Kayısı çayı denedin mi?
Bende çok etkili oluyor
Kayısı çayı bana da iyi geliyordu ama yok bu sefer fayda etmedi karnım öyle Bi şiştiki artıkDogumdan beri bende de oluyor ara sira. Kayisi cayi cok etkili yok ise misir o da yoksa antep fistigi ama kayisi cayi haric olanlar diyete uygun degil canim.
Yarına kadar çıkamazsam alayım aktardan malum bugün kapalı heryerAc karna sabah soguk sıkım çörekotu yağı cok iyi geliyor ablamin kronik problemi maalesef cok ise yaradi onda
Bunu da deneyeyim ama 6 saat açlık demiş kahvaltı yapalı 1 saat anca oldu. Akşama doğru deneyeyim artıkummhnisa kuzum şiddetle tavsiye ediyorum
evet etkili yöntem . bendede bir ara kabızlık sorunu vardı.Günaaaydiiiinnn kızlar hemen öğrendiğim ve bugün uyguladigim şeyi size demeye geldimtakımda benim gibi sindirim problemleri cekenler vardı ben bugün bı makale de okuduğum üzere; en az altı saat açlık vrken bı su bardağına 3 çay kaşığı karbonat i ekledim 1/4 ü kadarı sıcak su gerisine içme suyu koydum tadı çok kötü yarısına kadar içtim tam icilseydi hiç düşünemiyorum üzerine ılık su içtim 1 saat aç kaliyorsun sonrası. Ve 1 saate mutlu son ama evdeyken yapın
Geçmiş olsun canım ne kadar oldu covid atlatalıGünaydın kızlar dün akşam pek aktif olamadım acayip bir baş ağrısı çektim
Neyseki bu sabah düne göre -1.400 gördüm
Senin ufaklık ile benimki arasında pek fark yoktu ama ben hâlâ bir ohh dmedim sanki git gide zorlaşıyor bebek fikri şöyle dursun bir kaza bela başıma geleecek diye eşiminde benimde aklımız çıkıyorNe güzel bebekli hayatbendekiler büyüdü küçük bebek çok seviyorum
İnşallah fayda görürsün canım bol su içmeyi eksik etmeKayısı çayı bana da iyi geliyordu ama yok bu sefer fayda etmedi karnım öyle Bi şiştiki artık
Yarına kadar çıkamazsam alayım aktardan malum bugün kapalı heryer
Bunu da deneyeyim ama 6 saat açlık demiş kahvaltı yapalı 1 saat anca oldu. Akşama doğru deneyeyim artık
Canım 21 aralıkta kaptım o illeti yeni sayılır antikorlarım yerindeGeçmiş olsun canım ne kadar oldu covid atlatalıve evlendin mi azıcık dedikodu yapak
Oh diyemedim bende zaten, ama bi tık tabi rahatım. Evde çok sıkılıyorlar elimden geldiğince eğlendirmeye çalışıyorum covid dönemimde çok zorlandım ikisi de aynı anda ateşlendiSenin ufaklık ile benimki arasında pek fark yoktu ama ben hâlâ bir ohh dmedim sanki git gide zorlaşıyor bebek fikri şöyle dursun bir kaza bela başıma geleecek diye eşiminde benimde aklımız çıkıyor
Aslında benimde cok sporum yok vakit bulamiyorum buldukça leslie yapmaya calısıyorum. Ama bu hafta hergun yapacagım kendime sart koydum.Aynen cnm benim içinde şart gecen hafta kötü Bi hafta geçirdim ama bu hafta tam motive yım sen hangi sporları yapıyorsun farklı denediğim varmı?
