- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
Onlarda da mı.karbon var bilmiyordum ee ne yiciiz şimdi yapcan ustelik, çözünmüş etim de yokhavuc ve bezelye ikisi de yüksek karbonhidrat içeren sebzeler aşkısı havuc koyma bence az et ya da kıyma koysan daha iyi olur
Canım pilini değiştir pili bitmek üzere olunca öyle sapıtıyor tartılar genelde benimde öyleydi değiştirdim sonra hiç şaşmadı,şmdi pil değiştirme zamanını ordan anlıyorum
Canim pisince evet havuc da bezelye de azcik kaloriliOnlarda da mı.karbon var bilmiyordum ee ne yiciiz şimdi yapcan ustelik, çözünmüş etim de yokbelki de yemem bayağı çayla yedim kuz n gelince
Afiyet olsun canım.bakıma benim de ihtiyacım vaar ama ben markete bile gidemiyorum ne kuaförüA asilr
Hazır kahvemi içerken yeniden paylaşayım dedim, kıvam bu olacak.üzeri bu şekilde.
Ben bugün niyetimi bozup kuaföre gittim nerdeyse 1 sene sonra.El_Em bilir hep saçlarımı kendim kesiyordum. Kızımın saçlarını da ben kesiyorum. Ancak saçlarım sarıydı yazın ve kendim kendi rengine döndürmek için bir kaç kez koyu renge boyamıştım. Tabii çok yıprandı. Son zamanlarda kızım benimle dalga geçer gibi; “bugün nasılsın bakalım süpürge saçlı prenses!” falan diyordu! Artık gitgide sinirlerim bozuldu herhalde limitim de doldu ki tahammülüm kalmamış. Kafayı kırıp gittim kuaföre ama inşallah başıma bir şey gelmez!
Boya-kesim-saç botoksu yaptırdım. Bunun için bana 2 gün terleme yok kaptanımancak evin içinde yürüyüş yaparım. Saçımda 2 gün ıslanmadan kalması gerekiyor keratinin.
Bugün de daha sadece tereyağlı kahveyle duruyordum bu saate kadar. Şimdi eve geldim ve bir tereyağlı kahve daha içtim bu kadar cevizle birlikte.
Artık akşam yemeği yiyeceğim sadece. Yarına iyi bir eksi bekliyorum!
İnan bana Mart’tan beri evden dışarı adım attığım sayılı. Markete nadiren gidiyorum. Eve gelen kargoyu bile bir bomba imha uzmanı edasıyla karşılıyoruz kapıda maske gözlük!Afiyet olsun canım.bakıma benim de ihtiyacım vaar ama ben markete bile gidemiyorum ne kuaförüseneye giderim inşallah
Evet canım Theodred'in mezarında idi. Çok etkileyici bir sahne. Ben de okudum bir çok kitabını. Hatta şimdi de tezimle ilgili olarak teorik yazılarını okuyorumyaa cok sevindim canımsimbelmyne diyince hatırladım kral theodenin oğlunun mezarına attıgı çiçeklerdi değil mi ne sahneydi çok duygulanmıştım.
evet canım ben de Namarie alınmış olduğu için Namaria aldım nickimi Galadriel Aragorn'a vedalaşırken demişti elveda demek elfçe de
ya saatlerce konuşabilirim Tolkien ve yüzüklerin efendisi ve diğer kitaplarıyla ilgili Silmarillon, Hobbit, Güç Yüzüklerine dair nerdeyse çoğu kitabını okudum en son ablam Beren ile Luthien'i aldı daha onu okucam
Şu an üstümde Arwen Evenstar kolyesi var hatta resim atayım size :))
Canım az da olsa eksiyi görürüm allahın izniyle. Salı adet olmama rağmen çarşamba 300 gr artıdaydım. Bugün tartılmadım ama çok dikkatliyim. Bakalım hayırlısı artıkPazartesi artı gelenlerimizde son durum nedir canlar düzelme var mı
belmayne +900
yarimuhendis +400
hawar +1100
@gamzem23 +500 dü sanırım
Teşekkür ederim canım.Iyy dersler
Canım bir sürü yöntem var çoğunu da biliyorsundur ama bir de içebilirsen sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı gerçek zeytin yağı iç. Çok işe yarıyor gerçektencanım valla dediğin gb az ama su çay kahve çok içince açlık hissi kalmıyor ve ben hala kabızlık sorunu da yaşıyorum ne yapacam bilmiyorum senin nasıl gidiyorhawar
Kuzum Allah kavuştursun. Sağlıkla sıhhatle varsın inşallahMerhaba arkadaslar annemi yolculadim ev bi bos geldineyse insallah yollari acik sagliklari iyi olsun yeter
Bugun persembe hadi bakalim yarina bomba gibi geliriz insallah
Ay ben de marttan beri kuaför yüzü görmedim yaaA asilr
Hazır kahvemi içerken yeniden paylaşayım dedim, kıvam bu olacak.üzeri bu şekilde.
