Naz gelinceye kadar ben cevap vereyim bari ablası olarakOo iyi iyi ben de tebrik ederim☺ ya bi de ben bir şey sormak istiyorum sana 03 var ya isminde afyonlu musunuz acaba☺
Hee siz abla kardeşsinizNaz gelinceye kadar ben cevap vereyim bari ablası olarakevet canım afyonluyuz
Merhabaaa...Hoşgeldin sanırım eski mezunlardansiniz pek kilonuz da yok ama beraber motive olabiliriz tabiki
Cok sagol canimcim insallah cuma gunune kendi tartimda da gorurumÇok sevindim canım. Hoş geldin 8'ler
Bu hayvansal gıda kesme olayını neden yapıyor peki. Onu söyledi mi. Merak ettim. Meraklı Melahat olduğum içün
Çok çok geçmiş olsun çok iyi bilirim bu durumu bende de var maalesef hem sinir sıkışmasıSagol canim sinir sıkışması var hamilelikten kalma ilerledi emg cekilip karar verilecek bakalim hayirlisi olup kurtulmak istiyorum aslinda cok zor surekli ellerim uyusuyor uyumak iskence gun icinde de agri yapiyor
Sagol canimHarika sonuç canım tebrikler.
Bu 2haftalık menüler biraz zorolabilir gibi geldi ya da benim gözüm korktu
Gecmis olsun canim Allah tez zamanda sifa versin insallahBu hafta kucuk bir operasyon gecirebilirim her iki elimin bileğinden o zman telefon kullanabilir miyim onu bile bilmiyorum yeni girsim listeye izne ayrilmak da istemem
Hem de nasıl şanssız ya ben orda geçirdiğim zamanın kıymetini şimdi anladımYaa bu sene mezun olanlar biraz şanssız demi. Okula gidemeden mezun olunuyor.
Yaa gozun aydinnnMerhaba arkadaşlar diyetisyenden geldim onun tartisinda 89.2 ciktim1.9 kilo gitmis 2.2 yagdan gitmis kas artmis biraz
Cok iyisin benden önce de vermissin benle de 2 ay olmadi 9 kilo gitti dedi hic duraksama falan yok masallah dedi
Bu iki hafta cok hard bi listem var0 hayvansal gida deneyelim dedi sut yogurt et hicbisey yok onun yerine mantar sebze bitkisrl sut falan var zorlanirsan ara biseler ekleriz dedi
Hosgeldin aramiza cok hizli verecegine inaniyorum 1 kez basarmissin bir daha neden olmasinMerhabaaa...
Ben mezun olamadan izne ayrılıp bir türlü geri dönemeyenlerdenim maalesef.Keşke mezun olabilseydim! Araya yaz tatili girmesi kötü oldu ve ben yine dağıldım...
64.5 ile izne ayrıldım şu an maalesef 71 kg olmuşum!
İnanılmaz ana gerçek...
Hayatımda ilk defa 68’i geçti kilom ve son sürat yukarı gidiyor, çoküzgünüm.
Sana da cok gecmis olsun canim.benim hamilelikte hicbir sey yoktu oglum 5 aylik olunca tutamamaya basladim ellerim karincalaniyordu bileklik verdi doktor her gece yatarken takiyorum 4 senedir boyle idare ettim ama artik cok zorlamaya basladi beni karincalanmayi gectim disimi fircalarken bile bileklerim agrir oldu.insallah bi sifa bulurum yarin sabah gidecegiz doktora.Çok çok geçmiş olsun çok iyi bilirim bu durumu bende de var maalesef hem sinir sıkışması
Birde boyun fıtığı var bende ikisinde elleri uyuşturuyor
Hamileliğin son zamanları kakıp dolanırdım evde uyuyamazdım
Doğum oldu ellerim uyuşuyor bebeği emziremiyorumdum benek kilo kaybetti bir sürü sonra ağla ağla
Ama zamanla azaldı
Hala ellerim ççalışırsa ağrıyor uyuşuyor
Amin insallah sagolasinGecmis olsun canim Allah tez zamanda sifa versin insallah
Sağol canim insallah bu cuma kendi tartimda da gorurumYaa gozun aydinnnhosgeldin 80lere bundan sonra beraberiz
Hadi bakalım bol eksiler görücez deseneSagol canimyormaz ya 15 gun sonra degisecek nasil olsa biraz et detoksu gibi olur
Aslında bu süreçte birçok şeyin kıymetini anlamış olduk demiHem de nasıl şanssız ya ben orda geçirdiğim zamanın kıymetini şimdi anladım
Canım çok güzel menün afiyet olsun.11.00
2 yumurtalı yağsız omlet, 25 gr beyaz peynir, 20gr kaşar peyniri, salatalık
16.00
1 tane elma ve 20 gr leblebi
18.30
2 yk bulgur pilavı, 4 yk köfteli nohut yemeği(köfteler küçük 5 tane)
Su:3lt
Spor:18 dk hiit cardio
Adım:7200
Olsun ha sen ha ablan farketmez
Tamamdır teşekkür ederim☺Canım çok güzel menün afiyet olsun.
Adımlarını buraya yazmadan özeldenEl_Em e atarsan challenge a katılmış olursun. 23 ten sonra açıklıyor kaptan. Pazartesi çarşamba ve cumartesi günleri için bu söylediğim.
Çok zor olmaz mı yaa bu sefer de kas kaybedersin gibi geliyorMerhaba arkadaşlar diyetisyenden geldim onun tartisinda 89.2 ciktim1.9 kilo gitmis 2.2 yagdan gitmis kas artmis biraz
Cok iyisin benden önce de vermissin benle de 2 ay olmadi 9 kilo gitti dedi hic duraksama falan yok masallah dedi
Bu iki hafta cok hard bi listem var0 hayvansal gida deneyelim dedi sut yogurt et hicbisey yok onun yerine mantar sebze bitkisrl sut falan var zorlanirsan ara biseler ekleriz dedi
Ben hindistan ceviziyle fındık denedim beğenemedim canımCok sagol canimcim insallah cuma gunune kendi tartimda da gorurum
Kuzu biraz sislik vardi gecen haftalarda yogurt mu hayvansal gida biraz kesip deneyelim cok hafifleyenler oluyo dedi tamam dedim
Simdi migrostan bitkisel sut falan aldik soya badem sutu ay daha neler gorcez bakalim kuzu
Ay ben herseyin tadini severim canimBen hindistan ceviziyle fındık denedim beğenemedim canıminşallah sen beğenirsin ama hindistan cevizi kremasına bayılıyorum lakin çok yağlı