Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İncir ve cevizi geçen gün de gördüm galiba, kabızlık için mi tüketiyorsun?

Her gördüğümde ah bugün de icemedim su kahveyi diyorum🙈Ama türk kahvesi, damla sakızlı türk kahvesi ve granül kahve var🙂Filitre kahve yok🙈
Ben diğerleriyle denemedim ama filtre kahveyle harika oluyor.😍 Granül kahveyle denenebilir belki.😊

Ay ben de pek severim Tolkien i 😍 namaria senin nikin direk dikkatimi çekmişti zaten ama sonra söylemeyi unuttum. Aslında benim nik de simbelmyne ama kabul etmeyince site kırpmıştım😂
yaa cok sevindim canım :KK19: simbelmyne diyince hatırladım kral theodenin oğlunun mezarına attıgı çiçeklerdi değil mi ne sahneydi çok duygulanmıştım.
evet canım ben de Namarie alınmış olduğu için Namaria aldım nickimi Galadriel Aragorn'a vedalaşırken demişti elveda demek elfçe de
ya saatlerce konuşabilirim Tolkien ve yüzüklerin efendisi ve diğer kitaplarıyla ilgili Silmarillon, Hobbit, Güç Yüzüklerine dair nerdeyse çoğu kitabını okudum en son ablam Beren ile Luthien'i aldı daha onu okucam :KK68:
Şu an üstümde Arwen Evenstar kolyesi var hatta resim atayım size :))

Ortim ben bu hafta listeye girdim diye heyecan mı yaptım nedir hedefimi tutturamayacak gibiyim🙄😐 Namaria Namaria
canım şartlanma psikolojisi olabilir hiç gerilme bugünü hafif yemek ve sporla geçir akşam 7den sonra yeme bişey suyu da mesela 9dan sonra içmemeye çalış sabaha harika gelicek sonuç inşallah :KK68:

canım şartlanma psikolojisi olabilir hiç gerilme bugünü hafif yemek ve sporla geçir akşam 7den sonra yeme bişey suyu da mesela 9dan sonra içmemeye çalış sabaha harika gelicek sonuç inşallah :KK68:
Ay inşallah ya ben genelde yemek işimi 6dan sonraya bırakmıyorum bugün de derslerim var 5ten sonra mecbur 5te yemeyi düşünüyorum😊

🤭🤣🤣
Aynen canım 23.30 gibi açıklıyor Nikinik Nikinik
Öyle deme 3000 le başlar öbür Challenge 6000 olur kendi kendini takip eder sıralamanı arrttırırsın 🤗🤗 yazıyoruz 3000 4000 oluyor listelerde yani ☺️
Evet kaptanim hirs ve azim onemli o gunlerder gelecek insalah 😊
azaydidem azaydidem aslinda oyle 2 ana bir ara diye sinirlandirmiyorum kendimi erken kalkarsam kahvaltiyi erken yaparsam acikiyorum oglen 2 ara da oluyor bazen baya gec yaparsam ara bile olmuyor.esimin is saati degisken ona bagli birazda 😂 bugun ise aksam erken gitti yemegi erken yiyince ara yemekten sonraya kaldi cevizi de acıkmayım diye yedim. Aksam da acikiyorum ilerleyen saatlerde acikmaz olur muyum suan hafiften basladi aclik bi de ben 3 gibi falan yatiyorum en son karnımın gurultu sesleriyle uyuyorum ama bunlar zayiflama sesleri diye seviniyorum 😂😂
Yaa sen zayflama sesleri diyosun ben aciktim cagrisi ne yesem diye bagriyo cagrisi olarak anliyorum😂 ama cidden dun yuruyus yapinca o beni doyurdu sanirim aksam yemeginden sonra acikmadim🤭

Az menu yorumlayim dedim cumaya az kaldi genel olarak iyi gibi ama sıkıntı gibi gorduklerime yorum yapiyim 🙃

Kuzu gerçi dünün menusu ama eriste borek cikolata lavas gordum 😂 4 etti karbonhidrat bu iki gün hafif gecir bence canisi ama sporun cok guzel 💞😍

