası birçok kişide devam ediyor bu durum,gitsen de bir şey yapabilirler mi bilmiyorumİyiyim şükür canım, covidten sonra baş ağrısı gelmeye başladı bana 2 günde 1 aslında bir doktora gitmem lazım ama bu şartlarda zor
Afiyet olsun, birazdan içeceğim ben de,kahvaltımı yeni yaptım
Kayısı çayı denedin mi?Kızlaaar bana Bi çözüm bulun nolur. Çarşamba dan beri tuvalete çıkamıyorum bugün baya rahatsız etti artık beni. Bikaç şey denedim ama yok yani
Aynen cnm benim içinde şart gecen hafta kötü Bi hafta geçirdim ama bu hafta tam motive yım sen hangi sporları yapıyorsun farklı denediğim varmı?Inşallah canım bu hafta spora yüklenelimsen hiç birşey yememmişsin resmen boyle giderse hızla erirsin .
Gecmis olsun canim Rabbim sifa versinİyiyim şükür canım, covidten sonra baş ağrısı gelmeye başladı bana 2 günde 1 aslında bir doktora gitmem lazım ama bu şartlarda zor
Ac karna sabah soguk sıkım çörekotu yağı cok iyi geliyor ablamin kronik problemi maalesef cok ise yaradi ondaKızlaaar bana Bi çözüm bulun nolur. Çarşamba dan beri tuvalete çıkamıyorum bugün baya rahatsız etti artık beni. Bikaç şey denedim ama yok yani
Teşekkür ederimGecmis olsun canim Rabbim sifa versin
Ne güzel bebekli hayatGunaydin kizlar. Bende bebek dolayisiyla cok erken kalktim. Kahvalti ve kahve fasli bitti. Bebegi uyutayim ogle yemegine girisecegim.
Dogumdan beri bende de oluyor ara sira. Kayisi cayi cok etkili yok ise misir o da yoksa antep fistigi ama kayisi cayi haric olanlar diyete uygun degil canim.Kızlaaar bana Bi çözüm bulun nolur. Çarşamba dan beri tuvalete çıkamıyorum bugün baya rahatsız etti artık beni. Bikaç şey denedim ama yok yani
Tam sevilmelik zamanlari yuruyo konusuyo ama hala bebek bana da cok cabuk buyudu gibi geliyor. Ah ahhNe güzel bebekli hayatbendekiler büyüdü küçük bebek çok seviyorum
Çabuk büyüyorlar ama evin en küçüğü asla büyümüyorTam sevilmelik zamanlari yuruyo konusuyo ama hala bebek bana da cok cabuk buyudu gibi geliyor. Ah ahh
Günaaaydiiiinnn kızlar hemen öğrendiğim ve bugün uyguladigim şeyi size demeye geldimtakımda benim gibi sindirim problemleri cekenler vardı ben bugün bı makale de okuduğum üzere; en az altı saat açlık vrken bı su bardağına 3 çay kaşığı karbonat i ekledim 1/4 ü kadarı sıcak su gerisine içme suyu koydum tadı çok kötü yarısına kadar içtim tam icilseydi hiç düşünemiyorum üzerine ılık su içtim 1 saat aç kaliyorsun sonrası. Tam icseydim hiç düşünemiyorum. Ve 1 saate mutlu son ama evdeyken yapın