Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

S Suskunhanim tatlımcım çeyrek simit kaçamağa girmez yiyebilirsin
Çeyrekte kalmayacagimi bildiğimden hiç bulasmadim kaptancim 55 olduğumda cuma sabahında tüm ceyrekleri toplayıp yerim
Günaydın kızlar dün akşam pek aktif olamadım acayip bir baş ağrısı çektim

Neyseki bu sabah düne göre -1.400 gördüm
Geçmiş olsun canım,şimdi basilsin?
Ooo 1,4 mubak bu da ben de baş ağrısı yaptı balpamuk

İyiyim şükür canım, covidten sonra baş ağrısı gelmeye başladı bana 2 günde 1 aslında bir doktora gitmem lazım ama bu şartlarda zor

İyiyim şükür canım, covidten sonra baş ağrısı gelmeye başladı bana 2 günde 1 aslında bir doktora gitmem lazım ama bu şartlarda zor
Canım covid sonrası birçok kişide devam ediyor bu durum,gitsen de bir şey yapabilirler mi bilmiyorum çabuk geçer inşallah

Kızlaaar bana Bi çözüm bulun nolur. Çarşamba dan beri tuvalete çıkamıyorum bugün baya rahatsız etti artık beni. Bikaç şey denedim ama yok yani
Dogumdan beri bende de oluyor ara sira. Kayisi cayi cok etkili yok ise misir o da yoksa antep fistigi ama kayisi cayi haric olanlar diyete uygun degil canim.

Günaaaydiiiinnn kızlar hemen öğrendiğim ve bugün uyguladigim şeyi size demeye geldim takımda benim gibi sindirim problemleri cekenler vardı ben bugün bı makale de okuduğum üzere; en az altı saat açlık vrken bı su bardağına 3 çay kaşığı karbonat i ekledim 1/4 ü kadarı sıcak su gerisine içme suyu koydum tadı çok kötü yarısına kadar içtim tam icilseydi hiç düşünemiyorum üzerine ılık su içtim 1 saat aç kaliyorsun sonrası. Ve 1 saate mutlu son ama evdeyken yapın

ummhnisa kuzum şiddetle tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…