- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
Zamanla açılıyor insan birde yarimuhendis 55 kg maşallah daha rahat atlar bize göre3000 ipi nasıl atlıyorsunuz yaa ben 50de nefes nefese kalıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamanla açılıyor insan birde yarimuhendis 55 kg maşallah daha rahat atlar bize göre3000 ipi nasıl atlıyorsunuz yaa ben 50de nefes nefese kalıyorum
Ben küçüklükten beri ip atlamayı çok seven birisiydim o yüzden benim için çok zor olmuyor atlarken zevk alıyorum kendi rekorlarımı kırmaya çalışıyorumhiç takılmadan 1000tane ipi tek seferde atladım geçenlerde3000 ipi nasıl atlıyorsunuz yaa ben 50de nefes nefese kalıyorum
Ay ortim chloe diyorsun ya adı geçtikçe bi fena oluyorumsenin dediğin 2021 challenge baktım kendimi hiç hazır hissetmedim o cesaret yok bende şu andaben yapmadım kaptanım chloe yaptırıyo şınav bile çektiriyo
Hoş geldin aramıza en kısa sürede kilolarını verirsin inşallahADINIZ: Miray
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:65
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Ev hanimi
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 / 2 olacak insallahh
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: oldum gecen sene ama devam edemedim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Gebelik surecinde sagliksiz beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Yok sukur
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Saglikli olmak ve eski kiyafetlerime sigabilmek:)
Vayyyyyy bu çok büyük avantaj canım evde nasıl yapıyorsun imkan oluyor mu kolu komşudan ipli atlıyorsun herhalde ?Ben küçüklükten beri ip atlamayı çok seven birisiydim o yüzden benim için çok zor olmuyor atlarken zevk alıyorum kendi rekorlarımı kırmaya çalışıyorumhiç takılmadan 1000tane ipi tek seferde atladım geçenlerde
Kaptanım yok köyde atladım onu sitede evin içinde atlayamam kovuverirler vallaVayyyyyy bu çok büyük avantaj canım evde nasıl yapıyorsun imkan oluyor mu kolu komşudan ipli atlıyorsun herhalde ?
Canım bu sabah 79.5 geldim ben, -2 kg diyorumTempus ( senide ekleyelim istersen )
Ben henüz tartılmadım, o yüzden tam net bilmeden hedef vermem çok doğru olmaz sanki. Rahatsızlığım sebebiyle de bu hafta doktora gitmem gerekiyor (insülin direnci) ona başlamadan kilo verme şansımda pek yok Ama dün gruba geldiğim gibi bugün regl oldum demekki önce bir istek ve bir adım gerekiyormuş valla
Ben beterin beteri var mantıgı guduyorum sanırım.kendime bakıp aslinda o kadarda kilolu degilim diyorum. Olaya degil yemege kitleniyorum kafamda surekli bizdeki porsiyonlar kücuk mu acaba bu yemek orada ne kadar. Bu adam bunu yiyecek parayi nerden buluyor gibi deli sorular dolanıyor. sonra onun yiyemeyip agladıgı pizzayı ben yiyorum onun yerine
merhaba. evet ortiyiz menü paylaştınmı? şimdi bakıcam menülere.Y yenibirben25 Merhaba canım biz ortiymişiz galiba
ben şimdi atıyorum.Kizlar walk challenge icin son dakikalar.. cok az mesaj geldi hanı nerde yuruyenler
Yok canım paylaşmadım ama pek iç açıcı değil henüz adapte olamadım galiba. Benim sıkıntım şuan galiba sağlıklı birşeyler yemekten ziyade saat olarak aşırı dengesiz beslenmek. Sen paylaştın mı ?merhaba. evet ortiyiz menü paylaştınmı? şimdi bakıcam menülere.
Ortaginin ve istedigin menuleri yorumlayabilirsinherkesinmi menüsünü yorumlayacağım yoksa birtek ortağımım menüsünümü?
hayır şimdi paylaşağımYok canım paylaşmadım ama pek iç açıcı değil henüz adapte olamadım galiba. Benim sıkıntım şuan galiba sağlıklı birşeyler yemekten ziyade saat olarak aşırı dengesiz beslenmek. Sen paylaştın mı ?
tamam teşekkür ederim.Ortaginin ve istedigin menuleri yorumlayabilirsin
Beni direk yerden yere vurabilirsin Menüm menü değil, henüz uyku saatlerimi oturtamadım, ruhsal olarakta biraz sıkıntılı süreçler yaşıyorumtamam teşekkür ederim.
Acaba gruptada insülin direnci sorunu olan var mıdır ? Bu konuda yaşayan birininde deneyimlerini öğrenmek isterim doğru ilerleyebilmek için. Çünkü normal şekilde kilo veremiyorumOrtaginin ve istedigin menuleri yorumlayabilirsin