- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 25
Kız telefonla tartılmasaydın en az 200 etki eder telefonKızlar naptıysam fotografı döndüremedim kusura bakmayın
Geçen hafta 64.4
Bu hafta 64.2
Fark -200gr.
Oran yüzde 0.31
Haftaya hedef -700gr.63.5 inşallah
Oy oy oy yuzdeye gel masallah canisiGunaydinlar hatta tunaydinlar
Geçen hafta 84.4
Guncel 82.8
Fark 1.6
Yuzde 1.895
Hedef 82
Tebrikler canim az da olsa eksi eksidirGeçen hafta:69.5
Bu hafta: 69.3
Fark:-200
Yüzde: 0,288
Hedef 68.9
Canimm cok tesekkurlerCanim cok tebrikler dogum gunune ragmen muhtesem sonucyuzden de 1.429 masallah masallah
Canim cok tesekkurlerCanım gayet güzel bir eksi. Neden sıkıyorsun canını.
Canım tebrik ederim. Çok güzel hem de doğumgününe rağmen
Biraz yuru bakalim insallah etki eder ortimÇok güzel sonuç canım tebrik ederim.
Ben dün güzel Bi eksi görmüştüm ama bugün düne göre +400 üm var nasıl oldu anlamadım. Şimdi çıktım dışarı biraz yürüyüp gelicem
Çoraplardan da 100 gr.çıkayım o zamanCanim corapla mi tartiliyosun biz ic camasiriyla tartiliyoruztebrikler canim eksi eksidir
Tartil geri giy kuzuÇoraplardan da 100 gr.çıkayım o zamanher şeyi çıkarırım çorabı çıkarmam.yaz kış Çorapsız donuyorum
Çoraptan 100gr. Telefondan 200gr.düşKız telefonla tartılmasaydın en az 200 etki eder telefon
Allah razi olsun canim ozledik seniAllah acil şifalar versin kuşumablanla yeğenine sevindim
ay ayyy ayyy aşk kuşumm eriyorduuuuu vay vay vay diyetisyene gellmaşallah canım benim tabi harfi harfine uygulayanda da marifet az kaldı 70lere geçicen hepimizi valla tını mını emeklerken biz
aaaa sen de mi izne cnm
Moral bozmak yok haftaya cok guzel eksi geleceginin sinyalleri bunlae haftaya cumaya odaklanGünaydın kızlar. İlk bildirim benden olsun.
Hafta başında 69.2 çıkıp Cuma’ya 69.4 çıkmak... Hem de onca açlığa rağmen... Büyük başarı kendimi tebrik ediyorum!
Az yiyince vucut kendini korumaya mi aliyor acaba sendeGenelde eksi gördün ama değil mi. Tebrik edermBen bir gün öncesinde çok az yiyince sonrası güne şiş çıkıyorum açlıktan dolayı ödem topluyorum muhtemelen bi akiam oy çok yedim yarına artıyım kesin diyorum güzel eksi görüyorum ,az yedim eksiyim diyince ya sabit ya artı çıkıyorum
Tahinli pekmez benim korkulu ruyam yaa dayanamiyorumbayıldım gece gece leslie 3 miles yapmana ben hergun öğlen bi saatten fazla yürüyorum .her gece söz veriyorum kendime geceleri de leslie yapcam diye birtürlü olmadi
ayyy bu tahin pekmezi kim icat etti benim de favorimmm
Gayet guzel eksi tebrik ederimSabah 6.30da uyandığımda 58.7 idi bu kadar indi.
Bu hafta fark ettiğim noktalar 1) pazartesi yediğim nohutun tartıya +500yansidigini fark ettim, bu hafta bı kez de salata olarak deneyip gerekirse uzak duracağım.
2) Salata tüketimde akşam yemeklerinde sabah wc problemim olmuyor,yoğurt tuketince oluyor,nedenini bilemedim
3)akşam su tüketimim azalınca da WC problem.
