ayy yorum moral oldu çok teşekkür ederim canımSabah erken uyanıp tartılmanın gerçekten etkisi var o minik artı için o yüzden o senden kaynaklı bir şey değil hep iş yüzünden yine dr tebrik ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy yorum moral oldu çok teşekkür ederim canımSabah erken uyanıp tartılmanın gerçekten etkisi var o minik artı için o yüzden o senden kaynaklı bir şey değil hep iş yüzünden yine dr tebrik ederim canım
Bu grup birbirimize moral olmak için var pes ettirmemek için var o yüzden her daimayy yorum moral oldu çok teşekkür ederim canım
Aaa sessiz sedasız izne mi çıkıyorsun sen bakimRegl kaynaklı olabilir orti sıkma yarın uyanınca bol bol yürü evde 2 saat su ve yiyecek yeme öyle tartı bildir olur mu bende geçende -400 fark etmişti böyle. Bu arada çok konuşamadık ilgilenemedim de kusuruma bakma yarın izne cikiyorum yeni bı orti gelecek sana, şimdiden herşey için teşekkürler canimm
Günaydın cnm şimdi gördüm yazdığını hayırdır bir problemmi var neden izne ayrılıyorsun?Regl kaynaklı olabilir orti sıkma yarın uyanınca bol bol yürü evde 2 saat su ve yiyecek yeme öyle tartı bildir olur mu bende geçende -400 fark etmişti böyle. Bu arada çok konuşamadık ilgilenemedim de kusuruma bakma yarın izne cikiyorum yeni bı orti gelecek sana, şimdiden herşey için teşekkürler canimm
Tebrik ederim canım çok güzel sonuçSabah 6.30da uyandığımda 58.7 idi bu kadar indi.
Bu hafta fark ettiğim noktalar 1) pazartesi yediğim nohutun tartıya +500yansidigini fark ettim, bu hafta bı kez de salata olarak deneyip gerekirse uzak duracağım.
2) Salata tüketimde akşam yemeklerinde sabah wc problemim olmuyor,yoğurt tuketince oluyor,nedenini bilemedim
3)akşam su tüketimim azalınca da WC problem.
Haftaya hedefimi minik tutmaya karar verdim zaten regl geliyorhedefim 58.00
Geçen hafta 59.2 idi
Güncel 58.5
Fark -700
El_Em @Nikinik @balpamuk
Canım bozma moralini +100 bişi değil gider hemencecik. Ama senin ki bu hafta biraz koruma diyeti gibi oldu yanlış hatırlamıyorsam. Önümüzdeki hafta için hafta sonundan itibaren kaçamakları biraz daha az tut. Eminim güzel bir eksi gelecekGÜNAYDINLAR .. @balpamuk al benden de o kadar o kadar dikkate etmeme rağmen perşembe sabah tartıldığımda tabi uyanır uyanmaz tartılmamıştım iyice kendime gelince tartıldım 57,7 iken bugün malesef işe geleceğimden uyandıktan 15 dk sonra tartılıp çıkmam gerektiğinden +geldim moralimi bozacaktım ama vazgeçtim çünkü biliyorum ki hedefime varmış durumdayım tartı + göstersede
geçen cuma : 58
bugün: 58,1
fark +100
ama bu gerçek olamaz :) çünkü günlerdir açım El_Em @hawar @_Reyyan @Nikinik siz nedersiniz bu duruma
Aaa sessiz sedasız izne mi çıkıyorsun sen bakim
Biraz sessiz oldu ama dönüşü sesli yapcam ortim problem kilom bı turlu belli bi kalibreyi gecemiyor onu ayarlayacagim ama buradayken risk alamıyorum geri dönüşte hiç yoksa bı -700 ile dönmek istiyorumGünaydın cnm şimdi gördüm yazdığını hayırdır bir problemmi var neden izne ayrılıyorsun?
İnşallah canım benim. Gönlüne göre olsun her şeyBiraz sessiz oldu ama dönüşü sesli yapcam ortim problem kilom bı turlu belli bi kalibreyi gecemiyor onu ayarlayacagim ama buradayken risk alamıyorum geri dönüşte hiç yoksa bı -700 ile dönmek istiyorum
Fark da tespitlerin de çok iyi canım. Hiç kendimi böyle incelememiştim bu hafta ben de bi bakayım.çünkü benim dr bazen wc çok rahat oluyo bazen değilSabah 6.30da uyandığımda 58.7 idi bu kadar indi.
Bu hafta fark ettiğim noktalar 1) pazartesi yediğim nohutun tartıya +500yansidigini fark ettim, bu hafta bı kez de salata olarak deneyip gerekirse uzak duracağım.
