Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayırlısı olsun canım. İnşallah dönüşün güzel bir eksiyle olur
Tebrik ederim Canımcım
Geçen perşembe: 55.9
Bu cuma : 55.9
Fark yok yüzdem sıfır
Haftaya hedef 55.6
Namaria El_Em çok üzgünüm ortim ve kaptanım
Canım sıkma canını arada olacak böyle. Çok güzel gidiyorsun. bozmadan devam et. Veremiyorum diye de çok kısma. Ben de yaşadım aynısını ve vermedikçe kıstım. O daha kötü oluyor.

DeryaOnDiet zafer64 azaydidem canlar bugun fotografli ve tarihli nickli bildirimlerinizi bekliyoruz
Z Zeze34 A asilr kuzular sizin de deneme süreniz doldu guzel eksilerle gelin insallah
Ana listedeki arkadaslar zaten bildirim bekliyoruz
El_Em kaptanimizi yormayalim bugün yolda
Herkes ortisini durtsun hadi bakalim bildirimler gelsin akşama haftanin orti kazananlarini aciklicam

Tam gaz devam ortim yapacak bir şry yok biraz sabırlı olmak lazım her hafta aynı olacak değil dimikendimi motive ediyorum böylece
Aynen canim menulerinde sekerli hamurisi karbonhidrat vs olsa da sabit gelsen kotu ama guzel bi listeyle sabit gelmek haftaya guzel bir eksi geleceginin habercisi iyi yonunden bakalim

Canim ozledik aklimda hala o muhtesem oncesi sonrasi fotograf var
Basla canim toparlamazsak ucu acilip gidiyo

Emziriyorum ya canim ger emzirmeden sonra iciyirum

DeryaOnDiet senin kilo ne durumda gerçi senin de buraya geleli henüz 1 hafta olmamıştı ama .
bi de hala listen gelmedi mi
Yok canim ya diyetisyen en gec cumaya kadar demisti. Bekliyorum. Bugun aksama kadar gondermezse yazarim yarin.
Bennpek verememisim. Ama normal farkindayim azaltmam lazim. 78dim. 77.70 im birazdan atarim fotografla.

Kizlar gunaydin

gecen cuma:66.50
Bugun:65.55
Fark: 950 gram
Yuzde:1.42
Haftaya hedef: 65

El_Em ummhnisa
Çok güzel sonuç canım tebrik ederim.
Ben dün güzel Bi eksi görmüştüm ama bugün düne göre +400 üm var nasıl oldu anlamadım. Şimdi çıktım dışarı biraz yürüyüp gelicem

Canim neden öyle diyosun muhtesem baslangic tebrik ediyorum 0.882 yuzden var
Canim pazartesi 79.4 le basladim carsamba gunu78.4 gordum ve dunden sabittim 78.4 bugunde arti 78.7 gorunce canim skildi ve yediklerimede cok dikkat ettim dun azcikda olsa yuruyus yaptim bi onceki gunde ama yetmedi sanirim benim adam akilli bi spora baslamam lazim
Canım gayet güzel bir eksi. Neden sıkıyorsun canını.

Canım tebrik ederim. Çok güzel hem de doğumgününe rağmen
Bana az geldi sanirim bilemiyorum dune gore arti geldim sanirim ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…