Canim genel olarak menulerin cok kalorili ve karbonhidrat agirlikli gorgudum helva cikolata ve tereyagli ekmek makarna aksam da lahmacun miktari fazla
nasi olsa diyete baslayana kadar yiyim psikolojisine girme kuzum yoksa bu yogun karbonhidratlarla dunyanin sporunu yapsan cok ilerleyemezein maalesef 😔
Aslinda bir tane yoyecektim lahmacun ana cook uzun zanandir yemeyince fazla yedim. 😟 hepsi esimin ve kizimin sucu az yiyorkar baba cok kaliyor. 🤪.
Off insallah bugun veya yarin geliyor diyet ama bugun soz sifir sekerke kapatacagim gunu. Emziriyorum ya cok acikiyorum canim ya. Bugunku menum daha iyi olacak. Sagol kuzum yorum icin

Olur canım gözünde büyütme en yoğun olanımızın bile haftada 2 3 yarım saat 40 dakika bir boş varti oluyordur bence ☺️

Jillian bencede çok iyi canım.spor salonu giibi olmuyor tabi ama ne yapalım bu sene şartlar böyle 🙈🤯

İnşallah faydasını görürsün canım uyku çok çok önemli az uyuyan insanlarda kilo alıyor 🤯

🤩 Harika canım zaten sporu bir anda arttırmamak en iyisi zamanla kilo duraklmaya girdiğinde adım adım arttırmak herzman daha mantıklı ✌️ sen zaten biliyorsundıur bunları ☺️

A bayıldım bu basit mantığa 🤩🤩🤩
Kızlar bundan sonra parolamız 5333 🤣🤣🤣
Parolayi sevdim 😁 bunu hic duymamistim ben de ilk deda burda okudum, mantikli ve takibinbasit aslinda.

:KK28::KK28:06.01 WALK CHALLENGE SONUÇLARI:21::21:

1. @gamzem23 15.798 adım :KK71::KK71:

2. hawar hawar 15.077 adım :21::21:

3. @belmayne 11.237 adım :KK72::KK72:

4. Namaria Namaria 11.164 adım :KK25::KK25:

5. Nikinik Nikinik 7416 adım :p:p
6. El_Em El_Em 7.305 adım :KK37::KK37:

7. @Suskunhanim 6.222 adım:KK6::KK6:

8. @ummhnisa 4.100 adım :KK28::KK28:

9. @Zeze34 4.000 adım :KK39::KK39:

:KK9::KK9:+100 puan @gamzem23 ün oluyor hayırlı olsun.:sampiyon::sampiyon:

günden güne yürüyenler artıyor bir dahaki challenge a tüm ekip dahil oluruz umarım :KK19: bol eksilerimiz olsunn :KK55:

Adim challenge i devam mi canim? Eger devamsa saatimi sarj edip ben de katilayim bugun. Bakalim 10000 i tamam layabilecek miyim

1 avuç esmere makarna normal diyet içinde kabul edilebilir aslında
Kızarmış tavuk ve 2.5 lahmacun olmamış haklısın 🙈 neyse diyete yeni başladı adaptasyon süreci galiba :confused: eminim zamanla daha güzel menüler gelecek yoksa yazık o sporlara :21::21: DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Gelecek canim. Hem spor gelecrk hem guzel menuler. Su 70in altina duseyim biran once. Aynalsra kustum adeta.

Adim challenge i devam mi canim? Eger devamsa saatimi sarj edip ben de katilayim bugun. Bakalim 10000 i tamam layabilecek miyim
Pazartesi carsamba ve cumartesi gunleri oluyor canim adim yarismasi.o gunler 23e kadar adim sayisini bana gonderiyorsunuz diger sporlari menu altina yazabilirsiniz 🤗

yaaaa ben sun 10 000 adımı geçmiştim gece eşim rahatsızlandı şükür iyi ama gece 12 en sonra telefonda adım sayılarım silinmiş.sabahtan beri bakıyom saati dakikası yakılan kalori falan yazıyor adım yazmıyor neyse artık bir sonrakine
Insallah bu hafta da biz gireriz adim yarusmasina ortim. Cook gecmis olsun esibe. Umarim daha iyidir.

X