Haftaya hedefimi minik tutmaya karar verdim zaten regl geliyorhedefim 58.00
Geçen hafta 59.2 idi
Güncel 58.5
Fark -700
El_Em Nikinik @balpamuk
Haftaya cumaya odaklan canim guzel eksi gelecektir merak etme.GÜNAYDINLAR ..@balpamuk al benden de o kadar o kadar dikkate etmeme rağmen perşembe sabah tartıldığımda tabi uyanır uyanmaz tartılmamıştım iyice kendime gelince tartıldım 57,7 iken bugün malesef işe geleceğimden uyandıktan 15 dk sonra tartılıp çıkmam gerektiğinden +geldim moralimi bozacaktım ama vazgeçtim çünkü biliyorum ki hedefime varmış durumdayım tartı + göstersede
geçen cuma : 58
bugün: 58,1
fark +100
ama bu gerçek olamaz :) çünkü günlerdir açımEl_Em @hawar Mehfam Nikinik siz nedersiniz bu duruma
Regl doneminde -100 buyuk basariEvet kızlar - 100 gr ile karşınızdayım
Adet döneminde olduğum için az veren candan diyorum artık
Geçen cuma: 69.5
Bu cuma: 69.4
Fark: - 0,1
Yüzde: 0,143
Hedef: 68.9
Artiyla git eksiyle gel canim insallah ozleyecegiz seniEki Görüntüle 2756649
Günaydın canlar
Geçen cuma: 66.3
Bugün :66.8
+500
Hiç bişey olmasa bile kesin bişey oluyorduartı için kusuruma bakmayın gider ayak yaptım yapcagimi
Evet kızlar bişi deneyip gelcem 2 hafta off umm tükanı kapadim
El_Em
Ohoo ben bi omletli kaşarlı tost yaptım akşama kadar acıkmam herhaldeKilo bildirimimizi yaptığımıza göre efsane kahvaltılar başlıyor mu
Zaten gram gram gidiyor artilar var bi de efsane kahvalti miKilo bildirimimizi yaptığımıza göre efsane kahvaltılar başlıyor mu
Ben de birazcık patates kızartması yiyeceğim. Çocuklar ne zamandır istiyordu özellikle cumayı bekledim yapmak için:) ama bu haftsonu özellikle kaçırmamaya çalışacağım geçen hafta o beni baya yavaşlattıOhoo ben bi omletli kaşarlı tost yaptım akşama kadar acıkmam herhalde
Masallah canimGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
Gecen cuma 87.2
Bu cuma 85.8
Fark 1.4
Yuzde 1.606
Eki Görüntüle 2756647
yarimuhendis El_Em
Hedefimi düşük tutucam 3 haftadir haftalik 1.5 civari gitti
Hedefim 85.2
Olsun canim moral bozmak yok artida degilsin
Eksi eksidirGunaydinlar tarti beni hic mutlu etmedi bu sabah ama insallah sizleri mutlu etmistir tartilariniz
Baslangic 79.4
Guncel 78.7
Tebrikler
Tebrikler canimKızlar naptıysam fotografı döndüremedim kusura bakmayın
Geçen hafta 64.4
Bu hafta 64.2
Fark -200gr.
Oran yüzde 0.31
Haftaya hedef -700gr.63.5 inşallah
Haftaya da sen beni desteklersinVuu ortim muhteşem
Seni etiketlemeyi unuttum ya. Ben bu hafta eksimle destekleyemedim seni.Haftaya inşallah
Tebrikler canimGeçen hafta:69.5
Bu hafta: 69.3
Fark:-200
Yüzde: 0,288
Hedef 68.9
Tesekkur ederim canimOy oy oy yuzdeye gel masallah canisi
Tebrikler canim az da olsa eksi eksidir
Hosgeldin canim bu ara hep eskilerden dönüş varSelam kızlar,
Uzun zaman oldu buraya gelmeyeli.
Umarım herkes iyidir. En son kaç kiloda bırakmıştım hatırlamıyorum.Eğer kabul ederseniz geri dönebilir miyim aranıza.
Hoşgeldiniz aramiza saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz insallahSelam kızlar,
Uzun zaman oldu buraya gelmeyeli.
Umarım herkes iyidir. En son kaç kiloda bırakmıştım hatırlamıyorum.Eğer kabul ederseniz geri dönebilir miyim aranıza.
Dışarıdayım canım biraz daha yürüyeyim gelicem. Dün _600 düm bugün _200 canım sıkıldı inşallah ödemdir de atarım yürüdükçe
İnsallah gider canim olsun hergun farkli bisey cikabiliyorDışarıdayım canım biraz daha yürüyeyim gelicem. Dün _600 düm bugün _200 canım sıkıldı inşallah ödemdir de atarım yürüdükçe