Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada o 30.000 adımı atan kimdi arada senin yazdığını gördüm kaybettim sonra mesajı S Suskunhanim 🙈 Arkadaşlar yürürken biraz insaflı olun 30.000 adım nedir ne yapıyorsunuz nasıl oluyor o 30.000 yahu!😂😂😂 İnsanız insannn....🙈
Bizim Ceylan vardı hatırlarsınız El_Em El_Em Mehfam Mehfam o da böyle 32.000 adımlar falan yürürdü. Sen nesin derdim aklım asla almazdı😂
@Ceylansnn nerelerdesin canım balımmmm özledik seni de dön yuvana sen de hadi!😍
benim o şahıs :KK70: izun zamandır yürüyorum. bide forumda adım yarışmasındayım. dişli bir arkadaşımız var fazla yürümem gerek. 😂😂😂

:duduk::duduk:Gelsin cezalarrrr

Simit tam mıydı ? Öyleyse ikisi için 120 puanl karşılığı bugün spor bekliyorum 👀

Neden canım ? Beni yaptığım spor tablosundan bahsediyorsun değil mi ?

30 puan

40 puan toplam 70 puanlık spor bekliyorum canım ✌️

50 puan 👀

60 puandı ama sen fazlasıyla zıp yapmışsın ceza olarak o yüzden ekstra vermiyorm umarım gitmiştir 🙈
Evet o tablodan bahsediyorum canım,spor düzenli yapamam muhtemelen diye. Yaparsam yazarım ama listede olma sorumluluğu beni gerer şimdi😄

canım ben 8 ocak menüsünüde paylaşmıştım. paylaşınca senide etiketlemem gerekiyormu?
Sen yazdığında Mehfam Mehfam çoktan mevcut listesini paylaşmıştı canım en geç sabah erkenden mümkünse aynı gün günün menülerinin yazılmış olmasını bekliyoruz geriye dönük düzeltme yapmıyoruz :)

Sonraki yazmaları da reyyanı ve beni etiketlersen kolaylık olur bizim için 🤗

Bu arada o 30.000 adımı atan kimdi arada senin yazdığını gördüm kaybettim sonra mesajı S Suskunhanim 🙈 Arkadaşlar yürürken biraz insaflı olun 30.000 adım nedir ne yapıyorsunuz nasıl oluyor o 30.000 yahu!😂😂😂 İnsanız insannn....🙈
Bizim Ceylan vardı hatırlarsınız El_Em El_Em Mehfam Mehfam o da böyle 32.000 adımlar falan yürürdü. Sen nesin derdim aklım asla almazdı😂
@Ceylansnn nerelerdesin canım balımmmm özledik seni de dön yuvana sen de hadi!😍
Evet dün 30bini görünce aklıma heöen Ceylan geldi benimde 🤭
Nerde ne yapar acaba👀

Ayy ne cazip bir teklif 😍 toplayıp bohçamı yola çıkasım geldi😂 bitse şu pandemi şöyleee toplaşsak ne güzel olur 😍😍
Ya ben çok pis gezenti bir tipim aslında. Böyle eve kapanınca fenalık geliyor da diyorum buna da şükür. Sabredeceğiz 🤷‍♀️ Ama arada cama çıkıp bağırma hissiyatı gelmiyor değil yani 😂😂
Pandemi bitsin toplanalım 😍 ben de severim gezmeyi ama is guc hep engel bana uzak bi yere gidemem uzun izin alamam falan 😂
Kiyamam ya cok haklisin bunaliyoruz 🙈

Kızlar günaydın 💞

belmayne belmayne ay allah kolaylık versin valla benim de final sınavlarım başlayacak 1 hafta sonra ama sanki hiç hazır değilim sanki hiç çalışmamış gibi kendimi rahatsız hissediyorum😂
Allah zihin açıklığı versin canım. Yüksek Lisans daha keyifli ama 😊 lisansta 10 11 dersim olurdu dönemde. İnektim bir de 😂😂 beynim dönerdi. Şimdi en azından tek bir konuya odaklıyım. Bu daha keyif veriyor 👍
Yok yav😂Sadece listeleri @Nikinik hazırlıyor, kimse birbirinin adımını bilmeyince daha çok yürümeye çalışıyor falan😂ya da birincinin 30000 yürüdüğünü bilmeyince hevesi kaçmıyor😂😂
Misal ben o adım mesajını atarken bı yuruyesim gelir ki sorma🙈bildirim saati 22.00 olsa ve 23.00te açıklamada en az 6000 adım daha eklenir😂

Öyle bir video var ya, benim deeeeee cevabını alıyor adam😂😂
Aaa Görmedim. Bi izleyeyim 😂😂 Hep delirdik valla 😂😂

Ortim benim ders çalışmalarım saatlerce olmuyor günü gününe çalışınca sabahtan bi tekrar ettim gün içinde de başka derslere bakıp sporumu yapıp günü kapatırım😍sen neler yapacaksın bugün😊
İyi yapmissin canim 🥰
Ben de ortalik toplicam camasir yikicam yemek yapcam az kitap okurum spor yaparim yarin mesai var bugun de evde mesai 🤷🏻😂

X