Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaa sessiz sedasız izne mi çıkıyorsun sen bakim

Günaydın cnm şimdi gördüm yazdığını hayırdır bir problemmi var neden izne ayrılıyorsun?

Tebrik ederim canım çok güzel sonuç
Canım bozma moralini +100 bişi değil gider hemencecik. Ama senin ki bu hafta biraz koruma diyeti gibi oldu yanlış hatırlamıyorsam. Önümüzdeki hafta için hafta sonundan itibaren kaçamakları biraz daha az tut. Eminim güzel bir eksi gelecek

Aaa sessiz sedasız izne mi çıkıyorsun sen bakim

Günaydın cnm şimdi gördüm yazdığını hayırdır bir problemmi var neden izne ayrılıyorsun?
Biraz sessiz oldu ama dönüşü sesli yapcam ortim problem kilom bı turlu belli bi kalibreyi gecemiyor onu ayarlayacagim ama buradayken risk alamıyorum geri dönüşte hiç yoksa bı -700 ile dönmek istiyorum

Biraz sessiz oldu ama dönüşü sesli yapcam ortim problem kilom bı turlu belli bi kalibreyi gecemiyor onu ayarlayacagim ama buradayken risk alamıyorum geri dönüşte hiç yoksa bı -700 ile dönmek istiyorum
İnşallah canım benim. Gönlüne göre olsun her şey
Buraları boş bırakma ama özleriz
Arada tarhana kaynatıp kulaklarımı çınlat

Fark da tespitlerin de çok iyi canım. Hiç kendimi böyle incelememiştim bu hafta ben de bi bakayım.çünkü benim dr bazen wc çok rahat oluyo bazen değil

Canim izne ayriliyosun galiba insallah guzelce motive olursun bu hafta menuler biraz karbonhidratliydi olsun toparlar gelirsin insallah bizi unutma

Çok geçmiş olsun canım zorlama kendini bilmiyordum
Günaydın kızlar. İlk bildirim benden olsun.
Hafta başında 69.2 çıkıp Cuma’ya 69.4 çıkmak... Hem de onca açlığa rağmen... Büyük başarı kendimi tebrik ediyorum!
Moralini bozma canım hafta başında ödemi atıp tartılmışsındır belki çok fark yok 100 200 ödem olabiliyor
Protein kabızlık yapıyordur belki canım bende de öyle yapar tebrikler güzel eksi oraya odaklan
Muhtemelen ondan bende sabah ödemli kalkarım
Evet kızlar - 100 gr ile karşınızdayım
Adet döneminde olduğum için az veren candan diyorum artık
Geçen cuma: 69.5
Bu cuma: 69.4
Fark: - 0,1
Yüzde: 0,143
Hedef: 68.9
Olsun canım tebrikler

Evet kızlar - 100 gr ile karşınızdayım
Adet döneminde olduğum için az veren candan diyorum artık
Geçen cuma: 69.5
Bu cuma: 69.4
Fark: - 0,1
Yüzde: 0,143
Hedef: 68.9

İnşallah canım benim. Gönlüne göre olsun her şey
Buraları boş bırakma ama özleriz
Arada tarhana kaynatıp kulaklarımı çınlat
Yapcam yapcam muhakkak bı gülerim aklıma gelip senin için kıyma da katicam
Tebrikleeeer kızlar harikasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…