Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar

Saat 10.30 da
2dilm kepekli ekmek
2kk süzme peynir
Bol maydanoz

Saat 15. 00 te
1 fincan Türk kahvesi

Saat 18.00 da
Yarım dilim kepekli ekmek
1 kase çorba
Fırında kabak mücver (3dilim kadar)
3 yk yoğurt

Aralarda
1büyük fincan yeşil çay ve hibiscus demledim
1 büyük fincan Slim fit çay

Su:1lt detoks suyu
Spor: 2000 adım
Namaria Namaria canım senin günün nasıl geçti?
Canim menün çok iyi gayet saglikli harika masallah 😍💞
Ben de yazdim canim hafif benim de adim da baya var isyerinde is icin santiyeye yurudum aksam da annemle yuruduk 🤭

21 Aralik

9.30
Yoğurt yulaf badem kuru uzum karisimi

12.50
2 dilim eksi mayali ekmek arasi peynir yesillik biber 5 zeytin

17.30
8 yk biber kavurmasi (domates ve az zeytinyagi ile)
6 yk salata 2 wasa

Su 2 lt
Spor adimlar kaptanda
ummhnisa ummhnisa El_Em El_Em
Canım yine çok güzel menün.
Bu yulaf karışımını yulafı pişirerek mi yapıyorsun merak ettim dün de gördüm de menün de.
Birde ekşi mayalı ekmek t.b. ya da ç.e.göre kslorisi nasıl afyon da da devamlı yapılır ekşi mayalı

21 Aralık
Sabah salatalık limon su bızlattım içtim.
10 00 1 haşlanmış yumurta yarım dilim çavdar ekmeği 3 çatal peynir domates n1mkaşık kapya sos
Ara 1 bardak vişne suyu 2 minik kurabiye
19 00
1 kase yoğurt çorbası
5 kaşık etli bulgur pilavı
3 kaşık sebze yemeği
Salata
2 litre su spor yok

21.12 walk Challenge sonuçları

🏃🏾‍♀️🏃🏾‍♀️

1. Namaria Namaria 14.759 adım 🌺🌺

2. belmayne belmayne 13.654 adım 🌻

3. hawar hawar 11.011 adım 🏵️

4. G gamzem23 10.856 adım 🌷

5. balpamuk balpamuk 8222 adım 💐

6. yarimuhendis yarimuhendis 7200 adım 🌼

7. El_Em El_Em 6752 adım 🌹

8. @amatordiyetci 6077 adım 🌸

+ 💯 Puan Namaria Namaria nın oldu tebriklerr 🤩

Kızlar dün 23 den sonra giremedim ben sayfada çalışma vardı gece 12 ye kadarda baktım ama sonra da uyumuşum sonuçlar bugüne kaldı :) 🤭 katılan herkese teşekkürler çok güzel adımlar 🤗

21 Aralık
Sabah salatalık limon su bızlattım içtim.
10 00 1 haşlanmış yumurta yarım dilim çavdar ekmeği 3 çatal peynir domates n1mkaşık kapya sos
Ara 1 bardak vişne suyu 2 minik kurabiye
19 00
1 kase yoğurt çorbası
5 kaşık etli bulgur pilavı
3 kaşık sebze yemeği
Salata
2 litre su spor yok
Menü yine yanlış yerde canım aldın çarpıyı 🙈

Namaria Namaria canım diyetisyen sonucunu çok çok tebrik ederim 8 lere erişmişsin kendi tartındada göreceksin bu hafta inşallah 🤗
O kadar güzel odaklanmışsın ki hayvansal gıdayı çıkarmak bile gözüne zor gelmiyor dediğin gibi detoks gibi düşünmek lazım belki vucundunda değişik bir etki yapar sindiriminde vs bunuda öğrenmiş olacaksın çok iyi 🤗🤗

Canım yine çok güzel menün.
Bu yulaf karışımını yulafı pişirerek mi yapıyorsun merak ettim dün de gördüm de menün de.
Birde ekşi mayalı ekmek t.b. ya da ç.e.göre kslorisi nasıl afyon da da devamlı yapılır ekşi mayalı
hayır canım pişirerek değil yogurda katarak yiyordum bu hafta yulaf yok listemde
ekşi mayalı tam bugday canım zaten kalorisine bakmadım ama hep aynı yememek için arada değiştiriyorum

Namaria Namaria canım diyetisyen sonucunu çok çok tebrik ederim 8 lere erişmişsin kendi tartındada göreceksin bu hafta inşallah 🤗
O kadar güzel odaklanmışsın ki hayvansal gıdayı çıkarmak bile gözüne zor gelmiyor dediğin gibi detoks gibi düşünmek lazım belki vucundunda değişik bir etki yapar sindiriminde vs bunuda öğrenmiş olacaksın çok iyi 🤗🤗
cok teşekkür ederim kaptanimm :KK19: odaklandım bu hafta bir de canım aslında hayvansal gıda detoksuna sıcak bakıyorum çünkü Esma ul Husna okumalarında bazı ismi şeriflerin okuma adabında 30-60 gun hayvansal hiçbirşey yenmiyor (El-Berr ismi şerifi örneğin) yani bi yandan da nefis terbiyesiyle alakalı olacağı için mutlu bile oldum denebilir :) zaten mantar bakliyat vs var ordan alirim proteini inşallah bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum :KK200:

cok teşekkür ederim kaptanimm :KK19: odaklandım bu hafta bir de canım aslında hayvansal gıda detoksuna sıcak bakıyorum çünkü Esma ul Husna okumalarında bazı ismi şeriflerin okuma adabında 30-60 gun hayvansal hiçbirşey yenmiyor (El-Berr ismi şerifi örneğin) yani bi yandan da nefis terbiyesiyle alakalı olacağı için mutlu bile oldum denebilir :) zaten mantar bakliyat vs var ordan alirim proteini inşallah bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum :KK200:
Ya ne güzel ❤️
Maşallah canım sana bencede iyi olacak manevi olarakta yükseltmişsin kendini zorlamanmazsın bence 🤗

X