Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin sanırım eski mezunlardansiniz pek kilonuz da yok ama beraber motive olabiliriz tabiki
Merhabaaa...
Ben mezun olamadan izne ayrılıp bir türlü geri dönemeyenlerdenim maalesef. Keşke mezun olabilseydim! Araya yaz tatili girmesi kötü oldu ve ben yine dağıldım...
64.5 ile izne ayrıldım şu an maalesef 71 kg olmuşum!
İnanılmaz ana gerçek...
Hayatımda ilk defa 68’i geçti kilom ve son sürat yukarı gidiyor, çoküzgünüm.

Çok sevindim canım. Hoş geldin 8'ler
Bu hayvansal gıda kesme olayını neden yapıyor peki. Onu söyledi mi. Merak ettim. Meraklı Melahat olduğum içün
Cok sagol canimcim insallah cuma gunune kendi tartimda da gorurum
Kuzu biraz sislik vardi gecen haftalarda yogurt mu hayvansal gida biraz kesip deneyelim cok hafifleyenler oluyo dedi tamam dedim
Simdi migrostan bitkisel sut falan aldik soya badem sutu ay daha neler gorcez bakalim kuzu

Sagol canim sinir sıkışması var hamilelikten kalma ilerledi emg cekilip karar verilecek bakalim hayirlisi olup kurtulmak istiyorum aslinda cok zor surekli ellerim uyusuyor uyumak iskence gun icinde de agri yapiyor
Çok çok geçmiş olsun çok iyi bilirim bu durumu bende de var maalesef hem sinir sıkışması
Birde boyun fıtığı var bende ikisinde elleri uyuşturuyor
Hamileliğin son zamanları kakıp dolanırdım evde uyuyamazdım
Doğum oldu ellerim uyuşuyor bebeği emziremiyorumdum benek kilo kaybetti bir sürü sonra ağla ağla
Ama zamanla azaldı
Hala ellerim ççalışırsa ağrıyor uyuşuyor

Yaa gozun aydinnn hosgeldin 80lere bundan sonra beraberiz
Hosgeldin aramiza cok hizli verecegine inaniyorum 1 kez basarmissin bir daha neden olmasin
Sana da cok gecmis olsun canim.benim hamilelikte hicbir sey yoktu oglum 5 aylik olunca tutamamaya basladim ellerim karincalaniyordu bileklik verdi doktor her gece yatarken takiyorum 4 senedir boyle idare ettim ama artik cok zorlamaya basladi beni karincalanmayi gectim disimi fircalarken bile bileklerim agrir oldu.insallah bi sifa bulurum yarin sabah gidecegiz doktora.
Gecmis olsun canim Allah tez zamanda sifa versin insallah
Amin insallah sagolasin

Canım çok güzel menün afiyet olsun.
Adımlarını buraya yazmadan özelden El_Em e atarsan challenge a katılmış olursun. 23 ten sonra açıklıyor kaptan. Pazartesi çarşamba ve cumartesi günleri için bu söylediğim.

Çok zor olmaz mı yaa bu sefer de kas kaybedersin gibi geliyor

Ben hindistan ceviziyle fındık denedim beğenemedim canım inşallah sen beğenirsin ama hindistan cevizi kremasına bayılıyorum lakin çok yağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…