Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim kuzucum. Aslında çok keyif alıyorum hocayla deslerimizden de tez çalışmamdan da. Ama şu sıkışmışlık ve hiçbir şeye yetişememe hissiyatı beni bitiriyor. Kafam 1500😂😂 Şöyle bir dağıtmaya ihtiyacım var da ülke müsait değil 😂😂
gel canım buralara kafa dağıtalım beraber :KK19: benim de cok ihtiyacım var gecen haftalarda annemle otele gittik döner dönmez işe dalınca esamesi kalmadı aklımda iznimin :/

gel canım buralara kafa dağıtalım beraber :KK19: benim de cok ihtiyacım var gecen haftalarda annemle otele gittik döner dönmez işe dalınca esamesi kalmadı aklımda iznimin :/
Ayy ne cazip bir teklif 😍 toplayıp bohçamı yola çıkasım geldi😂 bitse şu pandemi şöyleee toplaşsak ne güzel olur 😍😍
Ya ben çok pis gezenti bir tipim aslında. Böyle eve kapanınca fenalık geliyor da diyorum buna da şükür. Sabredeceğiz 🤷‍♀️ Ama arada cama çıkıp bağırma hissiyatı gelmiyor değil yani 😂😂

9 Ocak

11.00
1 yumurta 1 yk yulaf ezmesi yeşillik baharatla omlet
1 dilim cecil peyniri
1 ceviz 1 incir yarım ck tahin

16.30
1 bardak kefir 2 kivi 7 badem

19.00
8 yk karnabahar yemeği 3 yk yogurt
6 yk salata 1 wasa

su 2 lt
spor 25 dk chloe kol dumbell plank vs day 2- 75p.
25 dk full body hit ve lyin abs day 3- 125p.
topl. 200 p.
yarimuhendis yarimuhendis El_Em El_Em
Ortim şahanesin şahane😊💃

gizli derken ciddimisin? :KK48:
Yok yav😂Sadece listeleri Nikinik Nikinik hazırlıyor, kimse birbirinin adımını bilmeyince daha çok yürümeye çalışıyor falan😂ya da birincinin 30000 yürüdüğünü bilmeyince hevesi kaçmıyor😂😂
Misal ben o adım mesajını atarken bı yuruyesim gelir ki sorma🙈bildirim saati 22.00 olsa ve 23.00te açıklamada en az 6000 adım daha eklenir😂
Ayy ne cazip bir teklif 😍 toplayıp bohçamı yola çıkasım geldi😂 bitse şu pandemi şöyleee toplaşsak ne güzel olur 😍😍
Ya ben çok pis gezenti bir tipim aslında. Böyle eve kapanınca fenalık geliyor da diyorum buna da şükür. Sabredeceğiz 🤷‍♀️ Ama arada cama çıkıp bağırma hissiyatı gelmiyor değil yani 😂😂
Öyle bir video var ya, benim deeeeee cevabını alıyor adam😂😂

9 Ocak Cumartesi
Sabah
1dilim peynir
1 tane domates
Yarım salatalık
1 haşlanmıs yumurta
8-9 patates kizartması
2 dilim ekmek

Öğle
Yok

Akşam
2 kase kereviz çorbası
7 yk pazı yemegi
2 bardak şekersiz çay
1 ceviz
2 tane bisküvi

Spor :lessli 3 mil =67.5
15 dk. Bolgesel=37.5
El_Em El_Em Mehfam Mehfam N Naz03
Merhaba ortim menüm gayet güzel sporda yapılmış 💃ohh mis bende yarından itibaren spora devam edicem bizim için bol eksili hafta olur umarım 🤗

Merhaba ortim menüm gayet güzel sporda yapılmış 💃ohh mis bende yarından itibaren spora devam edicem bizim için bol eksili hafta olur umarım 🤗
14.00
4 dilim sucuk1yumurta
16.00
Nescafe
18.30
4yk mantar
2yk kuskus
2 lt su
Inşallah canım bu hafta spora yüklenelim 🏃‍♀️🏃‍♀️sen hiç birşey yememmişsin resmen🙊 boyle giderse hızla erirsin .

9 ocak
12.00
2 haslanmis yumurta
Az peynir
3 zeytin
Yesil cay

16.00
Sutlu filtre kahve
3 hurma
5 cig findik

18.00
Form cay

19.00
3 derisiz pismis tavuk baget
3 kasik yogurt

21.00
Nescafe
1 hurma ( acligi bastirsin diye🙈)

Su 2.5 tl
Spor lislie 3 mil walk 30 dakika

El_Em El_Em Mehfam Mehfam Nikinik Nikinik @Amor-a
Spor icin kimi etkietlicemi karistim hepinizi etiketledim🤭😂
Canim menulerin altina El_Em El_Em Mehfam Mehfam ve ortini ekliyorsun.pazartesi carsamba ve cumartesi gunleri adimlarinizi listeye yazmiyorsunuz.bana ozelden gonderiyorsunuz zaten o gunlar hatirlatma da yapıyoruz 🤗
Bu arada menu de harika 👍👍

X