Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

El_Em gecen hafta tarti olmadigi icin bildirim yapamamistim. Bir onceki hafta 53.8 miydi o zaman 400 gr vermisim gorunuyor.

Ayy iyi bari notadan kurtulmuşuz kaptanım. Kilo veren veremeyen bu yolda çabalayan herkesi tebrik ederim kızlar
Evet, astroloji egitimi almistim. Harita yorumu bakabiliyorum. Firsat buldukca buradaki arkadaslara da baktim.
Aaa ne güzel müsait olduğunda ben de girsem sıraya baya merak ettim de

Canim listeye girisin icin de bu haftaki fotografli bildirim baz aliniyor cebebilirsen ekle canim nick ve tarihle yoksa ertelenir
ama artı çıkarım şuan tekrar tartılıp foto çeksem.sorun olur mu sabahtan beri yemek yedim şu içtim.yine de problem olmaz dersen hemen çekip sana yollayayim

ama artı çıkarım şuan tekrar tartılıp foto çeksem.sorun olur mu sabahtan beri yemek yedim şu içtim.yine de problem olmaz dersen hemen çekip sana yollayayim
canım en azından listeye girişin ertelenmesin bu günkü kilon baz alınır. artı da cıksan haftaya daha cok eksi olur ana listede değilsin zaten
şu an çekip atarsan tartıyı nickin ve tarihle çok iyi olur

ORTAKLAR
(01-08 Ocak)
(08-15 Ocak )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.

veeee +250 şer spor puanını kazanan haftanın ortileri 2.040 ortalamayla takımın eski yenilerinden balpamuk ve S Suskunhanim oluyooor. tebrikler canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…