Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Saolun, umarım bu sefer hedefime ulaşırım. Şu aralar 62- 64 arası gidip geliyorum. Bu Pandemi mahvetti beni
Pandemi herkeei mahvetti ama firsata cevirebiliriz sporla diyetle
Kendimi tanitayim ismim Almıla temmuzdan beri yarismadayim bir mezuniyetim var uc aydir da 5. takimdayim baya gitti kilolar

Kaptanım yuzdeyi hesaplayamadım cok yogunum bir el atıver.
Gecen hafta 79.9
Bu hafta 78
Fark +100
El_Em

Eklentiler

• 20210108_093635.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar naptıysam fotografı döndüremedim kusura bakmayın
Geçen hafta 64.4
Bu hafta 64.2
Fark -200gr.
Oran yüzde 0.31
Haftaya hedef -700gr.63.5 inşallah
Yine klasik don muhabbetimizi yapalım canım free takılıyoruz biz tartı üstünde
Geçen hafta:69.5
Bu hafta: 69.3
Fark:-200
Yüzde: 0,288
Hedef 68.9
Tebrik ederim canım. Eksi eksidir
Kilo bildirimimizi yaptığımıza göre efsane kahvaltılar başlıyor mu
Ben 12 yi bekliyorum ama fiks menümden şaşmam ama ekmek yapacağım 1 iki dilim yerim
Selam kızlar,
Uzun zaman oldu buraya gelmeyeli.
Umarım herkes iyidir. En son kaç kiloda bırakmıştım hatırlamıyorum. Eğer kabul ederseniz geri dönebilir miyim aranıza.
Merhabalar hoş geldin
Gecen haftaki kilom: 78
Bugun:77,70
Fark: 300 gr
Yuzde: 0,38
El_Em Nikinik Mehfam zafer64
Tebrik ederim canım
Kaptanım yuzdeyi hesaplayamadım cok yogunum bir el atıver.
Gecen hafta 79.9
Bu hafta 78
Fark +100
El_Em
Canım fark - 1900 değil mi

Pandemi herkeei mahvetti ama firsata cevirebiliriz sporla diyetle
Kendimi tanitayim ismim Almıla temmuzdan beri yarismadayim bir mezuniyetim var uc aydir da 5. takimdayim baya gitti kilolar
Memnun oldum, ben elif. Galiba en son Nisan'da buradaydım. Pandeminin başından beri Spor yapamıyorum. Bu mahvetti beni. Yoksa Yememde pek bi şey yok aslında ama onda da Hafta sonları yasağı sıkıntı oldu,

Memnun oldum, ben elif. Galiba en son Nisan'da buradaydım. Pandeminin başından beri Spor yapamıyorum. Bu mahvetti beni. Yoksa Yememde pek bi şey yok aslında ama onda da Hafta sonları yasağı sıkıntı oldu,
Evde yapamiyormusun Elifcim? Ben de salona yazilmistim pandemi sebebiyle biraktim evde yapiyorum

Hoş buldummm

Günaydın kızlar. İlk bildirim benden olsun.
Hafta başında 69.2 çıkıp Cuma’ya 69.4 çıkmak... Hem de onca açlığa rağmen... Büyük başarı kendimi tebrik ediyorum!
Canim yeni gordum eksidesin ama baslangica gore bence gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…