- 31 Temmuz 2020
- 19.780
- 59.919
Allah acil şifalar versin kuşumCok şükür ablamla yigenimin testi negatif cikti.suan icin enistem de iyi Allah beterinden saklasin cumlemizi
ay ayyy ayyy aşk kuşumm eriyorduuuuu vay vay vay diyetisyene gellCanlar merhaba diyetisyenrandevum cok guzel gecti onun tartisinda 84.9 ciktim 2 haftada 4.4 kilo gitmis 2.5 kg yagdan kalani sivi
Bu hafta laktozu keselim et tavuk balik vereyim dedi ama hocam peynir falan almistim diyince seni kirmiyim bu hafta normal olsun 2 hafta sonra oyle yapariz dedi haftada 3 gun et tevuk balik iznim var
yarimuhendis ortim
aaaa sen de mi izne cnmRegl kaynaklı olabilir orti sıkma yarın uyanınca bol bol yürü evde 2 saat su ve yiyecek yeme öyle tartı bildir olur mu bende geçende -400 fark etmişti böyle. Bu arada çok konuşamadık ilgilenemedim de kusuruma bakma yarın izne cikiyorum yeni bı orti gelecek sana, şimdiden herşey için teşekkürler canimm
Ortim ya menün çok güzel ben erken uyumuşum bugün7 Ocak
9.30
1 incir 1 ceviz yarım ck tahin
1 yk yulaf ezmezi yeşillik 2 dilim çeçil peyniri
13.00
6 yk lahana yemepği 3 yk yoğurt
6 yk salata 2 dilim cavdar ekmeği
16.30
1 bardak kefir 1 dilim ananas 8 badem
19.00
6 yk ıspanak yemeği 3 yk yogurt
4 yk salata
1 dilim tam bugd. ekmeği
su 2 lt olmadı
spor 3500 adım 35 p. (tarti var diye yapmadım spor ödem olmasın off day)
yarimuhendis El_Em
Ya sorma ben de yufka niye o kadar kalorili anlamadımTam tahin pekmeze, yufka ekmeğe laf söyleyesim geliyor ama bakıyorum aldığın kalori o kadar az ki ne diyeyim...Kalori hesabı ile ilerleyeceksen sorun yok. Vallahi bravo başarıyorsun belli bir kaloriyi aşmamayı. Ben bu tarz şeyler yeyince durduramıyorum kendimi. Mesela poğaça varsa bir ısırık alıp bırakayım yapamam. Genel yaşamımda da böyleyim ya hep ya hiç.
Almiloşum sabah yulaf ezmesi yazmışsın. Süt yok bir şey yok nasıl yiyorsun o yulaf ezmesini öyle tek başına?
Genelde eksi gördün ama değil mi. Tebrik edermGünaydın kızlar. İlk bildirim benden olsun.
Hafta başında 69.2 çıkıp Cuma’ya 69.4 çıkmak... Hem de onca açlığa rağmen... Büyük başarı kendimi tebrik ediyorum!
kayinpederimin nogay çayı vardır.tereyagli sütlü çay ici ne bikac şey daha da ekliyordu.cok doyurucu demisti bazen kahvaltı niyetine içiyormuş ona benzettim senin kahveyi deBen de sade türk kahvecilerdenim canım. Burada duydum tereyağlı kahveyi, merakımdan deneyeceğim diyordum. Ve denedim. Şu an tereyağlı filtre kahve yaptım içiyorum. Ama tadını çok değiştirmedi bence ve fazladan boşu boşuna yağ alıyomuşum hissine kapıldımuzun süre tok tutarsa o ayrı.o zaman hakkını veririm
ne güzel şu içmişsin ben kış mevsiminde 3 u gecemiyorum zaten 3 olursa şükür diyorumBugunku menum
Sabah: 1 yumurtadan sucuklu yumurta, 2 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 4 zeytin.
Ara: sutlu kahve, 3 hurma.
Oglen, 1 haslanmis patates, 5 yk kadar kiymali sebze yemegi.
Ara: peynirli sandvic, sut.
Aksam: haskanmis patates, 1 yt kiymali sebze.
