Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kayısı çayı denedin mi?
Bende çok etkili oluyor
Dogumdan beri bende de oluyor ara sira. Kayisi cayi cok etkili yok ise misir o da yoksa antep fistigi ama kayisi cayi haric olanlar diyete uygun degil canim.
Kayısı çayı bana da iyi geliyordu ama yok bu sefer fayda etmedi karnım öyle Bi şiştiki artık
Ac karna sabah soguk sıkım çörekotu yağı cok iyi geliyor ablamin kronik problemi maalesef cok ise yaradi onda
Yarına kadar çıkamazsam alayım aktardan malum bugün kapalı heryer
ummhnisa kuzum şiddetle tavsiye ediyorum
Bunu da deneyeyim ama 6 saat açlık demiş kahvaltı yapalı 1 saat anca oldu. Akşama doğru deneyeyim artık

evet etkili yöntem . bendede bir ara kabızlık sorunu vardı.

Ne güzel bebekli hayat bendekiler büyüdü küçük bebek çok seviyorum
Senin ufaklık ile benimki arasında pek fark yoktu ama ben hâlâ bir ohh dmedim sanki git gide zorlaşıyor bebek fikri şöyle dursun bir kaza bela başıma geleecek diye eşiminde benimde aklımız çıkıyor

İnşallah fayda görürsün canım bol su içmeyi eksik etme

Geçmiş olsun canım ne kadar oldu covid atlatalı ve evlendin mi azıcık dedikodu yapak
Canım 21 aralıkta kaptım o illeti yeni sayılır antikorlarım yerinde yok bal nişanlandım. Tam nişanlanacakken damat covid oldu erteledik falan ama sonunda taktık yüzükleri Nisan ayında düşünüyoruz bakalım kısmetse hayırlısıyla
Senin ufaklık ile benimki arasında pek fark yoktu ama ben hâlâ bir ohh dmedim sanki git gide zorlaşıyor bebek fikri şöyle dursun bir kaza bela başıma geleecek diye eşiminde benimde aklımız çıkıyor
Oh diyemedim bende zaten, ama bi tık tabi rahatım. Evde çok sıkılıyorlar elimden geldiğince eğlendirmeye çalışıyorum covid dönemimde çok zorlandım ikisi de aynı anda ateşlendi ben bir odadayım onlar annemle bir odada acaba virüs onlara geçti mi anneme geçecek mi derken sıkıntılı günler atlattık. Neyseki ne çocuklara nede anneme bulaşmadı. Çocuklara bulaştıysa da 1 ateşle kurtardık herhalde bilemiyorum ki bu nasıl bişey

Aynen cnm benim içinde şart gecen hafta kötü Bi hafta geçirdim ama bu hafta tam motive yım sen hangi sporları yapıyorsun farklı denediğim varmı?
Aslında benimde cok sporum yok vakit bulamiyorum buldukça leslie yapmaya calısıyorum. Ama bu hafta hergun yapacagım kendime sart koydum.

Ah canım çok çok geçmiş olsun bu hastalıkta benimde en korktuğum o zaten çocukla aynı evde nasıl olacak nasıl olur vs Allah bir daha yaşatmasın atlatmışsınız çok şükür
Nişanınızda hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin canım Nisan ayına herşey bitsin yada biraz normalleşsin inşallah

Merhaba
Gece uyumuşum dönemedim ..
Başlangıç kilo bildirimi için fotoğraf not vs şart değil tartılıp direk bildirebilirsiniz

İnşallah bal zaten öyle büyük bir organizasyon olmayacak sessiz sedasız halledicez

Pandemi bitsin toplanalım ben de severim gezmeyi ama is guc hep engel bana uzak bi yere gidemem uzun izin alamam falan
Kiyamam ya cok haklisin bunaliyoruz
Oyy inşallah kuzu. Zaten Hatay ı görmeyi çok istiyorum
belmayne benim de bu sene 6 dersim var bir tane de proje dersim rapor hazırlıyoruz onda da bi de son sınıf olunca ve uzaktan olunca zorlayabildikleri kadar zorluyorlar
Allah kolaylık versin canım. Zor valla uzaktan.
İyiyim şükür canım, covidten sonra baş ağrısı gelmeye başladı bana 2 günde 1 aslında bir doktora gitmem lazım ama bu şartlarda zor
Çok geçmiş olsun canım. Zor geçiyor bu illet.
Kızlaaar bana Bi çözüm bulun nolur. Çarşamba dan beri tuvalete çıkamıyorum bugün baya rahatsız etti artık beni. Bikaç şey denedim ama yok yani
Canım sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı zeytin yağı deneyebilirsin ama doğal olması gerek.
Aynı biz
Kaldık tek çocukla
Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin. Çok mutlu olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…