Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok şükür ablamla yigenimin testi negatif cikti.suan icin enistem de iyi Allah beterinden saklasin cumlemizi
Allah acil şifalar versin kuşum ablanla yeğenine sevindim
ay ayyy ayyy aşk kuşumm eriyorduuuuu vay vay vay diyetisyene gell maşallah canım benim tabi harfi harfine uygulayanda da marifet az kaldı 70lere geçicen hepimizi valla tını mını emeklerken biz
aaaa sen de mi izne cnm

Ortim ya menün çok güzel ben erken uyumuşum bugünyulafı soracaktım ben de ama sorulduğunu gördüm sabaha bol eksiler ibşallah

Ya sorma ben de yufka niye o kadar kalorili anlamadımKomşum getirmişti, nasıl olsa incecik diye yedim ama kalorisi o görünceBileydim devam ederdim kepekli ekmekcigime
Tahin pekmez de tatlı ihtiyacım içinyoksa gözümün önünden gitmiyor şerbetli tatlılar
Bu arada kuaför işini iyi yapmışsın canım,bekle bekle gitmiyor su covid, bı yerden tutunmak gerek

Günaydın kızlar. İlk bildirim benden olsun.
Hafta başında 69.2 çıkıp Cuma’ya 69.4 çıkmak... Hem de onca açlığa rağmen... Büyük başarı kendimi tebrik ediyorum!

Eklentiler

• 168A4539-9D03-49C9-AF38-D70F9AEC307F.jpeg
    90,1 KB · Görüntüleme: 40
Hafta başında 69.2 çıkıp Cuma’ya 69.4 çıkmak... Hem de onca açlığa rağmen... Büyük başarı kendimi tebrik ediyorum!
Genelde eksi gördün ama değil mi. Tebrik edermBen bir gün öncesinde çok az yiyince sonrası güne şiş çıkıyorum açlıktan dolayı ödem topluyorum muhtemelenbi akiam oy çok yedim yarına artıyım kesin diyorum güzel eksi görüyorum ,az yedim eksiyim diyince ya sabit ya artı çıkıyorum

kayinpederimin nogay çayı vardır.tereyagli sütlü çay ici ne bikac şey daha da ekliyordu.cok doyurucu demisti bazen kahvaltı niyetine içiyormuş ona benzettim senin kahveyi de
ne güzel şu içmişsin ben kış mevsiminde 3 u gecemiyorum zaten 3 olursa şükür diyorum

Ben sütün soğumasını bekliyorum mayalayacağım
Bu arada 3 mil Leslie yaptım
Bebek 2 kez uyandı geri uyuttum ama süt hala sıcak
bayıldım gece gece leslie 3 miles yapmana ben hergun öğlen bi saatten fazla yürüyorum .her gece söz veriyorum kendime geceleri de leslie yapcam diye birtürlü olmadi
ayyy bu tahin pekmezi kim icat etti benim de favorimmm

ne çok hurma yemişim ben yerken farkına varmamıştım.bi daha dikkatli olayim

Baktım sizi söndüremedim ben kaçıyorum kuzum su meto yu bı canlandırayim birazda vereyim döncem

Neden öyle oldu acaba canım benim?Cumaya göre yine eksiksin ama değil mi
bayıldım gece gece leslie 3 miles yapmana ben hergun öğlen bi saatten fazla yürüyorum .her gece söz veriyorum kendime geceleri de leslie yapcam diye birtürlü olmadi

ayyy bu tahin pekmezi kim icat etti benim de favorimmm
Kim etti bilmem ama mutluluk sebebi işte

Sabah 6.30da uyandığımda 58.7 idi bu kadar indi.
Bu hafta fark ettiğim noktalar 1) pazartesi yediğim nohutun tartıya +500yansidigini fark ettim, bu hafta bı kez de salata olarak deneyip gerekirse uzak duracağım.
2) Salata tüketimde akşam yemeklerinde sabah wc problemim olmuyor,yoğurt tuketince oluyor,nedenini bilemedim
3)akşam su tüketimim azalınca da WC problem.

Haftaya hedefimi minik tutmaya karar verdim zaten regl geliyorhedefim 58.00

Geçen hafta 59.2 idi
Güncel 58.5
Fark -700
El_Em Nikinik balpamuk

Eklentiler

• IMG_20210108_090657.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 21
GÜNAYDINLAR .. balpamuk al benden de o kadar o kadar dikkate etmeme rağmen perşembe sabah tartıldığımda tabi uyanır uyanmaz tartılmamıştım iyice kendime gelince tartıldım 57,7 iken bugün malesef işe geleceğimden uyandıktan 15 dk sonra tartılıp çıkmam gerektiğinden +geldim moralimi bozacaktım ama vazgeçtim çünkü biliyorum ki hedefime varmış durumdayım tartı + göstersede

geçen cuma : 58
bugün: 58,1
fark +100
ama bu gerçek olamaz :) çünkü günlerdir açım El_Em hawar Mehfam Nikinik siz nedersiniz bu duruma

Eklentiler

• 08.01.2021.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 18
Olsun olsun 700 gr az bir sayı değil pes etmeden yola devam sonuçta eksildin

Sabah erken uyanıp tartılmanın gerçekten etkisi var o minik artı için o yüzden o senden kaynaklı bir şey değil hep iş yüzünden yine dr tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…