Ah canım çok çok geçmiş olsun bu hastalıkta benimde en korktuğum o zaten çocukla aynı evde nasıl olacak nasıl olur vsCanım 21 aralıkta kaptım o illeti yeni sayılır antikorlarım yerindeyok bal nişanlandım. Tam nişanlanacakken damat covid oldu erteledik falan ama sonunda taktık yüzükleri Nisan ayında düşünüyoruz bakalım kısmetse hayırlısıyla
Oh diyemedim bende zaten, ama bi tık tabi rahatım. Evde çok sıkılıyorlar elimden geldiğince eğlendirmeye çalışıyorum covid dönemimde çok zorlandım ikisi de aynı anda ateşlendiben bir odadayım onlar annemle bir odada acaba virüs onlara geçti mi anneme geçecek mi derken sıkıntılı günler atlattık. Neyseki ne çocuklara nede anneme bulaşmadı. Çocuklara bulaştıysa da 1 ateşle kurtardık herhalde bilemiyorum ki bu nasıl bişey
MerhabaBen henüz tartılmadım, o yüzden tam net bilmeden hedef vermem çok doğru olmaz sanki. Rahatsızlığım sebebiyle de bu hafta doktora gitmem gerekiyor (insülin direnci) ona başlamadan kilo verme şansımda pek yokAma dün gruba geldiğim gibi bugün regl oldum demekki önce bir istek ve bir adım gerekiyormuş valla
Ama yine de yarın tartılıp paylaşayım hedefimi de (fotoğraflı şekilde kullanıcı adı ve hedefi yazmam gerekiyor galiba gördüğüm kadarıyla)
Gruba şuan pek yazamıyorum okuyup öğrenmeye çalışıyorum yanlış birşey yapmamak için :)
İnşallah bal zaten öyle büyük bir organizasyon olmayacak sessiz sedasız halledicezAh canım çok çok geçmiş olsun bu hastalıkta benimde en korktuğum o zaten çocukla aynı evde nasıl olacak nasıl olur vsAllah bir daha yaşatmasın atlatmışsınız çok şükür
Nişanınızda hayırlı uğurlu olsunAllah tamamına erdirsin canım Nisan ayına herşey bitsin yada biraz normalleşsin inşallah
Valla ben de özledim. Enerjisi güzel insanlardan biriydi.Evet dün 30bini görünce aklıma heöen Ceylan geldi benimde
Nerde ne yapar acaba
Çağırayım
Geldiiim ballı lokmalarım utanarak geliyorum ama sonuç itibariyle geldimY yenibirben25 idi 30000 yürüyen canım,benim de aklımaCeylansnn geldi koltuk sallaniiiii Ceylan çabuk gel
Tüh yaaa bizde takımı kapatmıştıkGeldiiim ballı lokmalarım utanarak geliyorum ama sonuç itibariyle geldim
Oyy inşallah kuzu. Zaten Hatay ı görmeyi çok istiyorumPandemi bitsin toplanalımben de severim gezmeyi ama is guc hep engel bana uzak bi yere gidemem uzun izin alamam falan
Kiyamam ya cok haklisin bunaliyoruz
Allah kolaylık versin canım.belmayne benim de bu sene 6 dersim var bir tane de proje dersim rapor hazırlıyoruz onda da bi de son sınıf olunca ve uzaktan olunca zorlayabildikleri kadar zorluyorlar
Çok geçmiş olsun canım. Zor geçiyor bu illet.İyiyim şükür canım, covidten sonra baş ağrısı gelmeye başladı bana 2 günde 1 aslında bir doktora gitmem lazım ama bu şartlarda zor
Canım sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı zeytin yağı deneyebilirsin ama doğal olması gerek.Kızlaaar bana Bi çözüm bulun nolur. Çarşamba dan beri tuvalete çıkamıyorum bugün baya rahatsız etti artık beni. Bikaç şey denedim ama yok yani
Aynı bizSenin ufaklık ile benimki arasında pek fark yoktu ama ben hâlâ bir ohh dmedim sanki git gide zorlaşıyor bebek fikri şöyle dursun bir kaza bela başıma geleecek diye eşiminde benimde aklımız çıkıyor
Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin. Çok mutlu olun inşallahCanım 21 aralıkta kaptım o illeti yeni sayılır antikorlarım yerindeyok bal nişanlandım. Tam nişanlanacakken damat covid oldu erteledik falan ama sonunda taktık yüzükleri Nisan ayında düşünüyoruz bakalım kısmetse hayırlısıyla
Oh diyemedim bende zaten, ama bi tık tabi rahatım. Evde çok sıkılıyorlar elimden geldiğince eğlendirmeye çalışıyorum covid dönemimde çok zorlandım ikisi de aynı anda ateşlendiben bir odadayım onlar annemle bir odada acaba virüs onlara geçti mi anneme geçecek mi derken sıkıntılı günler atlattık. Neyseki ne çocuklara nede anneme bulaşmadı. Çocuklara bulaştıysa da 1 ateşle kurtardık herhalde bilemiyorum ki bu nasıl bişey