Su: 3,5 lt
Spor: 30 dakika yuruyus: 30puan
30 dakika full body workout : 75 puan
El_Em Nikinik Mehfam zafer64
bayıldım gece gece leslie 3 miles yapmana ben hergun öğlen bi saatten fazla yürüyorum .her gece söz veriyorum kendime geceleri de leslie yapcam diye birtürlü olmadiBen sütün soğumasını bekliyorum mayalayacağım
Bu arada 3 mil Leslie yaptım
Bebek 2 kez uyandı geri uyuttum ama süt hala sıcak
ayyy bu tahin pekmezi kim icat etti benim de favorimmmYa sorma ben de yufka niye o kadar kalorili anlamadımKomşum getirmişti, nasıl olsa incecik diye yedim ama kalorisi o görünce Bileydim devam ederdim kepekli ekmekcigime
Tahin pekmez de tatlı ihtiyacım içinyoksa gözümün önünden gitmiyor şerbetli tatlılar
Bu arada kuaför işini iyi yapmışsın canım,bekle bekle gitmiyor su covid, bı yerden tutunmak gerek
ne çok hurma yemişim ben yerken farkına varmamıştım.bi daha dikkatli olayimperşembe menüm
10.00 1 yumurtalı omlet peynir 5 zeytin salatalık 2 dilim tam buğday 1 tatlı ks.tahin pekmez
ara 1 çay bardağı süt. yarim hurma.
ara 1 bardak süt 1 küçük hurma
18.00 6 tane köfteli soğan kebabı.ceyrek lavaş.bol.yesillik.yarim.bardak şalgam.3 tane kabak mücver
ara avuç için kadar mısır cipsi yuvarlak olandan.1 hurma yarim bardak süt
şu 2 lt
spor 75 dk yürüyüş
Mehfam
DeryaOnDiet
Nikinik
El_Em
Baktım sizi söndüremedim ben kaçıyorumAllah acil şifalar versin kuşumablanla yeğenine sevindim
ay ayyy ayyy aşk kuşumm eriyorduuuuu vay vay vay diyetisyene gellmaşallah canım benim tabi harfi harfine uygulayanda da marifet az kaldı 70lere geçicen hepimizi valla tını mını emeklerken biz
aaaa sen de mi izne cnm
Neden öyle oldu acaba canım benim?Cumaya göre yine eksiksin ama değil miGünaydın kızlar. İlk bildirim benden olsun.
Hafta başında 69.2 çıkıp Cuma’ya 69.4 çıkmak... Hem de onca açlığa rağmen... Büyük başarı kendimi tebrik ediyorum!
Kim etti bilmem ama mutluluk sebebi iştebayıldım gece gece leslie 3 miles yapmana ben hergun öğlen bi saatten fazla yürüyorum .her gece söz veriyorum kendime geceleri de leslie yapcam diye birtürlü olmadi
ayyy bu tahin pekmezi kim icat etti benim de favorimmm
Olsun olsun 700 gr az bir sayı değil pes etmeden yola devam sonuçta eksildinSabah 6.30da uyandığımda 58.7 idi bu kadar indi.
Bu hafta fark ettiğim noktalar 1) pazartesi yediğim nohutun tartıya +500yansidigini fark ettim, bu hafta bı kez de salata olarak deneyip gerekirse uzak duracağım.
2) Salata tüketimde akşam yemeklerinde sabah wc problemim olmuyor,yoğurt tuketince oluyor,nedenini bilemedim
3)akşam su tüketimim azalınca da WC problem.
Haftaya hedefimi minik tutmaya karar verdim zaten regl geliyorhedefim 58.00
Geçen hafta 59.2 idi
Güncel 58.5
Fark -700
El_Em Nikinik balpamuk
Sabah erken uyanıp tartılmanın gerçekten etkisi var o minik artı için o yüzden o senden kaynaklı bir şey değil hep iş yüzünden yine dr tebrik ederim canımGÜNAYDINLAR ..balpamuk al benden de o kadar o kadar dikkate etmeme rağmen perşembe sabah tartıldığımda tabi uyanır uyanmaz tartılmamıştım iyice kendime gelince tartıldım 57,7 iken bugün malesef işe geleceğimden uyandıktan 15 dk sonra tartılıp çıkmam gerektiğinden +geldim moralimi bozacaktım ama vazgeçtim çünkü biliyorum ki hedefime varmış durumdayım tartı + göstersede
geçen cuma : 58
bugün: 58,1
fark +100
ama bu gerçek olamaz :) çünkü günlerdir açımEl_Em hawar Mehfam Nikinik siz nedersiniz bu duruma