2) Salata tüketimde akşam yemeklerinde sabah wc problemim olmuyor,yoğurt tuketince oluyor,nedenini bilemedim
Geçen hafta 59.2 idi
Güncel 58.5
Fark -700
El_Em @Nikinik @balpamuk
Canim izne ayriliyosun galiba insallah guzelce motive olursun bu hafta menuler biraz karbonhidratliydi olsun toparlar gelirsin insallah bizi unutmaEki Görüntüle 2756649
Günaydın canlar
Geçen cuma: 66.3
Bugün :66.8
+500
Hiç bişey olmasa bile kesin bişey oluyorduartı için kusuruma bakmayın gider ayak yaptım yapcagimi
Evet kızlar bişi deneyip gelcem 2 hafta off umm tükanı kapadim
El_Em
Çok geçmiş olsun canım zorlama kendini bilmiyordumAhh kaptanım kıyamam sana ben hafta başı sandalyeden düştüm daha doğrusu sandalye kırıldı kalçam ağrıyor bu hafta spor yapamadım bu yüzden ama senin için sabah leslie yapıcam inş. Eksiyi yakalırım
Moralini bozma canım hafta başında ödemi atıp tartılmışsındır belki çok fark yok 100 200 ödem olabiliyorGünaydın kızlar. İlk bildirim benden olsun.
Hafta başında 69.2 çıkıp Cuma’ya 69.4 çıkmak... Hem de onca açlığa rağmen... Büyük başarı kendimi tebrik ediyorum!
Protein kabızlık yapıyordur belki canım bende de öyle yapar tebrikler güzel eksi oraya odaklanSabah 6.30da uyandığımda 58.7 idi bu kadar indi.
Geçen hafta 59.2 idi
Güncel 58.5
Fark -700
El_Em @Nikinik @balpamuk
Muhtemelen ondan bende sabah ödemli kalkarımGÜNAYDINLAR .. @balpamuk al benden de o kadar o kadar dikkate etmeme rağmen perşembe sabah tartıldığımda tabi uyanır uyanmaz tartılmamıştım iyice kendime gelince tartıldım 57,7 iken bugün malesef işe geleceğimden uyandıktan 15 dk sonra tartılıp çıkmam gerektiğinden +geldim moralimi bozacaktım ama vazgeçtim çünkü biliyorum ki hedefime varmış durumdayım tartı + göstersede
geçen cuma : 58
bugün: 58,1
fark +100
ama bu gerçek olamaz :) çünkü günlerdir açım El_Em @hawar @_Reyyan @Nikinik siz nedersiniz bu duruma
Olsun canım tebriklerEvet kızlar - 100 gr ile karşınızdayım
Adet döneminde olduğum için az veren candan diyorum artık
Geçen cuma: 69.5
Bu cuma: 69.4
Fark: - 0,1
Yüzde: 0,143
Hedef: 68.9
Harikasın canım tebriklerrrGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
Gecen cuma 87.2
Bu cuma 85.8
Fark 1.4
Yuzde 1.606
Eki Görüntüle 2756647
yarimuhendis El_Em
Hedefimi düşük tutucam 3 haftadir haftalik 1.5 civari gitti
Hedefim 85.2
Sabah 6.30da uyandığımda 58.7 idi bu kadar indi.
Geçen hafta 59.2 idi
Güncel 58.5
Fark -700
El_Em @Nikinik @balpamuk
Evet kızlar - 100 gr ile karşınızdayım
Adet döneminde olduğum için az veren candan diyorum artık
Geçen cuma: 69.5
Bu cuma: 69.4
Fark: - 0,1
Yüzde: 0,143
Hedef: 68.9
Yapcam yapcam muhakkak bı gülerim aklıma gelip senin için kıyma da katicamİnşallah canım benim. Gönlüne göre olsun her şey
Buraları boş bırakma ama özleriz
Arada tarhana kaynatıp kulaklarımı çınlat
Tebrikleeeer kızlar harikasınızGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
Gecen cuma 87.2
Bu cuma 85.8
Fark 1.4
Yuzde 1.606
Eki Görüntüle 2756647
yarimuhendis El_Em
Hedefim 85.2
Çok iyisin ortim tebrik ederimGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
Gecen cuma 87.2
Bu cuma 85.8
Fark 1.4
Yuzde 1.606
Eki Görüntüle 2756647
yarimuhendis El_Em
Hedefim 85.2
Teşekkürler kaptanim yola ciktiniz mi hazirliklar tamam miHarikasın canım tebriklerrr
Sagol canimmmYapcam yapcam muhakkak bı gülerim aklıma gelip senin için kıyma da katicam
Tebrikleeeer kızlar harikasınız
Sagol ortim senin bildirimini bekliyorum hadiÇok iyisin ortim tebrik ederim