Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar gunaydin

gecen cuma:66.50
Bugun:65.55
Fark: 950 gram
Yuzde:1.42
Haftaya hedef: 65

El_Em El_Em ummhnisa ummhnisa

Eklentiler

• 6293B9E0-3F8C-4554-93AD-8F74B53D6C85.jpeg
    6293B9E0-3F8C-4554-93AD-8F74B53D6C85.jpeg
    59,4 KB · Görüntüleme: 25
Eki Görüntüle 2756649

Günaydın canlar
Geçen cuma: 66.3
Bugün :66.8
+500
Hiç bişey olmasa bile kesin bişey oluyordu:KK14:artı için kusuruma bakmayın gider ayak yaptım yapcagimi 👀

Evet kızlar bişi deneyip gelcem 2 hafta off umm tükanı kapadim :KK14:

El_Em El_Em
Hayırlısı olsun canım. İnşallah dönüşün güzel bir eksiyle olur 🙏
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar 🌺
Gecen cuma 87.2
Bu cuma 85.8
Fark 1.4
Yuzde 1.606
Eki Görüntüle 2756647

yarimuhendis yarimuhendis El_Em El_Em
Hedefimi düşük tutucam 3 haftadir haftalik 1.5 civari gitti 🤸
Hedefim 85.2
Tebrik ederim Canımcım 😍😍
Geçen perşembe: 55.9
Bu cuma : 55.9
Fark yok yüzdem sıfır🙁
Haftaya hedef 55.6
Namaria Namaria El_Em El_Em çok üzgünüm ortim ve kaptanım🙁
Canım sıkma canını arada olacak böyle. Çok güzel gidiyorsun. bozmadan devam et. Veremiyorum diye de çok kısma. Ben de yaşadım aynısını ve vermedikçe kıstım. O daha kötü oluyor.

DeryaOnDiet DeryaOnDiet zafer64 zafer64 azaydidem azaydidem canlar bugun fotografli ve tarihli nickli bildirimlerinizi bekliyoruz 🥰
Z Zeze34 A asilr kuzular sizin de deneme süreniz doldu guzel eksilerle gelin insallah
Ana listedeki arkadaslar zaten bildirim bekliyoruz 🙃
El_Em El_Em kaptanimizi yormayalim bugün yolda 😍
Herkes ortisini durtsun hadi bakalim bildirimler gelsin akşama haftanin orti kazananlarini aciklicam :rolleyes:

Tam gaz devam ortim yapacak bir şry yok biraz sabırlı olmak lazım her hafta aynı olacak değil dimi😊😊kendimi motive ediyorum böylece😂😂
Aynen canim menulerinde sekerli hamurisi karbonhidrat vs olsa da sabit gelsen kotu ama guzel bi listeyle sabit gelmek haftaya guzel bir eksi geleceginin habercisi iyi yonunden bakalim 🥰💞

selam kizlar bol eksili bir cuma olsun insallah:)

ben bir kac gundur abimlerdeydim, allahim nasil kilo almisim🙄 ya normal yemek yemedik ki, mantilar cig borekler... takima donmus olsaydim kaptan kalp krizi gecirirdi🤣🤣🤣 bugunden itibaren basliyorum yogurt yulaf yemelere...
Canim ozledik aklimda hala o muhtesem oncesi sonrasi fotograf var 😍
Basla canim toparlamazsak ucu acilip gidiyo 🤣

kayinpederimin nogay çayı vardır.tereyagli sütlü çay ici ne bikac şey daha da ekliyordu.cok doyurucu demisti bazen kahvaltı niyetine içiyormuş ona benzettim senin kahveyi de

ne güzel şu içmişsin ben kış mevsiminde 3 u gecemiyorum zaten 3 olursa şükür diyorum
Emziriyorum ya canim ger emzirmeden sonra iciyirum

DeryaOnDiet DeryaOnDiet senin kilo ne durumda gerçi senin de buraya geleli henüz 1 hafta olmamıştı ama .
bi de hala listen gelmedi mi
Yok canim ya diyetisyen en gec cumaya kadar demisti. Bekliyorum. Bugun aksama kadar gondermezse yazarim yarin.
Bennpek verememisim. Ama normal farkindayim azaltmam lazim. 78dim. 77.70 im birazdan atarim fotografla.

Kizlar gunaydin

gecen cuma:66.50
Bugun:65.55
Fark: 950 gram
Yuzde:1.42
Haftaya hedef: 65

El_Em El_Em ummhnisa ummhnisa
Çok güzel sonuç canım tebrik ederim.
Ben dün güzel Bi eksi görmüştüm ama bugün düne göre +400 üm var nasıl oldu anlamadım. Şimdi çıktım dışarı biraz yürüyüp gelicem

Canim neden öyle diyosun muhtesem baslangic 🥰 tebrik ediyorum 0.882 yuzden var 😍
Canim pazartesi 79.4 le basladim carsamba gunu78.4 gordum ve dunden sabittim 78.4 bugunde arti 78.7 gorunce canim skildi ve yediklerimede cok dikkat ettim dun azcikda olsa yuruyus yaptim bi onceki gunde ama yetmedi sanirim benim adam akilli bi spora baslamam lazim🙈
Canım gayet güzel bir eksi. Neden sıkıyorsun canını. 🙏💞

Canım tebrik ederim. Çok güzel hem de doğumgününe rağmen 😍
Bana az geldi sanirim bilemiyorum dune gore arti geldim sanirim ondan😔🙈

X