Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım. İnşallah dönüşün güzel bir eksiyle olurEki Görüntüle 2756649
Günaydın canlar
Geçen cuma: 66.3
Bugün :66.8
+500
Hiç bişey olmasa bile kesin bişey oluyorduartı için kusuruma bakmayın gider ayak yaptım yapcagimi
Evet kızlar bişi deneyip gelcem 2 hafta off umm tükanı kapadim
El_Em
Tebrik ederim CanımcımGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
Gecen cuma 87.2
Bu cuma 85.8
Fark 1.4
Yuzde 1.606
Eki Görüntüle 2756647
yarimuhendis El_Em
Hedefimi düşük tutucam 3 haftadir haftalik 1.5 civari gitti
Hedefim 85.2
Canım sıkma canını arada olacak böyle. Çok güzel gidiyorsun. bozmadan devam et. Veremiyorum diye de çok kısma. Ben de yaşadım aynısını ve vermedikçe kıstım. O daha kötü oluyor.
Tam gaz devam ortim yapacak bir şry yok biraz sabırlı olmak lazım her hafta aynı olacak değil dimikendimi motive ediyorum böyleceCanim spor ödemi bence yoksa menulerin gayet iyiydi hic moralini bozma haftaya boye devam edersen cok guzel bir eksi gelecek
Aynen canim menulerinde sekerli hamurisi karbonhidrat vs olsa da sabit gelsen kotu ama guzel bi listeyle sabit gelmek haftaya guzel bir eksi geleceginin habercisi iyi yonunden bakalimTam gaz devam ortim yapacak bir şry yok biraz sabırlı olmak lazım her hafta aynı olacak değil dimikendimi motive ediyorum böylece
Canim ozledik aklimda hala o muhtesem oncesi sonrasi fotograf varselam kizlar bol eksili bir cuma olsun insallah:)
ben bir kac gundur abimlerdeydim, allahim nasil kilo almisim ya normal yemek yemedik ki, mantilar cig borekler... takima donmus olsaydim kaptan kalp krizi gecirirdi bugunden itibaren basliyorum yogurt yulaf yemelere...
Emziriyorum ya canim ger emzirmeden sonra iciyirumkayinpederimin nogay çayı vardır.tereyagli sütlü çay ici ne bikac şey daha da ekliyordu.cok doyurucu demisti bazen kahvaltı niyetine içiyormuş ona benzettim senin kahveyi de
ne güzel şu içmişsin ben kış mevsiminde 3 u gecemiyorum zaten 3 olursa şükür diyorum
Canim neden öyle diyosun muhtesem baslangic tebrik ediyorum 0.882 yuzden varGunaydinlar tarti beni hic mutlu etmedi bu sabah ama insallah sizleri mutlu etmistir tartilariniz
Baslangic 79.4
Guncel 78.7
Canım gayet güzel bir eksi. Neden sıkıyorsun canını.Gunaydinlar tarti beni hic mutlu etmedi bu sabah ama insallah sizleri mutlu etmistir tartilariniz
Baslangic 79.4
Guncel 78.7
Canım tebrik ederim. Çok güzel hem de doğumgününe rağmen
Yok canim ya diyetisyen en gec cumaya kadar demisti. Bekliyorum. Bugun aksama kadar gondermezse yazarim yarin.DeryaOnDiet senin kilo ne durumda gerçi senin de buraya geleli henüz 1 hafta olmamıştı ama .
bi de hala listen gelmedi mi
Gunaydinlar hatta tunaydinlar
Geçen hafta 84.4
Guncel 82.8
Fark 1.6
Yuzde 1.895
Hedef 82
Canim pazartesi 79.4 le basladim carsamba gunu78.4 gordum ve dunden sabittim 78.4 bugunde arti 78.7 gorunce canim skildi ve yediklerimede cok dikkat ettim dun azcikda olsa yuruyus yaptim bi onceki gunde ama yetmedi sanirim benim adam akilli bi spora baslamam lazimCanim neden öyle diyosun muhtesem baslangic tebrik ediyorum 0.882 yuzden var
Bana az geldi sanirim bilemiyorum dune gore arti geldim sanirim ondanCanım gayet güzel bir eksi. Neden sıkıyorsun canını.
Canım tebrik ederim. Çok güzel hem de doğumgününe rağmen
Canim corapla mi tartiliyosun biz ic camasiriyla tartiliyoruz tebrikler canim eksi eksidirKızlar naptıysam fotografı döndüremedim kusura bakmayın
Geçen hafta 64.4
Bu hafta 64.2
Fark -200gr.
Oran yüzde 0.31
Haftaya hedef -700gr.63.5 inşallah