Ben bugün niyetimi bozup kuaföre gittim nerdeyse 1 sene sonra.El_Em bilir hep saçlarımı kendim kesiyordum. Kızımın saçlarını da ben kesiyorum. Ancak saçlarım sarıydı yazın ve kendim kendi rengine döndürmek için bir kaç kez koyu renge boyamıştım. Tabii çok yıprandı. Son zamanlarda kızım benimle dalga geçer gibi; “bugün nasılsın bakalım süpürge saçlı prenses!” falan diyordu! Artık gitgide sinirlerim bozuldu herhalde limitim de doldu ki tahammülüm kalmamış. Kafayı kırıp gittim kuaföre ama inşallah başıma bir şey gelmez!
Boya-kesim-saç botoksu yaptırdım. Bunun için bana 2 gün terleme yok kaptanımancak evin içinde yürüyüş yaparım. Saçımda 2 gün ıslanmadan kalması gerekiyor keratinin.
Bugün de daha sadece tereyağlı kahveyle duruyordum bu saate kadar. Şimdi eve geldim ve bir tereyağlı kahve daha içtim bu kadar cevizle birlikte.
Artık akşam yemeği yiyeceğim sadece. Yarına iyi bir eksi bekliyorum!
Ah biz yemeyi sevenler ahhSanki beni anlattın Derya!
Insallah canim gor eksini ye tostunuNamaria Allah kavuştursun ortim ben yememi bitirdim bugünlük yarına eksi görmek istiyorum artık ve sabah tost yemenin hayalini kuruyorum
Aynen canim, burda onceki hamileligimden sonra hamilelik oncesinin de altina dustum. Simdi hedef hamilelik oncesinjn 5 kilo alti insallah.Ben de bu yazdıklarının hiçbirini yapmadım.tek taraflı diyetler diyeburada birlikte tecrübe edeceğiz artık
Ben önceden dikkat edip bir haftada bi değişim göremediğimde veya dikkat edip artı gördüğüm günlerde sinirlenir yemeye başlardım ama bu takıma gireli öyle yapmadan sağlıklı beslenmeye devam ediyorumInsallah canim gor eksini ye tostunu
bonu yaptım az yiyeyim çünkü evde pek de bişi kalmadı alışveriş zamanı geldi yogurtla beraber ekmeksiz yerim ama canım sıkılıyo böyle de yesem bu harekete gitmesi lazım, kuzenimle geçen hafta görüştük şimdi geldi daha da zayıflıyorsun gittikçe diyor tartı sabit acaba bozuldu mu nolur bozulmuş olsunCanim pisince evet havuc da bezelye de azcik kaloriliilk diyetisyenim vermemisti bana ordan biliyorum ama yapcaksan da az ye kuzu bisey olmaz faydalari da var
Canım Allah kavuştursun, kazasız gitsin evine anneciğin. Bende 13 yıldır gurbetteyim tatili bekliyorum hemen afyon a kaçıcaz inşallahMerhaba arkadaslar annemi yolculadim ev bi bos geldineyse insallah yollari acik sagliklari iyi olsun yeter
Bugun persembe hadi bakalim yarina bomba gibi geliriz insallah
Sagolasin canimNamaria Allah kavuştursun ortim ben yememi bitirdim bugünlük yarına eksi görmek istiyorum artık ve sabah tost yemenin hayalini kuruyorum
Allah razi olsun canimCanım Allah kavuştursun, kazasız gitsin evine anneciğin. Bende 13 yıldır gurbetteyim tatili bekliyorum hemen afyon a kaçıcaz inşallah
Aynen canim extended versiyonlarini bile kac kere izledim hatırlamıyorumEvet canım Theodred'in mezarında idi. Çok etkileyici bir sahne. Ben de okudum bir çok kitabını. Hatta şimdi de tezimle ilgili olarak teorik yazılarını okuyorumama uzun zaman oldu okuyalı. Zaten filmleri kaç defa izledim sayısını bilmiyorum. Üniv deyken bir ara her hafta bir tur yapardım 3 bölümü
Eşim de çok seviyor. Bir de bir arkadaşımız var. Üçümüz bir araya gelince saatlerce konuşuyoruzduyan deli sanır
süper menü canım benim7 ocak perşembe
10.30
Yarım muzla yapılmış kakaolu yulaf
15.00
1 tane elma ve 6 tane fındık
16.45
1havuç,1salatalık,5-6 yaprak marul, süzme peynir(30gr),3 küçük cevizle yapılmış az yağlı ve tuzlu salata
Su: 3lt
Spor: 10dk leslie=15p
4000 adım=40p
30 dk kardiyo=150p
Toplamda=205p
El_Em @_Reyyan Namaria
Yarına güzel eksiler görürüz inşallah ortim yasüper menü canım benim